Sevgilim bana çok kötü davranıyor insan değilmişim gibi canım çok yanıyor yemin ederim

mebus_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
15
0
1
31
İyi geceler hanımlar sevgilim bana çok kötü davranıyor ne desem tersliyor ne desem soğuk konuşuyor bide sevgimde azalma yok beni bu hale getiren sensin diyor konuşmak bile istemiyor ben yazmasam aramasam o bi kere bile aramıyor sormuyor. Hastanede serum yedim dün ateşim 39a çıktı hiç sormadı bile arayıp başka cevaplar vermeye devam etti çok canım yanıyor. Eskiden sesini duyayım özledim diye yalvarırdı şimdi haftalar geçiyor yine konuşmak istemiyor neyini özleyim sorun çıkarmanı mi diyor ben sorundan mi ibaretim hiç normal konusmadim mi diyorum sorundan mi ibaretim diyince aksini ispatlamadin diyor. Seni seviyorum diyorum sevme beni diyor.. hep tersliyor. Sıkıldığı şey ben değilmişim tartışmakmıs, iki gün önce yapma dediği şeyi yaparak onu adam yerine koymamısim beni çiğnedin diyor o yüzden bu duruma gelmiş.. Olay da şu sevgilimin çalıştığı yerden bir kız arkadaşı var ben onunla aralarında bişey var sandım ama o kadar yanlış anlamışım ki ilk sevgilime sordum yok öyle bişey bana güven dedi ama içim rahat etmedi kıza mesaj atıp sorucam dedim birine daha mesaj atacağımı söyledim olayın içinde olan biri atma dedi kıza atiyosan at ama diğer kişiye atma dedi bende haber verdim sevgilime ikisine de attım, düşündüğüm gibi bişey yokmuş.. Yapma dediğimi yaptın ben suçsuz olduğum halde güvenmedin diye bana öyle tepkiler verdi öyle kızdı ki defol git falan hemde hastayken.. Eskiden bi yalanını yakalamıştım o günden beri yalan söylemiyor ama eskinin etkisi var bana hiç hak vermiyor hep kendi haklı..

Sizi sevmiyor belli. Hoşunuza mı gidiyor horlanmak. Belki de şüpheleriniz doğruydu ortalığı karıştırınca diğer kız da terketti. Yada belki de devam ediyor. Ama şu belli ki o adamın kalbinde siz yoksunuz

Yani bıktırmışsın sanki, sürekli kavga çıkarıyorsan, trip atıyorsan , bıkmış gibi bir hali var ama tabi böyle davranmaya hakkı yok, ayrılsın o zaman yada sen ayrıl, böyle ilişki olmaz

Sorun sevgilinizin yaptıkları değil, sorun sizin bunu karşılama biçiminiz. İnsanları değiştirmemiz mümkün değil fakat kendimizi değiştirebiliriz. O yüzden oturun ve sadece kendinizi sorgulayın. Neden bunu çekiyorum ve değer algımı nasıl değiştirebilirim? Siz değişirseniz canınızın acısı geçer.

Yaşınız kaç gerçekten merak ettim??

Back
X