- Konu Sahibi denizinan10
-
Bak canım asker eşiyim bende doğuda görev yapmak zordur ruh hali nasıldır bilemezsin tabi çalışma şartları nasıldır iyimidir kötümüdür belkide sana anlatmıyor olabilir .
Eğer birbirinizden eminseniz sevginiz sağlamsa beklersiniz.
Ama biz emin değiliz dersen 4-5 sene beklenmez tabiki
sen bekledinmi ablacım... beklediysen bu süre nasıl geçti...
ya ben çok kafaya takıyorumda sizin için nasıl geçtiğini merak ettim gerçekten
ablalarım hemen sinirlenmeyin, ordaki yazının rengini değiştirip kalınlaştırıcaktım ama silindi sonrada geri getiremedim... ne kadar sinirlisiniz yaa, bidaha yazcam panik yapmayın... işim bitti bye bye gibi bi durum söz konusu değil daha çok görmek isterim yorumlarınızı... ama siz bunada inanmazsınız...
bide ben buraya birilerine akıl danışim diye geldim yazdım, yazdığıma pişman oldum yemin ederim... yemiyosa çek git çocuğa eziyet etme falan diyosunuz ya bende size ablacım diyorum...
ben öyle bildiğiniz cahil kızlardan değilim 2 üniversite okuorum size saygıyıda bozmicam, ailemden aldığım terbiye nedeniyle...
benim tek cahil olduğum konu ilişki yaşamak... sadece bana yardımcı olucak biri olurmu diye geldim buraya, tekrar yazıyorum isteyen cevap verir isteyen vermez
arkadaşlar benim sevgilim asker yani mesleği asker... ve doğuda görev yapıyor...
benim derdim onla çok sınırlı görüşmemiz...bilen bilir senede 2 defa geliyorlar ve buda genelde 10 günlüğüne falan oluyor.telefondada çok sınırlı görüşüyoruz zaten
bende bu ilişkiyi böyle yürütebileceğimden korkuyorum...
onu ne kadar sevsemde sanki araya mesafe girdiği zaman aramız soğucak gibi oluo, yani bugün bitmesede bi süre sonra biticek gibi geliyor... o beni seviyor bende onu sizce mesafe insanın arasını soğutabilirmi? yada ben dayanabilirmiyim buna??? asker sevgilisi yada eşi olan yada böle bi durum yaşayan bana akıl versin lütfen
Nedense kendi anlatmanla, tarzın arasında büyük fark ver. Allah razı olsun, 2. üiversiteden ve ailenden aldığın terbiyeden bizi bozmayacaksın. Tek cahil olduğun konu ilişki yaşamak... Ama nedense daha şimdiden, beklemek için bahane yaratıyorsun ve bizi bozmaktan bahsediyorsun. Sen belki bizi bozduğunu sanırsın ama unutma insan ne yaparsa kendine yapar, İyi aile terbiyesi almış kararsız kız. Ha bu arada ben kimmiyim? Onuncu köyün muhtarı, hani doğru söylediği için dokuz köyden kovulan var ya.. O benim işte. Hayatta başarılar.......
slm cnm bende asker esıyım ve dogudayız suan 2. Yılımız ben 6 yıl bekledım esımı ve çok guzel gunlerdı hala basbasa kaldıkmı eskı gunlerı ve kacamaklarımızı anıp duygusallasırız.beklemem gerekseydı bır 6 yıl daha beklerdım esımı.
Ayrıca dogunun sartları gercekten çok kötu cnm belkıde sevgılın görevlerede çıkıyordur bılemıcem ama onun senın sevgıne ıhtıyacı vardır destek olup herseyın ustesınden gelıceksınız zorluklarda sızı beklıycektır ben doguda 1.5 yıl çok çektım esım sureklı uzun görevlere gıdıyordu ve çok tehlıkeler atlattı ama herseye ragmen atlattık ve esım bölük ast. Oldu artık görevlere çıkmıyor rahatım.sende sımdıden herseyı duşunme bekle ve gör cnm
durumunuzu anlatinca aklima Sakarya Firat dizisi geldi :hulya: hani yakisikli esasoglan doguda asker ya ondan delikafadulden
canim benim uzaklik cok zor seni anliyorum...
hem uzak hem de sinirli gorusmek daha da zor olsa gerek...
cok ozledigin icin ve sevgilin uzakta oldugu icin boyle hissediyorsun, normaldir...
dayanabilir miyim diye sordugun sure ne kadar? yani dogu gorevinden sonra senin yanina gelecek mi sevgilin? gelecekse kac yil sonra gelecek?
dayanmak cok zor ama dayanabilirsin tabii ki, seven insan ne yapmaz...
sevgilin bu konuda ne dusunuyor canim konusuyor musunuz?
çok teşekkür ederim...
zaten çok sevmesem, çok özlemesem bu kadar kafaya takmam, ama ben burdaki bikaç arkadaştan sürekli tepki alıyorum...
ya batıya gelicek ama benim yanıma değil başka şehirlere, yani biz yılda gene 1-2 yüzyüze görüşebiliriz, ama telefon görüşmelerimiz artabilir :lepi:
yani biz bekar kaldığımız süre zarfında o hep benden uzak olcak... ama sabredicez, çünkü onu çok seviyorum...
o bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum ama oda zorlanıyordur... ama en azından kafası sürekli birşeylerle meşgul olduğu için benim kadar kafaya takmıoyordur bu durumu. böylesi onun için daha iyi
arkadaşlar benim sevgilim asker yani mesleği asker... ve doğuda görev yapıyor...
benim derdim onla çok sınırlı görüşmemiz...bilen bilir senede 2 defa geliyorlar ve buda genelde 10 günlüğüne falan oluyor.telefondada çok sınırlı görüşüyoruz zaten
bende bu ilişkiyi böyle yürütebileceğimden korkuyorum...
onu ne kadar sevsemde sanki araya mesafe girdiği zaman aramız soğucak gibi oluo, yani bugün bitmesede bi süre sonra biticek gibi geliyor... o beni seviyor bende onu sizce mesafe insanın arasını soğutabilirmi? yada ben dayanabilirmiyim buna??? asker sevgilisi yada eşi olan yada böle bi durum yaşayan bana akıl versin lütfen
Peki birşey soracağım ... ışindeki sorunları sana ne kadar yansıtıyor? veya sinirli mi? arada mesafe varken özlemden başka sorunlar yaşıyor musunuz?
Benim sevgilim de asker ... Ve hiç memnun değil bu durumdan ve bu aşırı sinir yapıyor ... Mesafelerin üstüne bir de böyle sorunlar oluyor ki onu anlamaya çalışıyorum alttan almaya ... Sadece mesafe diyorsan sorun dediğin bir şekilde katlanılır senin onun yanına arada gitme ihtimalin yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?