Yanlış anlamayın ama sizin bence gerçek bir sevginizde yok ve bunu siz yapmışsınız.
Yani nerdeyse 1 yıldır aktif olarak şu forumdayım, kadınların, erkeklerin yapması gereken görevleri üstlendikleri zaman, yada ay aşkım aç mısın tok musun paran var mı vs gibi laflarla onların etrafında 4 döndüklerinde, gördüm ki o adam (erkek işte bencil) o kadının kıymetini bilmiyor.
Elbette siz kötü birşey yapmamışsınız, aksine keşke yaptıklarınızın sonucu farklı olsa ama, siz etrafında dönünce, onun sizinle olduğunu iyice benimsemiş. Halbuki gene burda öğrendiğim birşey var, erkeğe evlensen çocuğun bile olsa ben seninim mantığını benimsetmiceksin, bugün seninim yarın bilemem diceksin. Yardıma mı ihtiyacın var, gene biliyorum yanlış gibi duruyor ama, sen erkeksin yaparsın benim aklım ermez gibi davranırsan inan valla senden kıymetlisi olmuyor.
Bu derece yanında yakınında bu kada onunla olunca, adamın sende keşfedecği birşey kalmıyor heyecan bitiyor. Bak ben size söyleyeyim, bu adam size şu an seni ne kadar seviyorum dese de, siz evlenene kadar karşısında merak uyandıran ilgi uyandıran bir kadın çıkarsa 2 3 bakmada gider ona aşık olur ve anında sizi bırakır. Şimdi diyeceksiniz ki beni sevgilimi tanımadan nerden biliyorsun? Tıpatıp aynısıııı ablamın başına geldi. Ha elbette herkes bir değil, elbette bunun kıymetini bilen, karılarının üzerine titreyen adamlarda var ama, bulabilene... (ki ben bulamadım :) )
Yani sonuç olarak bu durum size ayrılmaya değer gelmeyecektir, hele de başka sorununuz yoksa, ona bunu anlatsanız bile seviyorum seni saçmalama deyince kapatıp konuyu evlilik hazırlıklarına girişeceksiniz. Ama bilesiniz ki, bu tehlike her zaman olacak. Her an, evlendikten sonrada eşinin ilgi duyabileceği bir kadın çıktığında yada bu ihtimali kafanda kurduğunuzda kendinizi yersiniz. Hakkında hayırlısı olsun ikiniz içinde