Sevgilim bana çok kötü davranıyor insan değilmişim gibi canım çok yanıyor yemin ederim

Kesinlikle katılıyorum... Tamam kimse kimseyi pışpışlamak olmayanı var gibi göstermek zorunda değil ama hata insanlar için sonuçta biz burda derdini paylaşanı gömüp küçümsersek kendini daha da değersiz hissedip adama daha çok bağlanır..

Önemli olan farketmesine destek olmak değil mi?

Yaptigin o davranis icin ozur dile guzel bir bir mesaj yaz sonrada duygularinj yaz onun sana nasil davrandigini ne kadar mutsuz oldugunj yaz ve dahada arama sorma
Sanirim zaten sevgilin sendn ayrilmak istior daha fazla neden kucuk dusuruyorsn kendini

Güvenmediğim adamla niye birliktesin? Seniinsan yerine koymayan adamla niye birliktesin? Bu kadar hakaret işitmek hoşuna mı gidiyor? Millete mesaj atıp niye kendini küçük düşürüyorsun? Ve son olarak adam seni kafasındaki bit kadar sevmiyor.

Birlik olunmalı evet ama sorun kaynağı Ada'mın ilk ylan söyleyişinden geliyor ne yalan söyledi güven kaybedildi bilmiyorum ama.
Konu sahibi bu yalandan sonra her şüphe ettiğinde sevgilisini darlıyor bir degıl bes degıl on degıl. En son olayladada yapmaması gereken şeyi yapıp insanlara mesaj atıyor. Yanı bu durum karşısında beni habire 1 yalan yüzünden darlamış insanı malesef sen ben degıl konu sahibi bile çekmezdi. Mesele sevip sevmemek degıl. Partner bu durumdan gercekten sıkılmış ve mebus_ un destek alması lazım paranoyalar başlamış bu sağlıklı bişey degıl.

Aynı durumu bende yasadım yasamadım degıl. Sonuç ya guveneceksın yada ayrılacaksın uymuyorsa.

bagımlımısn lmde sana böyle kötü davrananvarmıyfı da bu adamla kimyan bukadar uyuyor terketmiyorsun

Ben konuyu okuyunca sadece gözümde canlanan ,senin ilişkilerde çok geçimsiz olman.
Burada paylaşmıyorsun ama hatanı sen çok daha iyi biliyorsun.
Adamın sana böyle davranmasını haketmiş gibisin.
Benimde en sevmediğim insan tipi,geçimsiz ve paranoyak olanıdır.
İnsanı cidden çok sıkıyorsunuz,biraz kendi hayatınızın varlığına inanıp herkesi hayatınızın taa göbeğine yerleştirmeseniz
kimse sizin hayatınıza şaapamaz.
Her ilişki için söylüyorum..
Biraz birbirinizin yakasından düşüp huzur verin .
Senin başta en büyük hatan ,sevgilini hayatının merkezine koyman.
Önemseme artık bak her şey nasıl yoluna girecek

İnsan gururunu aklını mantığını bu kadar hiçe saymamalı.

Adama..seni seviyorum..diyorsun
Sevme beni..diyormus

Eeh sevme sen de.
Kendine niye iskence ediyorsun?

Sevgilin seni istemiyor zorla yapışmış zorla uzatmaları oynuyor gibisin.bırak gitsin neden kendini bukadar küçük düşürüyorsun.

Ayrılmayın. Tencere kapak olmuşsunuz siz, birbirinizin ömrünü çürütüp bitirin ama sakın üremeyin.

Ben içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlayabiliyorum biliyor musun? Aslında sen de biliyorsun bu adamın seni sevmediğini, değer vermediğini ve yola girecek bir şey olmadığını ama insan bazen gerekeni yapacak güçte olmuyor işte...
Bir çeşit bağımlılık haline gelmiş bu adam sende. Bende de eski sevgilim bu boyuttaydı, oradan biliyorum. Ama yapma. Bu adamlar bizi biz olmaktan çıkarıyor. Ne kadar kusurlu olursan ol, sana hakaret edemez. İşi bu kadar ucuz ve bayağı hale getirmeye kimsenin hakkı yok.
Bırak. Daha da kanserleşmeden bırak sen de. Buradaki hanımlar sayesinde gördüm ben de bunu zaten. Aynı desteği sana vermek istiyorum. Bırak ve gerekiyorsa sen de bir uzman yardımı al.
Ruhunu, benliğini, özgüvenini paramparça etmesine izin verme daha fazla. Evet çok zor. Evet bazı anlarda insan nefes bile alamıyor ama geçeceğine inanıyorum artık ben. Sen de inan...
O senin sevgilin değil, kösteğin... Bırak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…