Sevgilim artk beni sevmiyor mu ??

15 gün hiç görüşmemeye karar verdik bakalım napacak.ben msnmi cevrmdısı açtım. o da msnye girdi ve iletisine GÖNÜL YARSIZ YAR GÖNÜLSÜZ yazdı .bu ne demek oluyo şimdi ya

çok uzun süren iişkilerde malesef belli bir zaman sonra herşey rutine giriyor.. evlilikte bile bu böyle..

5 sene gerçekten uzun bir süre..

eski heyecan, aşk kalmaz.. yerini sevgiye, güvene, huzura bırakır..

önceden 10 msj atıyorsa şimdi 1 atması anormal değil..

ama eski heyecanı yeniden körüklemek istiyorsanız, ona bana niye msj atmıyorsun demek yerine, o msj atınca geç cvp vererek, buluşmaların birine gidiyorsanız birine gitmeyerek, her buluşmada kendinizi yenilemiş olarak giderek, dış görünümünüzde değişiklikler yaparak, farklı aktivitilere yönelerek( birlikte) heyecanı tazeleyebilirsiniz..

ama asla ilk heyecanı yeniden elde etmeniz mümkün değil.. bunu bilin..

15 gün hiç görüşmemeye karar verdik bakalım napacak.ben msnmi cevrmdısı açtım. o da msnye girdi ve iletisine GÖNÜL YARSIZ YAR GÖNÜLSÜZ yazdı .bu ne demek oluyo şimdi ya

yar sevgili demek
yuregi ( senın yuregın) sevgılısız,
sevgılısı de (kendısı) ısteksız

demiş..... :1ninca:

Ya bence sen biraz kendini cek, arama sole iki uc gun falan, ustune gittikce ters teper soleyim. Bosver biraz kendi haline bırak..Herkesin ilişkisi farklı, kesinlikle kendi ilişkini başkalarıyla kıyaslama. Sen 10 msj atarsın digeri 50 atar.Herkesin ilişkisi kendine.Ben ne kadar fazla mesaj atanlar gördüm ama birbirini boynuzlayan..Bosver onun icin..Erkekler böyle seler yapıyor arada. Onlar bizim gibi her sorununu dile getirmiyor. Bu yüzden de kendilerini cekebiliolar..bırak bakalım biraz.

Bu da sabır istiyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…