Bence fırsat annesini tanımanız arkadaşınızın ailesini tanımanız anlamına gelir.Ama çok seviyeli olun 3.5 yıllık evli bir arkadaş tavsiyesi olsun benden:)
Çok çok erken. Tanışınca ister istemez Anneler gününde, bayramlarda falan aramanı beklerler. Hiç bulaşma. Saçma sapan bir sorumluluk.
Tanışmak için en uygun zaman evlilik kararı aldıktan sonrası. Daha önce hiç gerek yok.
Çok çok erken. Tanışınca ister istemez Anneler gününde, bayramlarda falan aramanı beklerler. Hiç bulaşma. Saçma sapan bir sorumluluk.
Tanışmak için en uygun zaman evlilik kararı aldıktan sonrası. Daha önce hiç gerek yok.
Tanışmak demek, yarın evleneceksiniz demek değil ya, tanışın tabi. Önemli olan sonrası, sürekli gitmeli, gelmeli, görüşmeli, muhabbetli olmadığı sürece sevgilinin ailesiyle tanışmak gayet normal ve güzel bir şey bence. Yolda görünce selam verebilecek kadar yakın ama özel günlerde aramanı gerektirmeyecek kadar uzak, bu ilişkinin altın oranı.
Annesi olumsuz dusunurse etkilenir gibinize geliyorsa bence is ilerlemeden donun arkanizi ve kacin her gun burada erkek annelerinin yaptigi guzellikleri(!) okuyoruz ben sahsim adina cok anneci erkeklerden gercekten hoslanmiyorum, tamam ezip gecsinde demiyorum ama her seyinde bir siniri bir seviyesi olmali, erkek arkadsiniz anne lafindan etkilenir gibiyse ilerde daha kotuleri olabilir
Topu topu annesi ile tanışacaksın, nikah kıymaya gitmeyeceksiniz ki ne erkeni yahu.. Bana kalırsa biran önce tanış seni sevmeyecekse de erkenden sevmesin, sevgilin de annesinin lafına bakıp ayrılacaksa ilişkiniz hepten ilerlemeden erkenden bitsin. Hem belki sen sevmeyeceksin annesini. O yüzden ilişkiniz uzun vadeye ulaşmadan tanışıp gerçeklerle yüzleşmen yararına olur.Merhaba kızlar erkek arkadaşımla 1 yıldır tanışıyoruz. 6-7 aydır da sevgiliyiz. Pazar günü buluşacağız. Annesinin de o gün buluşacağımız yerde işi varmış (normalde ailesi farklı şehirde. 1-2 haftalığına geldi annesi). "Seni annemle tanıştırmak isterim baya merak ediyor. Zaten işi var uzun süre zaman geçirmeyiz" filan dedi. Yani öyle ayaküstü seni bi görsün havasında. Ama tabi öyle bir görüşme olursa ayaküstü olması saçma olur sanırım. En azından bi yere oturup bi şeyler içeriz diye düşünüyorum. Her neyse..
Sizce daha erken mi annesiyle tanışmak için? Bir de annesinin düşüncelerine çok önem veriyor. Yani annesi hakkımda olumsuz konuşsa hafiften etkilenir gibime geliyor. Sizce napayım? Bi yandan hoşuma gitti bu teklifi beni ciddiye alıp bana önem verdiğini gösteriyor çünkü bi yandan da daha erken mi, ya iyi izlenim yaratamazsam şüpheleri içindeyim :/
Anneci demedim sadece her insan gibi annesinin düşüncesine önem veriyor dozunda. Ama kalkıp da annem böyle düşünüyor eyvallah diyecek hali yok.
Kesinlikle seviyeli olurum. Şimdiden çok senli benli olmaya gerek yok bence.
Anneler gününde, bayramda filan aramak beni gocundurmaz da aileyle tanışma olunca iş ciddi boyuta taşınıyor gibime geliyor. O yüzden napsam karar veremedim
Yolda görünce selam verebilecek kadar yakın ama özel günlerde aramanı gerektirmeyecek kadar uzak, bu ilişkinin altın oranı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?