- 28 Kasım 2012
- 838
- 916
- 123
Merhaba kızlar erkek arkadaşımla 1 yıldır tanışıyoruz. 6-7 aydır da sevgiliyiz. Pazar günü buluşacağız. Annesinin de o gün buluşacağımız yerde işi varmış (normalde ailesi farklı şehirde. 1-2 haftalığına geldi annesi). "Seni annemle tanıştırmak isterim baya merak ediyor. Zaten işi var uzun süre zaman geçirmeyiz" filan dedi. Yani öyle ayaküstü seni bi görsün havasında. Ama tabi öyle bir görüşme olursa ayaküstü olması saçma olur sanırım. En azından bi yere oturup bi şeyler içeriz diye düşünüyorum. Her neyse..
Sizce daha erken mi annesiyle tanışmak için? Bir de annesinin düşüncelerine çok önem veriyor. Yani annesi hakkımda olumsuz konuşsa hafiften etkilenir gibime geliyor. Sizce napayım? Bi yandan hoşuma gitti bu teklifi beni ciddiye alıp bana önem verdiğini gösteriyor çünkü bi yandan da daha erken mi, ya iyi izlenim yaratamazsam şüpheleri içindeyim :/
Sizce daha erken mi annesiyle tanışmak için? Bir de annesinin düşüncelerine çok önem veriyor. Yani annesi hakkımda olumsuz konuşsa hafiften etkilenir gibime geliyor. Sizce napayım? Bi yandan hoşuma gitti bu teklifi beni ciddiye alıp bana önem verdiğini gösteriyor çünkü bi yandan da daha erken mi, ya iyi izlenim yaratamazsam şüpheleri içindeyim :/