- Konu Sahibi denizinan10
-
bu durum daha 4-5 sene devam eder, yaşlarımız küçük ve benimde okulum var...
okuldan sonrada hemen evlenmeyi düşünmüyorum...
önce bi işimi elime almalıyım
bu durum daha 4-5 sene devam eder, yaşlarımız küçük ve benimde okulum var...
okuldan sonrada hemen evlenmeyi düşünmüyorum...
önce bi işimi elime almalıyım
mafoldumben sabredicem
Sevgiliniz sürekliolarak doğuda kalmayacak, doğuda görev süesini tamamlayınca batıya dönüşü var. Asker eşi olmak çok zordur. Sen şimdiden böyle düşünüyorsan evlenince ne yapacaksın? Ya siz evli iken aile götürülemez bir yere tayini çıkarsa, ya da sen hamile iken operasyona çıkmak zorunda kalırsa, sevgilin şimdi doğuda ne şartlar altında biliyor musun? Sana anlatmıyor diye sanma ki çok iyi çok rahat. Onun da sana ihtiyacı var, ama sen aklından neler geçiriyorsun. Eğer bunlar gerçek düşüncelerin ise bir an önce ayrıl, o çocuğun da aklı sende kalmasın.
10 yıldır askeriyede çalışıyorum. Eğer bu işi sonuna kadar götüremeyeceksin bırak o çocuğu. Belki de onun şu anda tek sabır kaynağı sensin. Yazık değil mi? Onun orada e şartlar altında olduğunu bilmiyorsun. O da istemez mi sık sık seninle buluşsun arasın? Ama düşün ki ne durumda imkanı yok. Şu anda her yerde cep telefonu yasak. Üstünde cep telefonu taşıması bile onun askeri cezaevinde yatmasına ve siciline işlenmesine sebep. İnan ki askerlik bir meslek değil, bir yaşam biçimi olmak zorunda, yoksa canından olman içten bile değil.
yine konu silmeler..yahu anlamıyorum bu ne demek oluyor? ,işim bitti bye bye öylemi!!!
ne diye buradaki arkadaşları meşgul ediyorsunuz? sanki sizin kimliğinizimi biliyoruz biz?rumuzunun kimliğinizse bilmem,çokta mühim değil zaten.. yazdıklarınızı okusak ne oluyor yani? yok eğer yazdıklarınızdan utanıyorsanız ya utanılacak şeyler yapmayın,düşünmeyin ya da burada insanların yorumlarını alıp sonra tamam işim bitti bye bye yapmayın kardeşim yaa..lmaz:
yorum yapayım dedim açtım şu sayfayı,asker eşi olduğum için işe yararım bu konuda diye düşündüm gel gör ki hanımefendi çoktan silmiş konuyu..e yeter ama bu kaçıncı vaka..sabır sabır..
Bacım ne oldu, niye kızdın sen, merak etme ben o kızımızn ağzının payını verdim. Asker eşi olmanın zorluklarını anlattım, yemiyorsa çek git, çocuğa eziyet etme dedim. Ama ne kadar dinler bilemem. Sen kızma, Sizler gibi asker eşleri oldukça bizim askerimz en büyük. Allah evinde huzur mutluluk versin. Kocaman öptüm
yine konu silmeler..yahu anlamıyorum bu ne demek oluyor? ,işim bitti bye bye öylemi!!!
ne diye buradaki arkadaşları meşgul ediyorsunuz? sanki sizin kimliğinizimi biliyoruz biz?rumuzunun kimliğinizse bilmem,çokta mühim değil zaten.. yazdıklarınızı okusak ne oluyor yani? yok eğer yazdıklarınızdan utanıyorsanız ya utanılacak şeyler yapmayın,düşünmeyin ya da burada insanların yorumlarını alıp sonra tamam işim bitti bye bye yapmayın kardeşim yaa..lmaz:
yorum yapayım dedim açtım şu sayfayı,asker eşi olduğum için işe yararım bu konuda diye düşündüm gel gör ki hanımefendi çoktan silmiş konuyu..e yeter ama bu kaçıncı vaka..sabır sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?