sevgilim asker!!!

sen bekledinmi ablacım... beklediysen bu süre nasıl geçti...
ya ben çok kafaya takıyorumda sizin için nasıl geçtiğini merak ettim gerçekten

canım benim sevgilim asker değil ama ben gerçek aşkın hiçbir engel tanımadığını düşünüyorum.Hem o çocuk bu görevi yapmak zorunda.Vatanına sahip çıkıp bizleri seni koruduğu için onun aşktan mahrum kalmaya hakkı yok.
İstersen 18 ay görüşemeyin,istersen günlerce konuşamayın.Ama kalplerinizin birbiriniz için attıığına inanın.bu böyle olduğu sürece ilişkiniz devam eder, yeter ki devam edeceğinize inanın.
haa izne falan geldiğinde veya kargoyla birbirinize kendinize ait birşeyler verebilirsiniz.mesela sen ona çok sevdiğin tokanı verirsin,o sana bi tişörtünü verir,onunla yatar uyursun.Bu kadar küçük şeyler bile birbirinizi her an hissetmenizi sağlar.

slm cnm bende asker esıyım ve dogudayız suan 2. Yılımız ben 6 yıl bekledım esımı ve çok guzel gunlerdı hala basbasa kaldıkmı eskı gunlerı ve kacamaklarımızı anıp duygusallasırız.beklemem gerekseydı bır 6 yıl daha beklerdım esımı.

Ayrıca dogunun sartları gercekten çok kötu cnm belkıde sevgılın görevlerede çıkıyordur bılemıcem ama onun senın sevgıne ıhtıyacı vardır destek olup herseyın ustesınden gelıceksınız zorluklarda sızı beklıycektır ben doguda 1.5 yıl çok çektım esım sureklı uzun görevlere gıdıyordu ve çok tehlıkeler atlattı ama herseye ragmen atlattık ve esım bölük ast. Oldu artık görevlere çıkmıyor rahatım.sende sımdıden herseyı duşunme bekle ve gör cnm

Nedense kendi anlatmanla, tarzın arasında büyük fark ver. Allah razı olsun, 2. üiversiteden ve ailenden aldığın terbiyeden bizi bozmayacaksın. Tek cahil olduğun konu ilişki yaşamak... Ama nedense daha şimdiden, beklemek için bahane yaratıyorsun ve bizi bozmaktan bahsediyorsun. Sen belki bizi bozduğunu sanırsın ama unutma insan ne yaparsa kendine yapar, İyi aile terbiyesi almış kararsız kız. Ha bu arada ben kimmiyim? Onuncu köyün muhtarı, hani doğru söylediği için dokuz köyden kovulan var ya.. O benim işte. Hayatta başarılar.......

durumunuzu anlatinca aklima Sakarya Firat dizisi geldi :hulya: hani yakisikli esasoglan doguda asker ya ondan delikafadulden
canim benim uzaklik cok zor seni anliyorum...
hem uzak hem de sinirli gorusmek daha da zor olsa gerek...
cok ozledigin icin ve sevgilin uzakta oldugu icin boyle hissediyorsun, normaldir...
dayanabilir miyim diye sordugun sure ne kadar? yani dogu gorevinden sonra senin yanina gelecek mi sevgilin? gelecekse kac yil sonra gelecek?
dayanmak cok zor ama dayanabilirsin tabii ki, seven insan ne yapmaz...
sevgilin bu konuda ne dusunuyor canim konusuyor musunuz?

1.si beklememek için bahane yaratmadım ben insanların fikirlerini sormak için yazdım buraya, burda benden büyükler vardır da bana akıl verirler diye geldim, çünkü bu durumu kimseye söyleyemiyordum...
2.side aldığım terbiye nedeniyle ağzımı bozmadan kibarlığımı koruyarak cevap vercem dedim, terbiyemi bozmicam... yani ortada sizi bozmak gibi bi durum söz konusu değil, yanlış anlamışsın. lmaz:
bide ben şunu anlamadım niye 10. köyün muhtarı olasınki, ben senin fikirlerinle, düşündüklerimi şekillendirdim, yine teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için...
sevgilimle zaten ayrılmayı düşünmüyordum... sadece asker sevgilsini, eşini bekleyenlerin tecrübesinden faydalanmak için yazdım... çünkü dayanamayacığımdan korktum... ama gördümkü çok kişi beklemiş dayanmış ben niye bekleyemiyeyim...

teşekkür ediyorum ablacım ben zaten ona belli etmiyorum durumu,kendi kendime üzülüyorum..hep destek oluyorum ona her türlü, oda bana...
beklicem ablacım Allah mutluluğunuzu bozmasın opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim...
zaten çok sevmesem, çok özlemesem bu kadar kafaya takmam, ama ben burdaki bikaç arkadaştan sürekli tepki alıyorum...
ya batıya gelicek ama benim yanıma değil başka şehirlere, yani biz yılda gene 1-2 yüzyüze görüşebiliriz, ama telefon görüşmelerimiz artabilir :lepi:
yani biz bekar kaldığımız süre zarfında o hep benden uzak olcak... ama sabredicez, çünkü onu çok seviyorum...
o bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama oda zorlanıyordur... ama en azından kafası sürekli birşeylerle meşgul olduğu için benim kadar kafaya takmıoyordur bu durumu. böylesi onun için daha iyi

sen "yapabilir miyim, dayanabilir miyim, biter bigün" lerle hesap kitap yapma hayatım. sen ilişkinin tadını çıkar.. olumsuz düşünme.. neden illa bigün bitsin ki ? sevdiklerini yıllarca bekliyor bi çok kişi.. sen neden böyle karamsarlığa düştün.. bak ben 24 yaşındayım ben de seneye atanırsam doğuya gideceğim ve sevgilim burda kalacak.. bana en büyük desteği onun sevgisi hasreti olacak.. ona kavuşacağim günlerin hatrına katlanıcam bi çok zorluğa.. sevgilinin sana ihtiyacı var. neden bitsin ki.. uzaklık mesafe hiçççç önemli değil yeter ki yüreğiniz birbirinizin aşkıyla dolsun.. tamam çok özliceksin.. her istediğinde yanında olamicak sevgilin bunları kafana takman çook normal ama sen götürebildiğin yere kadar götür ilişkini.. bu sabrın yüzünden gün gelir mükafatlandırılırsın.yıllar su gibi akıp geçiyor hem bitanem.. inan bana gözünü açıp kapayıncaya kadar geçiyor yıllar. eğer senin için doğru kişiyse gün gelir hepsi geçer yuvanızı kurarsınız bu günleri hatırlayıp gülersiniz bile..

anladim canim...
ya herseye tamam dedik diyelim, hani kac yil olursa beklersiniz birbirinizi yapabilirsiniz dediniz diyelim...sizin yuz yuze gorustugunuz zaman dilimi cok kisitli. yani bu kadar zamanda sevgilini nasil taniyabilirsin bilmiyorum. diyelim ki birbirinizi beklediniz sonra evlenmeye karar verdiniz, sen dogru duzgun vakit gecirmedigin yilda 2 kere gordugun biriyle nasil evleneceksin? onu tam anlamiyla taniyabilecek misin? dogu gorevini bitirene kadar beklersin ok ama o batiya gelince de dogru duzgun gorusemeyeceksiniz...
karisik ve zor bir durum bence...
erkek arkadasin izne geldiginde bu konuyu ona ac ve ilerisi icin ne dusunuyor onu sor bakalim ne dicek? yani kendi dusunduklerini bize burada anlattiklarini ona da anlat tapkisi ne olacak? on a gore bir degerlendirme yaparsin...baktin sevgilin seni seviyorum beni beklemeni istiyorum diyor o zaman bu iliskiyi goturebildigin yere kadar goturursun canim

Peki birşey soracağım ... İşindeki sorunları sana ne kadar yansıtıyor? veya sinirli mi? arada mesafe varken özlemden başka sorunlar yaşıyor musunuz?

Benim sevgilim de asker ... Ve hiç memnun değil bu durumdan ve bu aşırı sinir yapıyor ... Mesafelerin üstüne bir de böyle sorunlar oluyor ki onu anlamaya çalışıyorum alttan almaya ... Sadece mesafe diyorsan sorun dediğin bir şekilde katlanılır senin onun yanına arada gitme ihtimalin yok mu?

neden aşırı sinir yapıyor??? yok cnm ya öle bi ihtimal:1no2:
peki sninki nerde asker??

Benimkisi şuan batıda o açıdan sorun yok ama seneye çok büyük bir ihtimalle doğuya çıkacak tayini .. Neden sinir yapıyor ... Normalde çok rahat birisi fakat malum askeriye disiplin bazen susmak gerekiyor ki asla düşündüklerini doğrularını içinde tutabilen birisi değil böyle olunca dışarıya sinir olarak yansıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…