- Konu Sahibi kadersiz__
-
ben ayrilmayi dusunuyorum ama nasıl yapıcam bunu yani suanda askerde ailevi problemler cok istemiyorlar onubugun son konustugumuzda ben napabılırım dedı öldüreyimmi herkesi dedi baya bi uzuldum hala uzgunum. sessizce telimimi kapatayim yoksa son defa konusayımmı bılemıyorum ben.konussam yine karsısına alacak yine sinirlenecek yine bu tıp sozler sarfedecek bılemıyorum.egerki gercekten isteseydi bu tıp laflar sarfetmezdi dıye dusunuyorum dıkkatlı olurdu.telımemı kapatayım bidaha aramasin dıye bılemıyorum tekrar konussam yıne tartısıcaz bılemıyorum cok kararsızım ve uzgunum
ben ayrilmayi dusunuyorum ama nasıl yapıcam bunu yani suanda askerde ailevi problemler cok istemiyorlar onubugun son konustugumuzda ben napabılırım dedı öldüreyimmi herkesi dedi baya bi uzuldum hala uzgunum. sessizce telimimi kapatayim yoksa son defa konusayımmı bılemıyorum ben.konussam yine karsısına alacak yine sinirlenecek yine bu tıp sozler sarfedecek bılemıyorum.egerki gercekten isteseydi bu tıp laflar sarfetmezdi dıye dusunuyorum dıkkatlı olurdu.telımemı kapatayım bidaha aramasin dıye bılemıyorum tekrar konussam yıne tartısıcaz bılemıyorum cok kararsızım ve uzgunum
cnm zor bi durum gerçekten.ama bence eğer gerçekten seviyosan ve onun seni sevdiğine eminsen bırakma derim.özellikle askerde sakın bırakma.çok yıpranır çok zarar görür.o da üzüldüğünden demiş o lafları sana.sen de vicdan azabı çekersin.benim düşüncem hiç bırakma seviyorsan.herşeyin çaresi var ailen de kabul etcek sen sevginde kararlı olursan.
haklisin ama zaten her carsi ıznınde sorun cıkartıyo yok komutan ceza verdi yok teli kısa kesıyo yada anında kontoru bitiyo ben arıyorum ankosorluye insanda sevdıgını bu sekılde uzermı bahane yaparmı sızceya baskası var ondan boyle yapıyo anlayamıyorum
anladım cnm sende hiç güvenemiyosun o zmn ona.o güveni sende oluşturamıyo bu hareketleri yaparak.haklısın şüphelenmekle.ayrılmak istiyorum desen hemen tamam dicek bi insan mı?
sen ayrılmak istiyor musun istemiyor musun ?ben hala onu almayamadım cnm ya:26:.çocuk sürekli bahaneler altına sığınıyormuş.sanki görüşmekten kaçıyor gibi bir izlenim çkıyor anlattıklarına göre.ailem istemiyor diyorsun ayrılıcam diyorsun ama bir yandan ya aramıyor diyorsun...ilginç bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?