sevgilim annesiyle tanıştırmak istiyor? :/

propanol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
838
916
123
Merhaba kızlar erkek arkadaşımla 1 yıldır tanışıyoruz. 6-7 aydır da sevgiliyiz. Pazar günü buluşacağız. Annesinin de o gün buluşacağımız yerde işi varmış (normalde ailesi farklı şehirde. 1-2 haftalığına geldi annesi). "Seni annemle tanıştırmak isterim baya merak ediyor. Zaten işi var uzun süre zaman geçirmeyiz" filan dedi. Yani öyle ayaküstü seni bi görsün havasında. Ama tabi öyle bir görüşme olursa ayaküstü olması saçma olur sanırım. En azından bi yere oturup bi şeyler içeriz diye düşünüyorum. Her neyse..

Sizce daha erken mi annesiyle tanışmak için? Bir de annesinin düşüncelerine çok önem veriyor. Yani annesi hakkımda olumsuz konuşsa hafiften etkilenir gibime geliyor. Sizce napayım? Bi yandan hoşuma gitti bu teklifi beni ciddiye alıp bana önem verdiğini gösteriyor çünkü bi yandan da daha erken mi, ya iyi izlenim yaratamazsam şüpheleri içindeyim :/

Bence fırsat annesini tanımanız arkadaşınızın ailesini tanımanız anlamına gelir.Ama çok seviyeli olun 3.5 yıllık evli bir arkadaş tavsiyesi olsun benden:)

Tanışmak demek, yarın evleneceksiniz demek değil ya, tanışın tabi. Önemli olan sonrası, sürekli gitmeli, gelmeli, görüşmeli, muhabbetli olmadığı sürece sevgilinin ailesiyle tanışmak gayet normal ve güzel bir şey bence. Yolda görünce selam verebilecek kadar yakın ama özel günlerde aramanı gerektirmeyecek kadar uzak, bu ilişkinin altın oranı.

Bence fırsat annesini tanımanız arkadaşınızın ailesini tanımanız anlamına gelir.Ama çok seviyeli olun 3.5 yıllık evli bir arkadaş tavsiyesi olsun benden:)

Kesinlikle seviyeli olurum. Şimdiden çok senli benli olmaya gerek yok bence.

Anneler gününde, bayramda filan aramak beni gocundurmaz da aileyle tanışma olunca iş ciddi boyuta taşınıyor gibime geliyor. O yüzden napsam karar veremedim

Annesi olumsuz dusunurse etkilenir gibinize geliyorsa bence is ilerlemeden donun arkanizi ve kacin her gun burada erkek annelerinin yaptigi guzellikleri(!) okuyoruz ben sahsim adina cok anneci erkeklerden gercekten hoslanmiyorum, tamam ezip gecsinde demiyorum ama her seyinde bir siniri bir seviyesi olmali, erkek arkadsiniz anne lafindan etkilenir gibiyse ilerde daha kotuleri olabilir

Katılıyorum. Bu saçma sapan sorumsuzluk bende de var.
Olmasaydı iyiydi.

Yok sürekli gitmeli gelmeli muhabbet olamaz zaten ailesi başka şehirde yaşıyor çünkü ve baya uzak. Ve annesi de 3-4 ayda bir filan geliyor. Öyle tekrardan görüşme ihtimali zayıf

Anneci demedim sadece her insan gibi annesinin düşüncesine önem veriyor dozunda. Ama kalkıp da annem böyle düşünüyor eyvallah diyecek hali yok.

Alt tarafı annesini tanıyacaksın sen büyütmessen oda büyütmez . Normal bir şey fazla anlam yükleme .

Topu topu annesi ile tanışacaksın, nikah kıymaya gitmeyeceksiniz ki ne erkeni yahu.. Bana kalırsa biran önce tanış seni sevmeyecekse de erkenden sevmesin, sevgilin de annesinin lafına bakıp ayrılacaksa ilişkiniz hepten ilerlemeden erkenden bitsin. Hem belki sen sevmeyeceksin annesini. O yüzden ilişkiniz uzun vadeye ulaşmadan tanışıp gerçeklerle yüzleşmen yararına olur.

Anneci demedim sadece her insan gibi annesinin düşüncesine önem veriyor dozunda. Ama kalkıp da annem böyle düşünüyor eyvallah diyecek hali yok.

Tabii ki en iyisini siz bilirsiniz ben sadece yorumumu su cumlelerinize dayanarak yaptim: annesinin dusuncelerine cok onem veriyor yani annesi hakkimda olumsuz konusursa hafif etkilenir gibime geliyor...

Gocunma meselesi değil. Bende gocunmam. Ama gereksiz bir sorumluluk.

Nasıl bir insan bilmiyorsun ayrıca. Seni nasıl değerlendirecek bilmiyorsun. Şimdiden görüşmeye ne gerek var? Yaşında küçük, ilişkinde yeni. Bir dur bakalım, kaçıyor mu?

Bence nazik bir şekilde reddet. Ama sen bilirsin tabi. Sonra pişman olma. Çünkü gerçekten çok ama çok gereksiz bir sorumluluk yüklüyor insanın üzerine.

Ay bence tanismayin :) sizin yuzunuze gulup arkanizdan konusuyolar sonra :) saka bi yana kaynanalar genelde boyle biliyosunuz ki sorun yasamicaksaniz tanismadiginiz zaman yani erkek arkadssin bisey soylemicekse trip atmicaksa simdilik tanisma

Canim bende 1 yildan sonra ailesiyle tanismistim ciddiyseniz normal bir zaman

tabi bu tanisma ille guzel olacak diye bisey yok ben tanismadan sonra sevgilimin ailesinin ne kadar iyi insanlar oldugunu ve sevgiliminde ne kadar hayvan oldugunu anladim.

Seninle annesinin yorumuna gore devam edecekse bu iliskiden uzak durmani tavsiye ederim

ilişkinizin kac ay oldugundan ziyade sizin bu sureyi yeterli bulup bulmamanız onemli olan.

hazır bulundugunuz sehre gelmisken, bir yerde kahve icimlik oturmanız tanısmanız elbette guzel birsey.
ancak annesinin yorumuyla iliskinizin etkilenecegini dusunuyorsanız,
bu gorusmenin sizin uzerinize gereksiz bir sorumluluk yukleyecegine inanıyorsanız,
her sey guzel gitse dahi henuz hazır olmadıgınızı dusundugunuz konular varsa ve bu tanısma bazı seyleri hızlandıracak gibi hissediyorsanız gorusmeyin bence.

kibarca bunun icin erken oldugunu da soyleyebilirsiniz,
veya o gun işiniz oldugu bahanesini de one surebilirsiniz,
fakat ertesi gun icin teklif gelirse kacacak yeriniz kalmaz ve ust uste reddetmek hos bir izlenim vermeyebilir,
o yuzden sevgilinize durust olun bence.

Yolda görünce selam verebilecek kadar yakın ama özel günlerde aramanı gerektirmeyecek kadar uzak, bu ilişkinin altın oranı.

tanısırsanız da bu yoruma birebir katılıyorum...

özel gunleri cok kutlamak istiyorsanız da acele etmeyin,
yapacaksanız da bunu erkek arkadasınız uzerinden dile getirin,
anneler gununde o kendisi aradıgında "x'de yanımda onun da selamı var o da kutluyor" gibi soylesin en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…