• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ayrıldım ne yapmaliyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi tche
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tche

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
1
0
6
35
Kocaeli
Birbirimizi seviyorum evlilik hayalleri Bike yapıyorduk onu kıskandımi söyledim 1 hafta konuşmadık ama her zamn benim bulunduğum ortamda benim yanımdaydi ben nereye gitsem yanımıza geliyordu.hatta bi gün arkadaşlarına buluşmaya bile gitmedi hazırlandığı halde ama sonra ben dayanamayıp msj attım napıyosun diye aradı kimsin dedi boşver diyip kapattım faceden yazmış konulacak tık diye bende msjdami dedim zaten konuşulacak bişey yok adımı sakin anma falan dedi sakin kimseye barıştı falanda deme dedi bende merak etme yapmam dedim sıktır git dedi ben bu lafı hak edicek biti değilim dedim sıktır dedi.sozce bu adam bana geri dönermi ayrildigimiz akşam icoyolarmis

Canim bence hic umutlanma..moralini bozmak istemem ama bende yeni ayrilan biri olarak 1aydir donsun diye neler yaptim bekledim ama giden gittigiyle kaliyor.hic benim yaptigim hatayi yapip arayipta egosunu falanda tavan yaptirma..bi soz var ya birak gitsin donerse zaten senindir diye iste bu cok dogru..onune bak..eskiye ragbet olsaymis bit pazarina nur yagarmis...bosver yenisini bulursun uzme hic kendini..ustelik ne kadar gecmisiniz dahi olsa kullandigi kelime bi bayana soylenicek bi soz degill..boyle birinden hayir bekleme derim...

böyle kufur eden, saygısız birinden hayır gelmez zaten cok kaba ve cok itici. ayrılık ii olmus

Son düzenleme:
Birbirimizi seviyorum evlilik hayalleri Bike yapıyorduk onu kıskandımi söyledim 1 hafta konuşmadık ama her zamn benim bulunduğum ortamda benim yanımdaydi ben nereye gitsem yanımıza geliyordu.hatta bi gün arkadaşlarına buluşmaya bile gitmedi hazırlandığı halde ama sonra ben dayanamayıp msj attım napıyosun diye aradı kimsin dedi boşver diyip kapattım faceden yazmış konulacak tık diye bende msjdami dedim zaten konuşulacak bişey yok adımı sakin anma falan dedi sakin kimseye barıştı falanda deme dedi bende merak etme yapmam dedim sıktır git dedi ben bu lafı hak edicek biti değilim dedim sıktır dedi.sozce bu adam bana geri dönermi ayrildigimiz akşam icoyolarmis

dönmezzzz.... dönerse de vereceğin cvp " bi s*ktirip gider misin" olsun lütfen.. bunlar nasıl erkek yaa dünyanın çivisi çıkmış

Back
X