sevgilim bana annemmm diyo :)

kalbim456789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
35
3
1
35
Herkese merhabalar. Yeni uyeyim benim ki dert degil ama kafama takilan birsey var

4 yillik iliskim var ve sevgilim bana genelde annemmm diyo.. Ornek veriyim kavga ettigimiz zaman annem nie boyle yapiyon bunun gibi.. Yemek yiyosa afiyet olsun derim sagol annem der askim falan da diyo ama

benim kafama takilan
Bu adam beni annesi gibi mi goruyo sevgisinden mi diyo.

Herkese merhabalar. Yeni uyeyim benim ki dert degil ama kafama takilan birsey var

4 yillik iliskim var ve sevgilim bana genelde annemmm diyo.. Ornek veriyim kavga ettigimiz zaman annem nie boyle yapiyon bunun gibi.. Yemek yiyosa afiyet olsun derim sagol annem der askim falan da diyo ama

benim kafama takilan

sizi evinin ve hayatinin - yani yuvasinin ve cocuklarinin - annesi gibi konumlandirdigi icin olabilir. ben de esime, flort ederken bir "babis" diye seslenirdim. simdi ikinci cocugu bekliyoruz evimize, hala babis diyorum cunku evimizin babasi o.

annesi ona sürekli annem diyorsa oda annesine düşkün biriyse size sevgisinden dolayı bunu söylüyor olabilir. Ama rahatsız oluyorsanız ki bende olurum size hak veriyorum bunu ona söyleyin ve aranızda halledin büyütülecek bi konu değil bu yani takma kafana :KK66:

Bende k9cama annem annecim diyorum o sevgiden :) sevkatten, sakin bu yüzden çocuğu bırakma, ben bazen esim arayınca efendim annecim derim, ne var bunda çok güzel.

Anne sevgisimi itici?her adam sevdiyi kizi annesi gibi sevipde anne, dermi?itici olan durum yok gayet guzel bence coooook seviliyorsunn

benim kafama takilan

itici sevecekse baska sey bulsun illa askim demesine gerek yok
balim bocegim tavsanim ordegim artik ne olursa hayal gucune bagli ama annem nedir yaa sapik gibi

Back
X