- Konu Sahibi benikoyupgitme
-
Slm bayanlar, biliyorum bu konuyla ilgili cok yazi var ama ben yinede yazmak istedim. ben almanyada yasiyorum ve sevgilim daha dogrusu eski sevgilim türkiyede. henüz 2 hafta önce askerden döndü. ( vatani görevini komando olarak siirtte yapti ) oradayken hersey güzeldi, tabi aramizin cok bozuk oldugu zamanlarda oldu ama askerlik piskolojisine veriyordum hep. bide araya eski sevgililer felan girince, ister istemez bende ona cok soguk davrandim, belki destek olacagim zamanlar olamadim. ama nolursa olsun herzaman beni sevdigini, beni cok özledigini ve kaybetmekten cok korktugunu söylerdi. bu durum döndükten sonra degisti. 2-3 gün önce bunu diyen adam, birden hic tanimadigim birine dönüsmüstü. soguk ve tuaf msjlar yazmaya basladi. en sonunda bana " ben burdaki durumlari toparlayana kadar hic görüsmeyelim dedi " bende tamam dedim. geri dayanamayip 2 gün sonra aradim ve beni sevmiyormusun artik diye sordum. onun cvbida, suan hicbisey bilmiyorum, cok daraldim, nefes alamiyorum artik oldu. ( bu arada biraz ailevi sorunlarida var ) ne yapacagmi bilmiyorum, cok ama cook mutsuzum.. isin kötü yani 1 hafta sonra bende trye gitmek zorundayim..nolur ayni seyleri yasayanlar paylassin burada. cok merak ediyorum neler hissettiklerinizsmdiden tskler
bu eski sevgililer askerde mi ortaya çıktılar? askerde ise eski sevgilileri onu aramamıştır,sevgilin eski sevgililerini aramıştır heraldeakannehir
bu eski sevgililer askerde mi ortaya çıktılar? askerde ise eski sevgilileri onu aramamıştır,sevgilin eski sevgililerini aramıştır heraldeakannehir
canımm siirtin neresinde yapıyordu askerliğini ? özel msj attım ama görmedin sanırım
canm sana özel mesaj yollayamiyormusum.... sevgilim siirtin eruh ilcesine bagli baggöze diye bi kasabada yapti canm askerligini. ya seninki nerde tam olarak ?
hımm seninki eruh tamıydı.. benimkisi pervari ilçesi doğan köyünde yapıyor :çok üzgünüm:
evet, askere ilk gittigi zamanlar malum facebook ve msn sayesinde konustuklarini tesadüfen görmüstüm. eski sevgilisi sonra bana teker teker hic cekinmeden onu aradigini felan anlatmisti. bende sevgilimin annesini arayip durumu anlatmistim,. oda piskolojisi cok bozuk belki konusmaya ihtiyaci olmustur diye demisti.( he bu arada benide ariyordu yani, ayni zamanda onuda 2-3 kez aramis ) benim anlamadigim mademki cok skldi herseyden, nefes alamiyo, niye baska kizlarla sürekli muhabbet icinde. özellikle gecen gördüm facebookta yine eski sevgilisinin durumunu felan begenmis. bilmiorum bazen kendimi onun yerine koymaya calisiyorum, aceba bendemi öyle yapardim. o durumda olsam, küs oldugum veya coktandir konusmadigim insanlarla konussam kendimi iyimi hissederim diye:S bu arada eski sevgilisininde suan sevgilisi banada hatta onu nekadar sevdigini felan söylemisti, ama nedense benim eski sevgilimle konusmak onun egosunu tatmin ediyo heralde :S:S
allah kavustursun canim ya.. sen onun herzaman yaninda olmaya calis, moralini bozmamaya bak. hem merkezde veya baska köylerde olanlar daha rahatmis diye duydum.benim sevgiliminkisi özel timdi canm. seninkisi tam olarak ne yapio?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?