Sevgilim bana bir pislikmişim gibi davranıyor

Ne yapmalıyım?

• Ankete Katılan
    77
  • Anket Kapalı .
Kendini bugüne dek ezdirmişsin. Kusura bakma ama onun gözünde şuan ezik domates gibisin. Ben gerçekten anlamıyorum bu kızlar hakaret, küfür yemeyi çok mu seviyor? Tuhafsınız. Yolu ver gitsin hala düşünüyor olman komik

Afferim sana. Dunyada baska erkek kalmadi ya koş pesinden. Boyle bi adami nerden bulucan bi daha.
Sana pislikmissin gibi davranan, kadin erkegi esit gormeyen, boyle karaktersiz "kaliteli" adami bulamazsin. Hemen evlen. Evlenki hayatin moka dönsün.

Ya bu kizlarin akli nasil calisiyo anlamadim.

Mesela neler yemen icmen yasak en cok bunu merak ettim bi insan bu konuda neden karışır ki ? Hala devam etmek istemen ezilmekten hoslanmandan ileri geliyor heral.

Sevmek ne demek onu bile bilmiyosunuzki. Sadece bu konunun sahibi degil. Bir cok konu sahibi koru korune sevdigini iddia ediyor. Ama hicbiri sevmek ne demek bilmiyor. Insan ezilirken asagilanirken hatta siddet gorurken sevmez sevemez yok oyle birsey. Bos bos yasiyorsunuz valla

Böyle konular devamlı açılıyor burada .

Ve ben her defasında , bu kadar olaydan sonra " ayrılmalı mıyım ? " diye soran akla şaşıyorum. !
Ben artık şaşırma boyutunj geçtim, cidden çok sinirleniyorum. Bu genç kızlarımızın nasıl bir düşünce yapısı var anlamayı bıraktım. Bir insan kendini, ailesini bu kadar değersizleştirir mi aklım almıyor.
Konu sahibi başlığına bir bak istersen. Sen kendine değer vermezsen daha böyle çok hissedersin...

Akillari calismiyor ya resmen calismiyor . Icimi sisirdiler yeminle

Anketteki secenekleri yazacak akla sahipsin ama ayrilmayi beceremiyosun oyle mi. yok ben yapamam o ayrilsin. Hasta misin Allah askina. Aci cekmekten zevk mi aliyosun. Asagilanmak hosuna mi gidiyor.Belli gidiyor.O yuzden bizim dediklerimize de alinmiyorsundur. Degisiksiniz valla cok degisik

Evlen, 2 de cocuk yap. Kesin duzelir.

Buradaki herkesin kocalari,sevgilileri ayni davraniyor. Sakin ayrilma,deli misin. Koca bulmak kolay mi.

Hersey bulunur koca bulunmaz,hele boylesi. Mesaleyle arasan bulamazsin. Sakin ayrilma.

Ankette ,ayrilma devam et diyenlerden biri de benim. Oyle yaptim secimimi.

Hayirli olsun simdiden. Cok mitlu oluyorum boyle itaatkar,kanaatkar kadinlarimizi kizlarimizi gorunce. O dedigin aldatma falan erkegin elinin kiri. Sakin yargilama yadirgama. Bunun icin sevgili terk edilmez. Hastaneye gitmissin,sormamis neyin var diye.. Allah askina sorsun da sana hastaligini mi hatirlatsin. Seni uzmeye kiyamamis belliki ...

Seni dusunmus adam. Daha ne istiyosun. Aah ah bu kizlarimiz buluyolar da,bunuyolar...

Son düzenleyen: Moderatör:

iyimserlik değil seninki canım eziklik, adamın saygısı kalmamış sana hala anlamıyor musun, iki gün aramıyor senin aramanı bekliyor, kendine saygın yoksa devam et

Yoksa seviyorum diye acı çekmeye devam mı edeyim?

Buna oy veren var mı gerçekten..

Belli ki makaraya almışlar, yoksa deli olmalı bir insan ..

Ne demek sewiyorum acı çekmeye razıyım!

Biraz insan kendini sewmeli değer vermeli...

Sorun sende bence cunku gozun kör olmus su yazdigin seylerden sonra devam ettigine gore ezilmeyi hakereti terslenmeyi seviyosun demekki biraz mantikli olsan boyle bi adamla devam edilmeyecegini sonun olmayacagini bilirdin allah insana akil vermis yani insan kendini esek yerine koydurursa semer vuran tabiki olucak ozellikle sert yazdim silkelen ve kendine gel ac gozunu yoluna bak gec olmadan..

Kendine değer ver , önce kendini sev sonra başkasından seni sevmesini bekle. Sen kendini bu kadar ezersen başkaları ne yapmasın. Hala bu çocuktan ayrılmalımıyım diye sorma zaten eğer kendine saygın varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…