Bahsettiğin şeylerden memnunsan aşağılanmak hoşuna gidiyorsa devam et...hayır ben ınsanım herseyden önce bir kadınım değer görmek istiyorum dersen ayrılmalısın..
Sen ne istiyorsun önce bunu bilmek lazım arkadaşım...otur ve düşün.sağlıklı kararlar ver.sen bir bayansın.karşındaki insan seni bir pislik gibi değil bir prenses gibi görmeli ve sana öyle davranmalı ! sana değer vermeyene sen ne diye değer vereceksin ?Uzaktayız. Farklı şehirlerde. Bunu bana neden yapıyor onu anlamıyorum. Son 1 aydır böyle sadece önceden böyle değildi. Artık hiçbirşeye sabrının kalmadığını sürekli onu alttan almamı istediğini söylüyor. Belli bir dönem mi diyorum ama benim iyimserliğimde olabilir. Kendimi en kötüsüne alıştırdım ama bir yanım çok üzülüyor. Bir parçam. O ayrılsın istiyorum sanırım. Çünkü bunu ben yapamam.
Böyle bir kişiliği nasl seviyorsun???
Niye ayrılsın ki?Uzaktayız. Farklı şehirlerde. Bunu bana neden yapıyor onu anlamıyorum. Son 1 aydır böyle sadece önceden böyle değildi. Artık hiçbirşeye sabrının kalmadığını sürekli onu alttan almamı istediğini söylüyor. Belli bir dönem mi diyorum ama benim iyimserliğimde olabilir. Kendimi en kötüsüne alıştırdım ama bir yanım çok üzülüyor. Bir parçam. O ayrılsın istiyorum sanırım. Çünkü bunu ben yapamam.
ne evlenmesi ya bu tiple Allah aşkına, bas tekmeyi gitsin.
Niye ayrılsın ki?
Senin gibi ezecek kız nerede bulacak?
yok ya devam et nickinin hakkını ver huniyi başına takBenim sevgilim yani hala sevgilimmi bilmiyorum ama bana çok kötü davranıyor. Bana karşı hiç sabrı kalmadı. En ufak bir durumda haklı olmamın bile bir önemi yok. Sonuçta suçlu ben oluyor bağırışmaları ve hakaretlerini yiyorum. Düşünebiliyor musunuz bana gerizekalı salak aptal bile dedi. Doktora gittim neyin varmış doktor ne dedi diye bile sormadı. Bunun için sitemde bulunmama ise insan olsaydın yanıtını verdi. Ailem yüzünden ondan yaklaşık 1 sene önce ayrılmıştım. Sonra onun seni deliler gibi seviyorum ayrılma demesine ragmen bir başka kızla sevgili olduklarını gördüm. Bende bir ilişkiye başladım ama yapamadım ve onu aradım. Tekrardan barışmıştık. Ama hala benim başka bir erkekle sevgili olmuş olmamdan bahsedip duruyor ama kendi başka bir kadınla sevgili olduğunu söylediğimde benle sen bir değilsin senin durum farklı diyor. Kıyafetlerime, arkadaşlarıma ve hatta yediğime içtiğime bile karışıyor. 2 gündür ne arıyor ne soruyor. Benden bekliyor mesaj atmamı aramamı ama aradığımda pislikmişim gibi konuşuyor benimle. Evlenecektik biz...ayaller hayatlar diyorum siz anlayın. Ben ne yapayım. Dermanı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?