Sevgilim alkol alınca? Düşüncelerinizi bekliyorum

Cnm erkekler böyle oluyor işte benim sevgilimde aynen içince dediğin gibi arayıp sevdiğini söylüyor normalde de söyler ama o zaman daha bi başka sölüo

içince insanın asıl düşünceleri ortaya cıkar
normalde bi agırlığı oldugundan, yapısı böyle oldugundan sürekli aşkım canım cicim modunda değildir

bnm ki her zaman söyler ama alkol alınca daha bi damara bağlar söyler tatlı oluo be :)

tamda bu konuyu okurken günde bir kez arayan sevgilim birasını içince beni aradı seni özledim dediğimde bile tepki göstermeyen adam bende seni özlüyorum dedi evet gerçekten alkol insanın içindeki bastırılmıs duyguları ortaya cıkarıyor bende bir yıldan beri beraberim sürekli dil dökerim söyle diye ama en son kriz anlarına ya söyler yada böyle bi iki kadeh bisiler içtiğinde..üstelik evlenmeyi düsünüyoruz ceyizlik bisiler aldıgını bile arkadastan öğreniyorum kapalı kutu ama beni sevdiğine eminim aslında olduğu gibi kabullenmeliyiz eğer zaten bi erkek sevmese bi kızın nazını kaprisini çekmez uzaklasır gitmedğine göre seviyor yapısı bu bende hala pek alısmıs değilim bu duruma ve onun gibi olmaya basladım sevgimi cok nadir ifade ediyorum ama soyle bi durumda var ara sıra söylendiğinde daha anlamlı oluyor

benim canım eşimmm alkol alınca kedi gibi oluyorrr seviyorum o halini hemde çok seviyorumm sırnaşır durur banaaaa sevgi sözcükleriii havalrda gezer sarılırrr koklar öperrrr amannınnnn acayip romantik bişey olurrr.aSARIM KESERİM DİYENLERDEN DEĞİL aLLAHTAN.öYLE ayda yılda bir alkol alır aldığındada tam alır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…