Sevgilim askerde ve ben ayrılmayı düşünüyorum..Ne yapmalıyım sizce ?

kadersiz__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2010
35
0
36
İzmir
ben ayrilmayi dusunuyorum ama nasıl yapıcam bunu yani suanda askerde ailevi problemler cok istemiyorlar onubugun son konustugumuzda ben napabılırım dedı öldüreyimmi herkesi dedi baya bi uzuldum hala uzgunum. sessizce telimimi kapatayim yoksa son defa konusayımmı bılemıyorum ben.konussam yine karsısına alacak yine sinirlenecek yine bu tıp sozler sarfedecek bılemıyorum.egerki gercekten isteseydi bu tıp laflar sarfetmezdi dıye dusunuyorum dıkkatlı olurdu.telımemı kapatayım bidaha aramasin dıye bılemıyorum tekrar konussam yıne tartısıcaz bılemıyorum cok kararsızım ve uzgunum

bayağ iyi bir zaman seçmişiniz sizde....askerliğin bitmesini bekleyemediniz mi?ya da o askere gitmeden önce noktalayamadınız mı?!

selam, zor bir durum gerçekten.
aileniz onu istemiyorsa, bence ailenize karşı çıkmayın ve bunu da uygun bir dille anlatın. ailenizi karşınıza alamayacağınızı anlaması lazım.
telefonu kapatmak çözüm olmaz sanırım. şimdi askerde ama nasıl olsa dönecek. bir yerlerde karşılaşırsanız iyi olmaz.

oyle ama zaten bu sekilde konusmakla o bitirmek istemedimi.aninda konusurken ben unutmuusm baska biirını aramam lazım dedı.yani kacmak istedi.

cnm zor bi durum gerçekten.ama bence eğer gerçekten seviyosan ve onun seni sevdiğine eminsen bırakma derim.özellikle askerde sakın bırakma.çok yıpranır çok zarar görür.o da üzüldüğünden demiş o lafları sana.sen de vicdan azabı çekersin.benim düşüncem hiç bırakma seviyorsan.herşeyin çaresi var ailen de kabul etcek sen sevginde kararlı olursan.

carsi izinlerinde benle olmak istemicek yani en azından intten benle konusmak istemicek bahaneler uyduracak.ben yine pesınde niye boyle yaptıgını arastiricam pesıne dusucem. napıcami bılemıyorum zor durumdayım.askerdeki ınsan boyle olmazki cıddı olduguna boyle davranmaz bılıyorum ben

haklisin ama zaten her carsi ıznınde sorun cıkartıyo yok komutan ceza verdi yok teli kısa kesıyo yada anında kontoru bitiyo ben arıyorum ankosorluye insanda sevdıgını bu sekılde uzermı bahane yaparmı sızce ya baskası var ondan boyle yapıyo anlayamıyorum

anladım cnm sende hiç güvenemiyosun o zmn ona.o güveni sende oluşturamıyo bu hareketleri yaparak.haklısın şüphelenmekle.ayrılmak istiyorum desen hemen tamam dicek bi insan mı?

anladım cnm sende hiç güvenemiyosun o zmn ona.o güveni sende oluşturamıyo bu hareketleri yaparak.haklısın şüphelenmekle.ayrılmak istiyorum desen hemen tamam dicek bi insan mı?

bikeresinde denemistim aninda tamam demisti ben dayanamadim tekrar devam etmistik. simdide aynisini yapsam zaten yine tamam der diye dusunuyorum bunu cesaret edemem bu yuzden bu sekılde dusunuyorum bılemıyorum cok uzgunum kararsızım karsisina aliyo anında. off bılemıyorumki

Ben de aynı durumla karşılaştım.Ailem istemedi.O da seninki gibi aramaz sormazdı.Kararımı verdim,
iyi gitmiyor dedim ve ayrıldım.O da bana çok şeyler söyledi belalar okudu falan ama bişey yapmadı.
Hem de aşırı sinirli bi insandı kendisi.

Ama askerde değildi.Askerde olsa ne farkeder ki.Sonuçta ilgisizmiş,aramıyomuş.Böyle insanı da ben olsam askerde diye bekleyemem yani.

Ben olsam durumu anlatıp ayrılırım ve kararlı görünürüm.Sen daha önce o ayrılmayı kabul ettiği halde barışmışsın.Yine barışıp çocuk oyuncağına döndürmeyeceğinize eminseniz ayrılın.

Olmayacağını bile bile devam etmeyin bence.Askerden dönmesini beklemek gereksiz.

senin yerinde o olsa eminim ki seni düşünmeden ayrılırdı.erkekler bayanlar kadar ince düşünceli duygusal davranmıyorlar,onlarda her zaman umursamazlık hüküm sürüyor.hem ilgi göstermiyormuş ne güzel işte,sana bir bahane.sende arama sorma uzaklaş.zamanla zaten biter emin ol....hem askerdeymiş falanmış filanmış diyede düşünme.onlar ayrılırken iyide biz ayrılınca kötü mü:)

Son düzenleme:
ariyo aramasina gunde 1 kerede olsa ama sorun cikiyo carsi izninde olsun bahane uyduruyo gibi geliyo yok komutan ceza verdi yani hep can sıkıntısı ustunede boyle yapinca sabrım tasıyo

sen ayrılmak istiyor musun istemiyor musun ?ben hala onu almayamadım cnm ya:26:.çocuk sürekli bahaneler altına sığınıyormuş.sanki görüşmekten kaçıyor gibi bir izlenim çkıyor anlattıklarına göre.ailem istemiyor diyorsun ayrılıcam diyorsun ama bir yandan ya aramıyor diyorsun...ilginç bir durum

Son düzenleme:

haklisin cunku kararsizim yaptıklarına dayanamıyorum mektup yazdım 2 gun iyi oldu sonra yine ayni 2 gun once bu huyundan nefret ediyorum dedi aninda kesip atmak zor kararsizim hepsi bu

Benmi çok düşünceliyim bilmiyorum ama askerlik çok zor olmalı.
Ayrılık onun için zor olucaktır.Öyle bir dönemde kendinede çevresinede zarar verebilir.
Elbet istemeden sevmeden devam etmeni kimse söyleyemez sana doğru da olmaz zaten ama keşke hep doğru olanlar olsaydı hayatımızda deilmi.
Zaten askerdeymiş en fazlası telefonda konuşabiliyosunuz,ayrılığı ertelemenin senin için çok bi sıkıntısı olmayacak.Doğru zamanda doğru cümlelerle ayrılki o da sen de yıpranmayasın.

cnm.benim ya...anladığıma döre sen çok ikilemde kalmışsın.bence ilk önce alışkanlıklarını ve ona olan aşkını bi tart.gerçekten seviyorsan ve tabi ki seni sevdiğini düşünüyorsan ayrılma.aileler zamanla alışır.çoğu ailelerde her zaman gelen damat yada gelin adaylarının daha iyisi bulunur o da kötülüklerinden değildir evlatlarını kimselere yakıştıramazlar o daha iyisine layık derler.sana layık olduğunu yada olmadığını zamanla anlarlar ve onların sözlerini kulak arkasına asma istemiyorlarsa nedenini sor mutlaka mantıklı bir nedeni olmalı...sevgilini biraz da olsa tanıyorsan otur ölç biç eksilerini ve doğrularını karşılaştır.sana göre yanlış olan şeylere dahi onun için katlanabileceğini düşünüyorsan ayrılma.unutma cnm eğer insan gerçekten seviyorsa zaten öyle bir kör oluyorki çoğu şeyi göremiyor duyamıyorsun zaman geçtikten sonra şöyle bir maziye dalınca misal evlendikten sonra aslında onun değişmediğini daha öncede öyle olduğunu ama bunu o zaman farkedemediğini yada önemsemediğini anlıyorsun...güzelim biz burada ne kadar konuşsak boş bence...aşık olana laf söz ne çare...zaman her şeyin ilacıdır.doğruyada yanlışada sen kararını vereceksin!verirkende dikkat etmelisin...ayrılmak istiyorsan ve sırf askerde diye ayrılmıyorsan ona daha çok kötülük etmiş olursun bence...bu arada seni bırakırsam ne yaparsın lafı ne anlamda söylediğine bağlı belki ayrılmak istediği için ağız arıyo belkide vereceğin cvp ileride sana geri kullanmak belkide ego tatmin etmek için bunu biz bilemeyiz cnm...

kadersiz..

bu insan senden desteğe ıhtıyaç duyacağı askerlik gıbı bır dönemde senden uzaklaşıp garıp garıp soru soruyor,sorun çıkarıyorsa; sen kendını geri çek arkadaşım..nıye ılışkının gıdışatını bır tek onun gıt gellerı belırlıyor ben onu anlamadım..
şu an bnde asker yolu beklıyorum..evet bazı erkekler asker dönuşu ya da o süreçte ıken uzaklaşma ya da değişim yaşıyormuş..ama bır ınsan gunde 1 defa ile yetınıp çarşı ıznınde çıkamayacağını bıle bıle o cezayı gerektıren davranışı tekrarlamak gıbı bırşeyı niye yapar??aklım almıyor..senı görmeyı önemseyıp dikkatlı olsa bu olmaz..o nedenle sende kendını gerı çek..isimsiz çıçek yerıne özur mesajı yollasın..ilişkilerde kadının üzülmesıne tepki gösteren bırıyım..sen yapmıyorsan o da sana yapmayacak..

hem senın aklına bu ınsan ayrılık fıkrını düşürmüş..garıp sorular falan..asker ıse asker ne yapalım? madem oyle sana daha bı sıkı sarılsaydı..değil mi arkadaşım? gereken onemı bırak bırazda o versın sana..ilişki dediğimiz şey tek kişinin gel gitine göre yaşanmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…