• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana dağınık dedi

Teyzenlerle yasadiklarni anlattgn halde bu sekilde konusmasi yanlis olmus cunku sen ona kirildigini anlatmissinidr.ama teyzenle yasadigini bilmeden konussaydi normal cokta buyutme derdim

Merhaba arkadaşlar. 5 senelik ilişkim var. Sevgilime bugün fotoğraf attım aynadan odam da biraz dağınıktı çarşafım buruşmuştu. Aradan bi kaç saat geçtikten sonra sevgilim, fotoğrafına baktım da çarşafın niye öyle dedi. Düzeltsene dedi. Çok zoruma gitti daha bu yaşta bunlara takılcak değiliz. Ona ne. Kırıldım bunu söyledim. Kötü bi şey demedim dedi. Daha önce teyzemler bize anormal şekilde eviniz dağınık pis şu bu muhabbeti yapmışlardı bende çok bunaldığımda sevgilimle paylaşmıştım. Teyzengil size dağınık demişti yanlış hatırlamıyosam diyerek yüzüme vurdu. Beni çok kırdığını yaptığının çok ağır olduğunu söyledim. Bu yaşta insanların derdi bu olmaz Dağınığım evet dedim ve WhatsApp tan çıktım. Şimdi abartıyosun demiş ben ağır bi şey demedim falan gibi şeyler demiş ama gerçekten çok kırıldım, çok zoruma gitti bunların hesabını yapması. Sanki beni beğenmemeye başladı gibi
Bence bu daginikliktan siz de rahatsizsiniz ki zorunuza gitmis. Herseyi de sevgilinizle paylasmayin. Boyle ilk firsatta yuzunuze vurur. Aile icinde olan biten hicbir seyi anlatmayin. Olay gereksiz yere buyumus bence.

Bu çocuk evlenince benim kocam gibi olur :) çok dağınıksın, evimiz bekar evi gibi, evde pil var mıydı, mavi gömleğim nerde, ne yaptın bu gün yattın mı bütün gün.... gelecekte duyacağın cümleler bunlar hazır ol!

Eşimle abisi telefonda konuşurken de eltim eşime eviniz ne kadar dağınık dedi ki bizde çocuk var düşün topluyorsun anında dağılıyor.
Ben bu tarz insanlarda art niyet arıyorum sevgilin de dahil fotoyu yaklaştırıp dağınık demek hiç hoş değil ona mı bakıyorsun yani sen bir de yüzüne vurmuş düzenli olmak var düzenli görünmek var ben ne insanlar biliyorum evleri düzenli ama elinden bir kap yemek yenemeyecek kadar da pis.

Iste erkek milletine duygusala baglayip laf vermeyeceksin.Teyzen olayini soylemesi kirici demek ki bi sey anlatilmaz ama bunu demeseydi cok da buyutulecek bi sey yok.Bende de oyle resim gorsem ay ne daginiksin felan derim.

sana değil çarşafa odaklanmışsa o adam seni sevmiyor.net.
umarım bu yorum ironidir :D
sevdiğinin fotoğrafına uzunca baktıktan sonra etraf da dikkatini çeker ya hani. ki uzunca bakmadan bile dikkatini çekmiş olabilir ne var bunda. hemen aklını fikrini cinselliğe getirdiniz pes doğrusu

İnsanların doğru ya da yanlışın farkında olmasına rağmen görmezden gelip illa tavır, alınganlık yapmaları....

umarım bu yorum ironidir :KK70:
sevdiğinin fotoğrafına uzunca baktıktan sonra etraf da dikkatini çeker ya hani. ki uzunca bakmadan bile dikkatini çekmiş olabilir ne var bunda. hemen aklını fikrini cinselliğe getirdiniz pes doğrusu
değil,
cinsellik derken?
ne münasebet
nereden çıkarttın cinselliği?
senin aklına gelmiş o ,

Back
X