Sevgilim bana bir pislikmişim gibi davranıyor

Ne yapmalıyım?

• Ankete Katılan
    77
  • Anket Kapalı .
Hayatta en sevdiğin insanı düşün , yazdıklarını sana anlatıyor. Senin öğüdün ne olurdu? Ona göre devam et..

insan gibi birine yelken açmak verken niye çekesin bu pisliği kuzum

Konu başlığında bile bir acizlik var. Sevgilinizin size böyle söylemesini ve düşündürmesini kendinize yakıştırıyorsanız buyrun devam edin.

Ben şaşırıyorum artık bu sevgiliş, kocişlerde ne var? Bu kadar kadınlar paspas olmalarına rağmen ses çıkarmıyorlar.

Bu kadar net bir durum aşık olunca çok karmaşık duruyor sanırım.
Neden bana bunu yapıyor diye diye neden niçin ama nasıl diye diye sanki çok cetrefilli bir durummus gibi yaşıyorsunuz.
Size böyle davranan kişi zaten "sevgi"li değilken ayrilmamak neden?

Bence anket tek seçenekli olmalıydı.

Ayrılmalısın.
Var mı burda devam et diyen üye bilmiyorum ama.
Ben bir hemcinsimin böyle ezilmesinden nefret ederim.
Üzülüyorsan üzülürsün, ayrılmayıp böyle devam edersen de uzuluyorsun zaten.
Klasik söylev, dünyada milyarlarca erkek var neden bir tane kalmış gibi davranalım da kendimizi ezdirelim ki?

Ne olursa olsun hiçbir kadın bu tarz davranışları haketmez.. Hele ki seviyorsa erkeğini gerçekten.. Ömür boyu ağlayacağına bir süre ağlarsın söylemesi kolay ama... Canım benim üzme kendini...

Böyle konular devamlı açılıyor burada .

Ve ben her defasında , bu kadar olaydan sonra " ayrılmalı mıyım ? " diye soran akla şaşıyorum. !

Gururunuzu ayaklar altına almayın.
Size saygısı olmayan bir adamdan hiçbir şey beklemeyin.
Eğer gururunuzu ayaklar altına alıp bu ilişkiye devam ederseniz size müstehaktır.
Zira yok bana "Salak,aptal vs." hakaret eden bir insanın kendisine bile saygısı yoktur.

aşkla bağımlılığı ayıramayan bir ülke olup çıktık. verin böyle manyaklara malzemeyi. ananız babanız yapsa evden kaçarsınız. erkeklere de sahibiniz muamelesi. sonrada neden kadına şiddet neden cinayet. ruh hastalarına seviyorum diye çanak tutarsanız çok normal.

Senin gözün kör olmuş... Ama ben biliyorum bu durumu ben de yasamıştım, bana ağır küfürler eden birine aşık oldugumu zannediyordum bi zamanlar. Bu sadece bir takıntı ve alışkanlık... Aşk degil! Kendinize gelin.

Merhaba yazinizi okudum ve öyle tanıdık geldi ki bana. Ayni durumlari yadayan biri olarak şunu soylemek isterim. Kesinlikle uzak kalin. Ne ara ne sor ne mesaj at ne kiskan. Elini ayagini cek. Seviyor mu deger veriyor mu ozaman belli olur. Bir dene ben her erkekte işe yarayacagini dusunuyorum bunun. Bazen bunaliyor bazen sıkıliyorlar kafa dinlemeye ihtiyaclari var. Uzak kal uzakligin onda panik yaratip senin ustune titremeye baslarsa deger veriyordur.

ayrılma gibi bi secenegin var, biliyosun dmi?

Ve sen o mahlukata hâlâ sevgilim diyorsun ilginç.acıdan haz alma gibi mazoşist eğilimleriniz varsa durmayın devam edin bu sadist adam seni çok mutlu eder.

Ya sen kendine saygi duymuyosun ki kufre hakarete bas egiyosun, baskalari niye saygi duysun ki sana normal yani

ilk hakarette olumune tepki gosterseydin simdi sikardi biraz tabi sevseydi...
ama zaten ayrilmak isteyen bi adam var senden bekliyo salla gitsin yaa donmesin de geri sana boyle davranan bir erkegi napcan ki yedi 24 hakaret asagilama mi dinlicen..
hi bide sakin geri donulmez yollara girme bu adamla pisman olursun bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…