Ben artık şaşırma boyutunj geçtim, cidden çok sinirleniyorum. Bu genç kızlarımızın nasıl bir düşünce yapısı var anlamayı bıraktım. Bir insan kendini, ailesini bu kadar değersizleştirir mi aklım almıyor.Böyle konular devamlı açılıyor burada .
Ve ben her defasında , bu kadar olaydan sonra " ayrılmalı mıyım ? " diye soran akla şaşıyorum. !
Akillari calismiyor ya resmen calismiyor . Icimi sisirdiler yeminleAfferim sana. Dunyada baska erkek kalmadi ya koş pesinden. Boyle bi adami nerden bulucan bi daha.
Sana pislikmissin gibi davranan, kadin erkegi esit gormeyen, boyle karaktersiz "kaliteli" adami bulamazsin. Hemen evlen. Evlenki hayatin moka dönsün.
Ya bu kizlarin akli nasil calisiyo anlamadim.
Yok yok Burada bir akılliya rastlamayacagiz psikolojimize yazıkAkillari calismiyor ya resmen calismiyor . Icimi sisirdiler yeminle
Gercekten artik tahammul edemiyorum bu kadar akilsiz olamazlar bence alay ediyolar bizleYok yok Burada bir akılliya rastlamayacagiz psikolojimize yazık
Uzaktayız. Farklı şehirlerde. Bunu bana neden yapıyor onu anlamıyorum. Son 1 aydır böyle sadece önceden böyle değildi. Artık hiçbirşeye sabrının kalmadığını sürekli onu alttan almamı istediğini söylüyor. Belli bir dönem mi diyorum ama benim iyimserliğimde olabilir. Kendimi en kötüsüne alıştırdım ama bir yanım çok üzülüyor. Bir parçam. O ayrılsın istiyorum sanırım. Çünkü bunu ben yapamam.
Bunları okudukça çok korkmaya başladım.kizlarimizi akıllı yetistirmeliyizGercekten artik tahammul edemiyorum bu kadar akilsiz olamazlar bence alay ediyolar bizle
Kk da ki bunca aci tecrubemizden sonra iyi yetistiririz herhaldeBunları okudukça çok korkmaya başladım.kizlarimizi akıllı yetistirmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?