daha sonra başka bir şekilde öğrenseydim ailesiyle görüntülü konuştuğunu, benle konuşmadığını daha çok kızardım ama ilk önce kimi arayacağını bilmemesi beni fazlasıyla kırdı tabii.Size söylemese kafaya takmayacağınız konuyu kırıldığınızı bildiği halde size söylüyor bundan olmaz
merhaba hanımlar. 1,5 senelik bir ilişkim var ve erkek arkadaşım iki aydır askerde. en son 3 ay evvel görüştük, uzak mesafe ilişkisi olduğundan dolayı. ayni zamanda askerliğe apar topar bir şekilde gitti, bu yüzden de onu son bir kez göremedim. bu akşam telefonla konuşurken ona, yeğenleri ile konuşup konuşmadığını sordum (daha ufaklar, dayılarını da çok seviyorlar:) o da bana, görüntülü konuştuğunu söyledi iki defa, detaylarıyla anlattı. tabii ben kendisiyle askerliğe gittiğinden beri şebeke sıkıntısından dolayı adam akıllı bir şekilde telefonla bile konuşamıyorum ama ailesini (kendi telefonu tuşlu, arkadaşlarının telefonu ile görüntülü konuşmuş) iki defa arama şansı olmuş. bana bunu söyleyince çok kırıldım, sustum. sonra sesim ona kötü gidince, ona kırıldığımı anladi ve ben de açıkça söyledim derdimi. sonuçta iki defa fırsatı olduysa ve ne kadar kısa bir görüşme olmuş olsa da beni arama şansı da olabilirdi diye düşünüyorum. sonra sesi kötü geldi, üzüldü. ben de durumu uzatmadım. yarın kuzeni android telefonunu kargolayıp yollayacak ve bana söylediği şey şu "ilk önce annemi mi görüntülü arasam seni mi arasam bilmiyorum, ikinizle de konuşmak istiyorum". annesini aramak istemesi çok normal elbette ama ailenle iki defa da olsa görüntülü konuşabilmişsin ama benle en son neredeyse 3 ay evvel görüntülü konuştun. çok kırıldım kendisine ama kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemediğimden kurduğu son cümleye cevap vermedim. beni yanlış anlamasını da istemiyorum çünkü. tek erkek çocuk olmasının bunda bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama aklımda soru işaretleri var ve yarın annesiyle telefonla konuşacağım ilk defa. sizce yapmam gereken nedir?
Telefon geldiğindeki olayı dedim zaten konuşacak ailesiyle o telefon o yüzden geliyor amaç o ama tutup sana sorardı ben orada iyi niyet aramam şahsendaha sonra başka bir şekilde öğrenseydim ailesiyle görüntülü konuştuğunu, benle konuşmadığını daha çok kızardım ama ilk önce kimi arayacağını bilmemesi beni fazlasıyla kırdı tabii.
Burda susup susmamayla alakalı bir durum yok bence. Annesi yani sizden önce arayabilir. Ama söylemesi garip sadecebazen susmak çok işe yarıyor, ben de o an sustum ama yine benzer bir şey olursa susmam.
tek arama hakkı yok tabii, soruya karşılık veremedim ben de.Çok saçma bir soru. İkinizden birini arasın kısa tutsun sonra diğerini arasın. Sanki tek arama hakkı varmış gibi konuşuyor. Seninle uzun konuşacaksa önce anneyi arasın kapatsın sonra seni arasın.
tam olarak ne düşünürdünüz böyle bir durumda?Telefon geldiğindeki olayı dedim zaten konuşacak ailesiyle o telefon o yüzden geliyor amaç o ama tutup sana sorardı ben orada iyi niyet aramam şahsen
daha sonra başka bir şekilde öğrenseydim ailesiyle görüntülü konuştuğunu, benle konuşmadığını daha çok kızardım ama ilk önce kimi arayacağını bilmemesi beni fazlasıyla kırdı tabii.
abartıyor muyum sizce? çünkü henüz tanımadığım insanlara karşılık şimdiden bir tavır takınmışım gibi olacak, öyle gözükecek ama önce kimi aramak istediğini bilmemesi beni düşündürttü.Düşünceniz bence yanlış. Ailesi sormuştur orda arkadaşının telefonu yok mu arayıp konuşalım demiştir. Konuşmuşlardır. Bence büyütülecek bir şey yok.
Ben olsam o soruyu size sormazdım telefon geldi artık yakalanmadığı süre içerisinde görüşebilirsiniz sonuçta. Sizi kızdırmaya ve kırmaya yönelik hareket sizin huyunuzu biliyor sonuçta neye kırılıp kırılmayacağınızıtam olarak ne düşünürdünüz böyle bir durumda?
abartıyor muyum sizce? çünkü henüz tanımadığım insanlara karşılık şimdiden bir tavır takınmışım gibi olacak, öyle gözükecek ama önce kimi aramak istediğini bilmemesi beni düşündürttü.
Abartıyorsun ailesinde yanlış bir durum yok sevgiliniz boş yapıyor zaten görüşecek konuşacaksınız ilk arama neden önemli ki bu kadarabartıyor muyum sizce? çünkü henüz tanımadığım insanlara karşılık şimdiden bir tavır takınmışım gibi olacak, öyle gözükecek ama önce kimi aramak istediğini bilmemesi beni düşündürttü.
sanırım olaya böyle yaklaşmak gerek, teşekkür ederim :)Kimi ararsa arar önce o da çok önemli değil.
Bunu size sorması saçma. sanki aynı gün ikinizle de konuşamayacak. O an kim müsaitse onu arar.
onlarla konuşmuş ama benle 3 aydır konuşmadı. bu yüzden önemli aslında. bu bir kıyas değil ama özlem işin içinde olunca mantık bazen devre dışı kalıyor.Abartıyorsun ailesinde yanlış bir durum yok sevgiliniz boş yapıyor zaten görüşecek konuşacaksınız ilk arama neden önemli ki bu kadar
Fazla takılmayın yıpranırsınız arasın da isterse en son sizi arasınonlarla konuşmuş ama benle 3 aydır konuşmadı. bu yüzden önemli aslında. bu bir kıyas değil ama özlem işin içinde olunca mantık bazen devre dışı kalıyor.
Bırak arasın boşver. Ilımlı konuş canım kibar anlayışlı olmerhaba hanımlar. 1,5 senelik bir ilişkim var ve erkek arkadaşım iki aydır askerde. en son 3 ay evvel görüştük, uzak mesafe ilişkisi olduğundan dolayı. ayni zamanda askerliğe apar topar bir şekilde gitti, bu yüzden de onu son bir kez göremedim. bu akşam telefonla konuşurken ona, yeğenleri ile konuşup konuşmadığını sordum (daha ufaklar, dayılarını da çok seviyorlar:) o da bana, görüntülü konuştuğunu söyledi iki defa, detaylarıyla anlattı. tabii ben kendisiyle askerliğe gittiğinden beri şebeke sıkıntısından dolayı adam akıllı bir şekilde telefonla bile konuşamıyorum ama ailesini (kendi telefonu tuşlu, arkadaşlarının telefonu ile görüntülü konuşmuş) iki defa arama şansı olmuş. bana bunu söyleyince çok kırıldım, sustum. sonra sesim ona kötü gidince, ona kırıldığımı anladi ve ben de açıkça söyledim derdimi. sonuçta iki defa fırsatı olduysa ve ne kadar kısa bir görüşme olmuş olsa da beni arama şansı da olabilirdi diye düşünüyorum. sonra sesi kötü geldi, üzüldü. ben de durumu uzatmadım. yarın kuzeni android telefonunu kargolayıp yollayacak ve bana söylediği şey şu "ilk önce annemi mi görüntülü arasam seni mi arasam bilmiyorum, ikinizle de konuşmak istiyorum". annesini aramak istemesi çok normal elbette ama ailenle iki defa da olsa görüntülü konuşabilmişsin ama benle en son neredeyse 3 ay evvel görüntülü konuştun. çok kırıldım kendisine ama kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemediğimden kurduğu son cümleye cevap vermedim. beni yanlış anlamasını da istemiyorum çünkü. tek erkek çocuk olmasının bunda bir etkisi var mıdır bilmiyorum ama aklımda soru işaretleri var ve yarın annesiyle telefonla konuşacağım ilk defa. sizce yapmam gereken nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?