canım, iki kere bu tecrübeyi yaşadım seni üzmek istemem ama bende yaşadığımı anlatayım ki sana yol gösterebilmemizde yardımcı olsun. yıllar önce bi erkek arkadaşım vardı içtiği zaman arıyor yalvarıyor geceler boyu ağlıyordu akla hayale gelmicek sözler sölüyordu deli gibi yalvarıyodu bırakma beni diye,kötü bi zamanda destek olmalıyım diye saf gibi yutuyodum hepsini hatta evlenelim yarın yüzük takıcaz bile dedi ama ertesi gün yoktu ortada bütün tellerini kapatmıştııı....bu konuda bu insanla yaşadığım milyon olayın bitanesi,mesela yine böle içip arıyordu büüttüün bi gece yalvarıodu nolur görüşelim diye saatlercee ağlıyodu hayatta bi kere sevdim seni sevdim diyee,okadar yalvarmasına dayanamayıp buluşma teklifini kabul ettim o gece,ertesi gün bi buluştuk inanamazsınız,o insan gitmiiş bambaşkaa soğuk yabancı bi insan gelmiştii şok üstüne şok yaşadım onunla bu huyu yüzünden.sonra yıllar sonra başka bi erkek arkadaşımla aramız kötüydü bigece buluştuk arkadaşlarla hepberaber oda vardı o gece biz barıştık neyse ertesi gün ve ondan sonraki günler arama yok sorma ilgilenme yok güya barıştık biz o gece,sonra işte mesjlaşırken bana anlaşamıyoruz falan dedi o gece gayet güzel anlaşıyoduk ne deişti dedim,o gece çok alkollüydüm dedi bana sen düşün gerisini,amacım seni üzmek deil ama alkol alan insanlar bu şekildede davranabliliyor,temkinli olmak gerekiyor ben boyumun ölçüsünü aldım