Canım gitmesi iyi asker engeli arayan kalkmis olacak simdi biraz üzüleceksin ama sonra iyi olacak.bende nisanlandim askere gitti nisanlim yeni .o seni seviyorsa senden soğuma z canim dahada bağlanır sana
İnşallah.. Aklıma binlerce soru işareti soktu.. İçim yanıyor gerçekten.. Sudan çıkmış balık gibiyim.
Canım paranoya yapma ya vaz geçerse , benimle ilgili sıkıntılı mı diye...niyeti gayet açık askerliğini bitirip önünü görmek istiyor sadece hak ver azıcık...merak erme binlerce erkeğin olduğu yerde senden soğuması söz konusu bile değil ama söz kesme konusuna gelince askerlikten sonra erteleyin derim
Ben de öyle istiyorum ama bana çok değer veriyor, ben de ona.. Evlilik konusunda erken dediğim için bayağı ters düştük.. Çok kırıldı.. Kaybetmeyi istemiyorum onu.. Biraz baskı var üzerimde. Benden önce kimseye aşık olamadığını söylüyor.. Ben de doğru insanla olduğuma eminim, keşke biraz anlayışlı olabilse.. Yine de askerlikte ne olur ne düşünür bilmiyorum.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Askerlik işi ciddiye binerse sanırm yüzük takıcam ama korkularım var..