sevgilim askerden döndükten sonra cok degisti

benim de sevgilim askerde! bi çok olumsuz şeyi okudum.. terkedilenler.. askerden sonra değişenler... falan filan..! tüm psikolojim bozuldu resmen! hiç mi düzgün bir ilişki yok.. hiç mi askerden döndükten sonra mutlu evlilik yapan yok depresyona girdim sanki.! allahım yardım et herkese! hakkımda hayırsız olacaksa şimdiden bir engel çıksın daha fazla zaman kaybetmeden bitsin nolur! bu paranoyalara dayanamıyorum

hepsi hikaye sanırım..ailede büyük sorun yoksa tamamen sorun sizsiniz erkek arkadaşınıza göre..
emin ol sen üzülürken o akşamları arkadaşlarıyla geziyordur..!!üzgünüm ama hep öyle değilmi.
arkadaşlarıyla gülüyordur ama size gelince kafası karışık ve msj yazamazmış mş mş...hiiç üstüne düşmeyin..
kızlar neden kafası karışık olunca uzaklaşmıyorda onlar yapıyorlar..
bence ayrılın!!eninde sonunda soğudum diyecek o adam..

benımkiside askerde..ve asırı ılgılı..ama ben kararsızım.cunku 7yıl snra gerı dondü bana..ılk sevgılımdı snrada kımseyı onun kdr sevemdm ztn..7yıl snra babasının öldügünü duydm ve bas saglıgı dıledım msjla..hemnyanıt verdı..msnde vs konustuk..gorusmk istedi..ben sadece intikam almk istiyodum..zamanında benı üzmüs bırakmıs oynamıs bi adama kendimi güclü gostermk istiyodum..bulustk o tabii yine ck tatlıydı..seytan tüyü var cocukta..gzl bigündü..ama ben hala ona kızgındım..bi kahve icim kalkıcktım..kahve yerine garsonun bir buket cicek getirene kdr..üstündede benimle evlenirmisin yazıyodu..ben kaldım oldugum yerde..ya rüyamda görsem inanmam derlerya cidden öyleydi..ben bunu allahtan istemeye cesaret edemezdim.imkansızdı benim iicin..ve sok oldum..ısrarla cvp beklıodu..beyimiz hatalarını anlamıs...babası öldüktn snra cok degısmıs..annesiyle babasının askı gibi bir ask istiyomus..cvp vermedım..hyr da demedim.inanmadıgımı söledim sasırdıgımı..ve biz yeniden sevgili oldk..ama bende hep gecmiisn ızlerı vardı..halada var..gecmişte yüzüme bakmayan adam..bana dedıkı..biliyorum bana kızıcaksın ama sakın kızma neolur..ben sana 7 sene snra aslında ılk defa asık oldum..gülermisin aglarmısın :) ama benım hayatımda onunda bılmedıgı seyelr vardı tabı.erk arkadasımla yenı ayrılmıstım kıskanclıkları benı bunaltmıstı.ama insan olarak hala bende yerı ck buyuktu..sımdı ıkısıde ayrı yerımden cekıstıryo..askerdekı erk arkadasıma karsı istem dısı soguk davranıyorum..hatamı yapıyorum onuda bılmıyorum..onamu güveneyim..yoksa yıllarını bana vermıs en zor anımda yanımda oln eskı sevılımemı bı sans vereyım..asker psikolojisini ben bilemem..ama hata yapmaktan korkuyrm..yıllarca bu anı bekledım..ya benı sıgınack liman gibi görüyosa..ya askerlık bitince yine o ukala alaydı kendını begenmıs adam olursa dıe ödüm kopuyor...:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…