Sizin de tepki göstereceğiniz bir derdim var. Sevgilim erkek arkadaşlarıyla dışarı çıktığında sinir oluyorum bazen, çoğu zaman da birbirlerinde kalıyorlar. Birkaç kez mesela kendi mahallesinde arkadaşlarıyla dışarıda dolaştığını söylediği halde bir kafede çıktı mesela. Yada kafedeyim deyip arkadaşlarıyla denize gittiği oldu. Yalan söylemesinin sebebi benim kızıp moralimin bozulacak olması imiş. Mecbur bırakıyorsun bazen diyor, aramız bozulmasın diye. E yalan söylediğini de duyunca iyice güvensiz oldum. Ona gitme etme şunu yapma asla demiyorum ama moralim bozulunca haliyle anlıyor sesimden. Asıl problem dışarıda kızları görüp beğenip aralarında konuşma ihtimalleri mi acaba diyorum, ama değil. Birinde kaldığında da dışarıda olmadığında da sinir oluyorum mesela. ilgi de istemiyorum her dakika, evde olsun aramasa da yazmasa da çok problem değil. Bu tavırlarımın sebebi sizce ne olabilir? Aşağılık kompleksi mi öz güvensizlik mi yada herhangi başka şey.. Objektif yorumlar bana çok iyi gelecek, asıl sorunu anlayıp bu sağlıksız durumu çözmek istiyorum.