meraba kızlar benim sevgilim yaz tatilinde erkek arkadaşlarıyla beraber alanya ya tatile gidecek . ve ben cok kıskanıyorum . yanında ki tipler benim pek sevmediğim ahlakı cok da iyi olmayan kişiler . kız peşinde kızlara bakan tarzı . içim içimi yiyo . sizce napmalıyım ?
meraba kızlar benim sevgilim yaz tatilinde erkek arkadaşlarıyla beraber alanya ya tatile gidecek . ve ben cok kıskanıyorum . yanında ki tipler benim pek sevmediğim ahlakı cok da iyi olmayan kişiler . kız peşinde kızlara bakan tarzı . içim içimi yiyo . sizce napmalıyım ?
eğer sevgilin gitmek istiyorsa mutlaka gidecektir eski nişanlımdan biliyorum, ortalıgı yıktım, kavga çıkardım, sen gidersen ben de gidecem bu evden dedim, ama adam yine de gittibi de güneşin altında yakmıştı kendini gelince ben ilgilenmek zorunda kalmıştım onun yanıklarıyla da
ama şu anki erkek arkadaşım, beraber gidecektik ben ayarlayamadım gidemedik, sadece bir kere sordu, arkadaşlarımla gitsem tatile dedi, ben de " istemiyorum " dedim. tamam dedi ve gitmedidemem o ki arkadaşım, ya güveneceksin ve arıza çıkarmayacasın böylece adım adım tatilde takip edebileceksin ( en azından gitmeden ben aradıgımda o telefon açılacak, yoksa ikinciye aramam gibi bi rest çekebilirsin ) ya da gitme diyeceksin oda gidecek ve sen boşuna sözü dinlenmemiş olacaksın, karar senin
Her erkek aynı mizaca sahip değildir. Özgürlüğüne düşkün, birazda sert birine bu dediklerinizi yapsak ancak adamı sinir ederiz(Mesela öyle durum raporu alır gibi telefonla kontrol etmeye kalksak). Bazı kadınlar böyle baskıyı kocasına yapamıyor.
Benim böyle bir derdim olmadı. Nişanlım zaten yazlarını ayvalıkta, ailesinin yanında geçiriyor. Antalyada ya da Muğlada olduğunu beni oradan arayınca öğreniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?