SEVGİLİM AYRILMA KARARI VERDİ

Asyakrgzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
36
12
38
21
Bana bir süre önce bir rahatsızlık geldi Genital bölgemde çok küçük siğiller vardı 4-5 tane falandı sayısı daha sonra bunun HPV veya et ben olacağından şüphelendiler ama kesin teşhis koyulmadı sevgilim doktor ve tek eşliydim ondan başka hiç kimseyle bir şey yaşamamıştım ben o siğilleri geçirdim atlattım bu süreçte yanımda olmadı tek başımaydım hep ve birkaç gün önce geldi bana sana nasıl dokunacağımı bilemiyorum bu ilişki akışında yaşanıyordu zaten gibi gibi cümleler kurdu ve ilişkimizi bitirdik tutarsız biri ve bana resmen iftira attı Ne yapmalıyım

Tek eşliyim derken sevgilimi aldatmadım manasında mı söylüyosunuz daha önce hiç başkasıyla ilişki yaşamadım manasında mı? Eğer aldatmadım manasında söylüyorsanız sevgilinizden önce cinsellik yaşadığınız birinden de kapmış olabilirsiniz.

Yani sevgilim senin onu aldattığını mı düşündü yoksa ondan önce başka biriyle cinsel ilişki yaşamanı mı sorun etti? Sonuçta ayrılık kararı vermiş, bu sebeplerden böyle bir karar verdiyse güle güle de zaten.

Neyse sonuç olarak yapacak bir şey yok. Ayrılığı kabullen, derslerine falan odaklan yaşın küçükmüş.

Önceni de ima etse, aldatmayı da ima etse ikisi de çirkin, sen de yoluna bak. Ondan bulasmadigina emin misin??

İkiniz de test yapmayı neden düşünmüyorsunuz? İlişki içinde aldatmamış olabilirsiniz ama öncesinde bir birlikteliğiniz varsa taşıyıcı olabilirsiniz kaldı ki bu durumda beyefendide de mevcuttur.

Hem aldatmadım hem ilişki yaşamadım hem de cinsellik yaşamadım sadece sevgilimle yaşadım başka biri olmadı yani

siz neden ondan şüphe etmiyorsunuz ,kendinizden emin olduğunuza göre ondan bulaşmıştır o zaman .. bayaaa manipüle etmiş gibi yorumladım
Ondan şüpheleniyorum zaten kendimden de eminim yaşamadım ama bana kurduğu cümleler çok kırıcıydı işte bende yoktur olamaz gibisinden Ve bu süreçte bu öğrenildikten sonra ilişkimize zarar gelmemesi için bu konunun kabullenilip o şekilde devam edilmesi gerektiği gibi Tavsiye sundu bana sonra ne oldu anlamadım ayrılmak istedi

İkiniz de test yapmayı neden düşünmüyorsunuz? İlişki içinde aldatmamış olabilirsiniz ama öncesinde bir birlikteliğiniz varsa taşıyıcı olabilirsiniz kaldı ki bu durumda beyefendide de mevcuttur.
Benim bir birlikteliğim yoktu ama onun vardı Onu biliyorum bana test yapmadılar onun için de bilmiyorum kendinin olmadığına emin ama %100 onda Çünkü benim daha öncesinde Ne birlikteliğim oldu Ne biriyle yakınlaşma

Zaten öyle demek durumundaydım aldattığımı düşünmüyor ama bunun nereden geldiğini de çözümleyemediğini söylüyor yani Ondan geldiğini biliyorum Çünkü benim böyle bir ihtimalim yok

rica ederim ne demek. elamanın zaten ciddi bir beklentisi yokmus zmana geçirmiş niyetini belirtmesi de güzel olmu sdaha fazla ozaman kaybetmeıs oldunuz bu acıdan bak
Zaman geçirilen biri için benim gözümde fazla çabala fazla zaman harcayan para harcayan Emek harcayan biriydi acaba bu durum onunda mı psikolojisini bozdu

Zaman geçirilen biri için benim gözümde fazla çabala fazla zaman harcayan para harcayan Emek harcayan biriydi acaba bu durum onunda mı psikolojisini bozdu
yok bazı erkeler garip işte elde etmek için farklı kimlilklere vs bürünebiliyorlar amaclarını belli etmeden. değişik psikolojiye sahipler elde ettikten sorna da sıkılıp bahaneler uretiyorlar. garip bir durum ama malesef o şekilde çoğu. sizden kaynaklı degildir emin olun

Çok teşekkür ederim yorumunuz için iyi ki varsınız

Sen şimdi vakit kaybetmeden bi hpv aşısı yaptır. Kadın doğum doktoruna gidip hpv aşısını sorup bilgi alabilirsin. Sakın erteleme sonra başına başka şeyler gelmesin kadınsal hastalık vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…