• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana aşık değil..

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
merhaba arkadaşlar
bazen konu açıyorum belki bilen vardır. 2 yıllık bir birlikteliğim var ve 1 yıl içinde evlilik düşünüyoruz. erkek arkadaşımın beni sevdiğini biliyorum. ancak çok duygusal davranmaz bana tabiri caizse odun biraz. bana aşık değil derdim kendi kendime. bugün ona da sordum dürüstce cevap verdi. seni seviyorum ama aşık olmayabilirim dedi. kendi söyleyince kafam karıştı ya beni yeterince sevmiyorsa? aşk geçici bir duygu ama hani aşkla sevmek tutkulu davranmak vardır ya o yok bizde.

bana maddi problemlerim var diyor düzenli bir hayatım olsun istiyorum bunlar hayalim diyor. ben de bu hayallerin için uğraşıcam dedim. benim de duygusallık anlamında hayallerim var dedim. hani bekliyorum ki ben de elimden geleni yaparım senin için falan desin. ama verdiği cevap şu: rol yapamam ilerde de beni zorlama. sevdiğini söylemez çok nadirdir. hissettirmek için de çabalamaz. özel günler vs hep ittire kaktıra yapar. ben ondan daha yoğun hissediyorum.. iyi bir insan ama duygusal anlamda böyle. insan sevdiği için çabalamaz mı ya.. onu mutlu etmek için uğraşmaz mı.. ya evlenince mutsuz olursam :50:
aşktan kastım o ilk baştaki heyecan duygu yoğunluğu değil arkadaşlar bunu belirteyim. tutku gerçekten sevmek.

canım çok sıkkın şuan. fikirlerinizi bekliyorum. özellikle benimle aynı durumda evli arkadaşlar.. evlenip mutsuz olmaktan hep korkmuşumdur.. :14:

Canım ilk başta nasıldı bu çocuk,bence sen ona biraz acı çektirmelisin o zaman görür aşkı :1::1::1::1:

aşksız evlilik olmaz .daha şimdiden heyecan yitirmişse o kişiyle mutlu olamazsın ama belkide şımarıklığından böyle söylemiştir sana oda olabilir .çok üstüne düştüysen kendini bir halt sanmıştır kesin .

Canım ilk başta nasıldı bu çocuk,bence sen ona biraz acı çektirmelisin o zaman görür aşkı :1::1::1::1:

ilk başta tabi heyecan vardı. kendi peşimdeydi. ama zamanla ailesinde kayıplar oldu. maddi problemleri oldu. ben de hep yanında olcam diye kastım kastım. pervane oldum kimi zaman. hasta mı para mı lazım yemek mi istiyo hep destekledim. sonuç bu..

aşksız evlilik olmaz .daha şimdiden heyecan yitirmişse o kişiyle mutlu olamazsın ama belkide şımarıklığından böyle söylemiştir sana oda olabilir .çok üstüne düştüysen kendini bir halt sanmıştır kesin .

üstüne düştüm çünkü gerçekten zor durumdaydı. maddi manevi hep destekledim. ama bana daha çok bağlanacağına bu haldeyiz.

Eğer ilişkinizin başlarındada dediğin gibi böyle sevdiğini falan söylemeyen birşeyleri zorla yaptırdığın bir insansa zaten bu şekilde kabullenmişsin onu.. Ha sonradan böyle olduysa o zor.. Yani bende yaşıyorum aşk böceğinden odun olan birinin ikilemlerini zorlanırsın acaba ne olduda böyle olduk seviyor mu sevmiyor mu eskidik mi bilmem ne diye.. Ama önemli olan senin ne beklediğin.. Sana sürekli sevdiğini söyleyen pohpohlayan biri mi mutlu eder seni yoksa bu adamlada bu şekilde mutlu musun? Bir taraftanda düşün derim ben herşey böyle ağızdaki iki sözlede bitmiyor.. Yani seviyorum aşığım ölüyorum yaşayamam diyen tiplere arkanı bile dönemediğinde oluyor..

ilk başta tabi heyecan vardı. kendi peşimdeydi. ama zamanla ailesinde kayıplar oldu. maddi problemleri oldu. ben de hep yanında olcam diye kastım kastım. pervane oldum kimi zaman. hasta mı para mı lazım yemek mi istiyo hep destekledim. sonuç bu..

Canım valla yanlış yapmışsın,aşk ne sevgi ne,ne yani kardeşi gibi mi seviyor seni ???? onun kastettiği heyecanlanmaması,tutku olmaması sanırım,onu taze tutmak da senin elinde,azıcık koştur peşinden,bu kadar kolay olma..şu an ayrılsa üzülmeyecek durumda,biraz bağla kendine ve düzelmezse evlenme derim mutlu olamazsın...

üstüne düştüm çünkü gerçekten zor durumdaydı. maddi manevi hep destekledim. ama bana daha çok bağlanacağına bu haldeyiz.

üstüne düşmekle erkek bağlanmaz aksine arada kaçıcaksın bu evlilikte bile böyle ki kaldı ki ilişkide .biraz gizemli avranman gerek bu şekilde olmaz .

Eğer ilişkinizin başlarındada dediğin gibi böyle sevdiğini falan söylemeyen birşeyleri zorla yaptırdığın bir insansa zaten bu şekilde kabullenmişsin onu.. Ha sonradan böyle olduysa o zor.. Yani bende yaşıyorum aşk böceğinden odun olan birinin ikilemlerini zorlanırsın acaba ne olduda böyle olduk seviyor mu sevmiyor mu eskidik mi bilmem ne diye.. Ama önemli olan senin ne beklediğin.. Sana sürekli sevdiğini söyleyen pohpohlayan biri mi mutlu eder seni yoksa bu adamlada bu şekilde mutlu musun? Bir taraftanda düşün derim ben herşey böyle ağızdaki iki sözlede bitmiyor.. Yani seviyorum aşığım ölüyorum yaşayamam diyen tiplere arkanı bile dönemediğinde oluyor..

teşk canım yorum için. ben ona nasıl değer veriyıorum bunun farkında olsun istiyorum. bana öyle davransın istiyorum. ben ona o kadar destekken o da bunların değerini bilsin istiyorum. bu da nasıl olur. işte benim mutlu olacağım kücücük şeyleri yaparak.. ama yapmıyor. yapmacık olamam diyor

Siz böyle bir beraberlikte ne kadar mutlu olabilirsiniz buna karar vermeniz gerek öncelikle... Sizin ondan beklentiniz nedir? O beklentilerinize ne kadar cevap verebilecek ve siz bununla tatmin olabilecek misiniz bunları enine boyuna düşünüp daha sonra evlilik kararı vermelisiniz...

Son düzenleme:
Canım valla yanlış yapmışsın,aşk ne sevgi ne,ne yani kardeşi gibi mi seviyor seni ???? onun kastettiği heyecanlanmaması,tutku olmaması sanırım,onu taze tutmak da senin elinde,azıcık koştur peşinden,bu kadar kolay olma..şu an ayrılsa üzülmeyecek durumda,biraz bağla kendine ve düzelmezse evlenme derim mutlu olamazsın...

üstüne düşmekle erkek bağlanmaz aksine arada kaçıcaksın bu evlilikte bile böyle ki kaldı ki ilişkide .biraz gizemli avranman gerek bu şekilde olmaz .

ben yanlış yapmışım o zaman kızlar yaa :14:

evet ayrılsak üzülmeyecek gibi görünüyor. ne yapayım ben nasıl gizemli olayım.. benim de yapım bu sevdim mi onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım...

ben yanlış yapmışım o zaman kızlar yaa :14:

evet ayrılsak üzülmeyecek gibi görünüyor. ne yapayım ben nasıl gizemli olayım.. benim de yapım bu sevdim mi onu mutlu etmek için elimden geleni yaparım...

Çok basit aslında bugünden itibaren umursamıyor gibi görün,kısa cevaplar ver,işim var filan de,geç cevap ver telefonlarına,senin için uğraştığını gördüğün zamanlarda ödül gibi iyi davran mutlu et,bir de kıskandır :1::1::1::1:..görcem ben onu bunları yapabilirsen canım,buraya yaz,seni deli gibi seviyorum aşığım dediğini,bu erkekler nasıl varliklar iyilikten anlamazlarr..:)))

Son düzenleme:
Siz böyle bir beraberlikte ne kadar mutlu olabilirsiniz buna karar vermeniz gerek öncelikle... Sizin ondan beklentiniz nedir? O beklentilerinize ne kadar cevap verebilecek ve siz bununla tatmin olabilecek misiniz bunları enine boyuna düşünüp daha sonra evlilik kararı vermelisiniz...

2-3 aydır düşünmekten baş ağrılarıyla uyuyorum.. doğru insan mı değil mi diye..

Çok basit aslında bugünden itibaren umursamıyor gibi görün,kısa cevaplar ver,işim var filan de,geç cevap ver telefonlarına,senin için uğraştığını gördüğün zamanlarda ödül gibi iyi davran mutlu et,bir de kıskandır :1::1::1::1:

ben kiii sokağa adım atar atmaz haber veririm. kıskanıyor ama bu duygudan nefret ediyor. daha önce ki kız arkadaşından kıskandığı için ayrılmış. ben kıskançlıkla yaşayamam diyor. ben de aman kıskanmasın yanlış anlamasın kızmasın diye ne yapcamı şaşırıyorum.. umursamasam azcık çok iyi olcak ama bende hem çok kıskancım hem de didiklerim sürekli. nerde kimlee..

2-3 aydır düşünmekten baş ağrılarıyla uyuyorum.. doğru insan mı değil mi diye..

ben kiii sokağa adım atar atmaz haber veririm. kıskanıyor ama bu duygudan nefret ediyor. daha önce ki kız arkadaşından kıskandığı için ayrılmış. ben kıskançlıkla yaşayamam diyor. ben de aman kıskanmasın yanlış anlamasın kızmasın diye ne yapcamı şaşırıyorum.. umursamasam azcık çok iyi olcak ama bende hem çok kıskancım hem de didiklerim sürekli. nerde kimlee..

Neden onu üzmemek için elinden geleni yapıyorsun canım,bak demek ki sonuçları istediğin gibi olmuyor,kafana göre takıl,bırak kıskansınnn,hem de çok kıskansın,merak etsin seni:1::1::1::1:..bugünden itibaren değiş,kendine dön biraz..

erkeğe değer verdiğni göstermek ters etki yapıyor. bak aşık olmadığını rahatça söyleyebiliyor, nasılsa sen onu hiç bir zaman terketmezsin ve hep yanındasın. iyilik yaramıyor.. bencil olcaksın. sevgilinin arızası makbul diyor erkek, bir dizide.. öyle arıza olcan demek ki..
birde tersini dene..

Son düzenleme:
Erkeklerin genelinde var zaten bu belli bi yaştan sonra o duyguyu heyecanı kaybederler çünkü herşeyi yaşamışlardır artık..Yani banada diyo seni seviyorum ama hiç sana aşığım demedi değil yani bunu bende bılıyorum aşk zaten geçici bişeydir daha doğrusu aşk diye bişey yok yani sevgi ve saygı var güven var eğer sana sevgisini çok gösteremiyosa ama saygısını hep varsa ve ona güveniyosan böyle şeyleri kuruntu yapma onunda yapısı budur öyle kabullen.. Ama ilgini onu sevdiğini ona bayıldığını ona belli etme yani olsanda olur olmasanda gibi davran seni kaybetme korkusunu anlasın yoksa hani bıraksanda takmaz nasıl olsa döner fln der bnm şuan içinde bulndğm durum ama süründürme aşamasına geçmek üzereyim cnm :)

Erkeklerin genelinde var zaten bu belli bi yaştan sonra o duyguyu heyecanı kaybederler çünkü herşeyi yaşamışlardır artık..Yani banada diyo seni seviyorum ama hiç sana aşığım demedi değil yani bunu bende bılıyorum aşk zaten geçici bişeydir daha doğrusu aşk diye bişey yok yani sevgi ve saygı var güven var eğer sana sevgisini çok gösteremiyosa ama saygısını hep varsa ve ona güveniyosan böyle şeyleri kuruntu yapma onunda yapısı budur öyle kabullen.. Ama ilgini onu sevdiğini ona bayıldığını ona belli etme yani olsanda olur olmasanda gibi davran seni kaybetme korkusunu anlasın yoksa hani bıraksanda takmaz nasıl olsa döner fln der bnm şuan içinde bulndğm durum ama süründürme aşamasına geçmek üzereyim cnm :)

Ya bu hepimizde genel bir sorun mu biz adamlara değer verdikçe bunların bizi çantada keklik bilmesi.. Ben yemin ediyorum siteye kayıt olmadan önce bu dert bir bende var zannediyordum.:30:

o kaybetme korkusunu bir veremedim zaten. aynen dediğin gibi davranmam lazım olsan da olur olmasan da gibi.. ama nasıl yapacam bilmiyorum ki. ona güvenirim saygılıdır da. ama sevgisine ilgiye de ihtiyacım oluyor..

Neden onu üzmemek için elinden geleni yapıyorsun canım,bak demek ki sonuçları istediğin gibi olmuyor,kafana göre takıl,bırak kıskansınnn,hem de çok kıskansın,merak etsin seni:1::1::1::1:..bugünden itibaren değiş,kendine dön biraz..

inş yapabilirim canım. kendime bir dönebilsem onunla uğraşmasam kıskanmasam çok rahatlarım. ama kıskançlık kanımda var durduramıyorum :50:

erkeğe değer verdiğni göstermek ters etki yapıyor. bak aşık olmadığını rahatça söyleyebiliyor, nasılsa sen onu hiç bir zaman terketmezsin ve hep yanındasın. iyilik yaramıyor.. bencil olcaksın. sevgilinin arızası makbul diyorsa erkek, bir dizide.. öyle arıza olcan demek ki..
birde tersini dene..

kesinlikle ona değer verdiğimi anladığı an değişti sanki. ilk başta o arar sorardı kıskanırdı. ne zaman ne oldu da roller değişti anlamadım.

erkekler kendini vezir edeni rezil ..rezil edenide vezir ediyooo yani yapısı bu onların ..o yüzden lafınıda esirgemicen yok üzülür mü kırılır mı demicen onların yaptığı gibi.. kırılsın ztn üzülsün ki anlasın değerini.. bıraz geri çekil hani konuş soğuk konuşma ama umursamıyomş gibi takıl.. yok sen nıye öylesın böylesın yapma

kendime bir dönebilsem onunla uğraşmasam kıskanmasam çok rahatlarım. ama kıskançlık kanımda var durduramıyorum :50:.

Belli etmiceksin kıskandığını..Kendini yiyip bitirsende rahat takılıcaksın.. O umrunda olmadığını zannedicek.. Yoksa başka türlü valla olmuyor.. Ben çok severim normalde düzeyli kıskançlık kavgalarını.. Böyle gelsin aşkım olurmu öyle şey ben senden başkasına bakar mıyım vs vs böyle gönül alma olaylarını tabi bende hıhhh kesinlikle git git ona git koş açmış kollarını bekliyor zaten modu.. Ama anladım ki bu bile belli bir süre sonra adamda alışkanlık oluyor.. Sen bunları yapıp surat astıkça sen kafayı yedin neye kızıcağını şaşırdın demeye başlıyor.. O zaman yapılıcak şey belli en baştan belli etmiceksin.. Yapıdır bu değiştiremezsin kolay kolay bu saatten sonrada ay kıskanma saçmalama demem saçmalık olur ama kıskançsanda en azından gel burda bağır çağır adama küfret ama ona gayet tınlamazı oyna.. İşe yarıyor.. Ben denedim üç beş on.. Adam en sonunda sen neden beni kıskanmıyorsun sen sevmiyorsun beni artık insanın hiç umrunda olmazmı erkek arkadaşı ne yaptı ne etti nerede kimle diye.. Neden böyle yapıyorsun patladı..:1:

Back
X