Herkese merhaba, 1 yıllık bir ilişkim var, ancak erkek arkadasım arkadasları - ailesi, arkadaşlar-sevgilisi ayrımını halen yapamıyor. Tek ve en en ennnn büyük kavgamızı da bu yüzden yaptık, artık taşma noktasına geldiğim için. Size iki örnek verecegim, düşününki bunları cok kez yaşadım. İlki, ben stajım gereği sehir dışına çıkmak zorundaydım ve 1.5 ay görüşemicektik. Sehirdeki son günümüzü beraber gecirmek istedim. Çıktık dışarı dediki arkadasım geliyor, iyi tamam gelsin dedim otururuz kahve içeriz hep beraber. Sonra oturduk falan derken duraga gittik otobuse bincez. Evden arabayı al dısarı cıkalım dediler. Öyle içmeye gideceklermiş göl kenarına beyfendiler. Bu bizim ki okulun eski playboyu zamanında doymus öyle alkol malkol sorunu yok yanlıs anlamayın. Neyse ben böyle masum kedi gibi gözünün içine bakıyorum. Bu ikilemde kaldı şaşırdı aslında. Bende ben eve gidim canım siz takılın demek zorunda kaldım. Neden biliyor musunuz? Ben onun için bir seçenek olamazdım. Önceliği ben olmalıydım. Cok zoruma gitti anlatamam temmuzun basında oldu bu olay hala içime batıyor gözüm doluyorNeyse ben gittim staja, 1 hafta aşkım falan yazmadım. Ne oldu niye soğuksun diyordu hiç söylemedim çünkü söylesem gururum da kırılacaktı. Neyse bu naptım diye kendi kendine araştırırken konu o güne geldi. ( Bu arada sabah beni otogara götürme zahmetinde bile bulunup kalkmadı elimde bavullarla ordan oraya savruldum, cunku yaşadığım sehirde de öğrenciyim cok bilmiyorum çeşit çeşit otogar var) Şimdi ben böyle anlatıyorum bu cocuk seni sevmiyor diceksiniz
Neyse konustuk falan ben stajdayken düzelttik biraz olayı. Geldik arada bir böyle oluyor yine , en son yine patladım ben beni ilkokul arkadaslarının bulusmasına davet bile etmedi, neymiş kimse sevgili getirmicekmiş, yok yea (!) ( Ve sevgilisiyle giden olmuş) Bende çarptım kapıyı arabanın cıktım. Hayatta saygısızlık yapmam şakayla salak bile demem ama ben bi hakaret ettim bitti dedim ya sildim attım, sinir kriziyle hiç bişe düşünemiyor insan. 8-9 ayın birikimi olmuş artık. Neyse bu zoruma gitti falan die konusuyor, 1 hafta yokmusum gibi davrandı. Bugun yine doldum taştım, yarın baska sehre gidiyorum yine arkadaslarını peşimize doladı. Yine kriz gecirdim yine hakaret ettim. Kapıdan gitmedi açmadım kapıyı, en son açtım iki tane vurdum git diye.(İşlemiyor da ) Krize sokuyor beni , en hassas oldugum sey bu benim, en kırılgan oldugum sey suan bile ağlıyorum. Ona hakaret etmek ister miyim hiç ama olmuyor işte 2 dir beni taşırdı güzellikle uyarıyorum anlamıyor. O da farkında oldugu için ısrar etti konusmak için yoksa hayatta kaldıramaz hakareti. Dedim ki buraya bana hakaret ettin demek için geldiysen git , ben dayanamıyorum en hassas oldugum sey bilmiyor musun dedim. Çözüm aramaya calıstıgını gördüm başka konular açıyordu falan. Sonra barıştık ettik. Ben ona kıyamıyorum aslında. Çünkü beni seviyor ve iyi biiri ama bu konuda cok coook hatalı.. Benim özel yaşantıma arkadaslarının böyle günlerde girdirmesini sevmiyorum. İyi güzel yolculadım ama o içinde tutar akrep burcu. Yüzüme yeri geldiğinde vurcak belki ama asla kaldıramıcak. Gururuma da yediremiyorum cunku haksızdı. Özür diledik birbirimizden ama bu olayı hem hatırlamalı hem unutmalı napcam bilmiyorum. Bide böyle arkadasları sevgilisi olunca köpek oluyorlar kızların. Ama benim sevgilimin düzenli ilişkisi var die takılıp duruyorlar. Bana diyorlar işte biz suraya gitcez izin vermez misin hahaha falan yapıyorlar. Sevgilimde eziliyor büzülüyor , erkek ya yediremiyorda. Gelmişler 25-26 yaşına bizden de bi kaç yas büyükler ama hala işleri gücleri gezim tozim, hava atim falan... Bide benim erkek arkadasım sayesinde ortam yapmışlar zamanında, hala öyle sanıyorlar gelsin gitsin, ya bu adamın sevgilisi var işte onun yanında konusmayın bile gitceginiz yerleri falan ayıp dimi ama? Anneside bu durumdan oldukça rahatsız...
ay okurken boğuldum valla kız nasıl yazmıssın öyle