Sevgilim Aldatıyor olabilir mi?

Bornozumu verdiğini düşünmüyorum açıkçası. Beyaz keten bir bornoz. Saçımı yeni boyatmıştım kestane kahve rengine, askıda boyun kısmı kızıllaşmış gibi gördüm nevresimle attım dedi. Yani tavırlarında da çok şüphe edici bir his olmadı. Gece üçe kadar konuştuk. Sormam diyordum sordum valla.
Ee ne diyor peki

Öyle bıraktığı eve önden sevgilisini yollayan dünyanın en salak insanı falan olabilir. Aldatılmış olmasa da zeka düşüklüğü varsa ayrılın.

Selam kızlar. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var. Daha önce hiç negatif bir şey yada aldatılma hissetmedim (daha önce aldatılınca biliyor insan tecrübenin canı sağolsun :kızgın:) ama bugün dışarda yemek yiyelim dedik onun işleri çıktı plan aksadı evde yiyelim dedik. Bana sen benim eve geç yemek yapmaya başla bende yetişirim bi saate dedi. Ben eve geldim salonda alkol yanına çerez ve zeytin tabakları buldum tabiki yarım ve zeytinler kurumuştu. Yani bana hazırlanmamış :110: normalde zeytin almıyor evine zaten. Ayrıca birde biblo gibi bir süs eşyası var salonda. Evde hediye paketi falan aradım bulamadım. Bu cumartesi öğlene kadar beraberdik bu biblo yoktu. Buz dolabında mezelik şeyler var. Evde bitter çikolata olmasına rağmen bitter çikolata var dolapta. Viskisi bitmiş şişe çöpte. Cumartesiden beri hep iletişimdeyiz hiç gelen giden ya da misafirinden bahsetmedi. Ben bu verilerle eve ilk defa gelen ve hazırlıklı gelen biri olduğunu düşündüm. Birazdan sevgilim eve gelecek nasıl öğrenebilirim. Direk sormak istemiyorum. Offf içim daraldı.
Şupheli direk sor ki sasirsin dolamacli yoldan sorarsan planli cevap verir anladi der icinden oyle birsey varsa 😉

Ee ne diyor peki
Hava yağmurluydu arkadaş sana geleceğim dedi. Gelirken alış veriş yapmış. Meyve, alkol, çikolata, alkol almış gelmiş. Bibloda yıllar önce ilk yurt dışı seyahatlerimdendi uzak Doğuya gitmiştim, Anneme gidince gördüm istedim annemden dedi. Anlatırken gayet doğal anlattı. Gelen arkadaşı biliyorum. Yani ilk anda gerilmem daha önceki yaşadıklarım galiba.

Hava yağmurluydu arkadaş sana geleceğim dedi. Gelirken alış veriş yapmış. Meyve, alkol, çikolata, alkol almış gelmiş. Bibloda yıllar önce ilk yurt dışı seyahatlerimdendi uzak Doğuya gitmiştim, Anneme gidince gördüm istedim annemden dedi. Anlatırken gayet doğal anlattı. Gelen arkadaşı biliyorum. Yani ilk anda gerilmem daha önceki yaşadıklarım galiba.
Senin şüphelenmeni de doğal karşılıyorsa bu adam seni baya seviyor👍👍👍

Oyle bisey olsw sizi eve gondermezdi gerci aciklamayi da yapmış bence eski korkufan kaynakli oldu iciniz rahat olsun 😉

Ben olsam annesiyle iletişimim varsa öyle bi rüyamda gördüm diye arardım ağzını arardım bu biblo çok güzelmiş valla ben olsam Xe vermezdim falan derdim biblodan haberi var mı kadının ölçerdim 🥴
Bide minik şirin ponçik bi kamera alır içki içilmesi muhtemel salona koyardım bi süre kalırdı orda
Sonrasında birşey çıkmazsa yaptığımdan utanır bi viski açardım :KK53:

Back
X