- Konu Sahibi minnakkedicikk
sana değil çarşafa odaklanmışsa demişsin ya ne bileyim öyle anladım hahahaha pardondeğil,
cinsellik derken?
ne münasebet
nereden çıkarttın cinselliği?
senin aklına gelmiş o ,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana değil çarşafa odaklanmışsa demişsin ya ne bileyim öyle anladım hahahaha pardondeğil,
cinsellik derken?
ne münasebet
nereden çıkarttın cinselliği?
senin aklına gelmiş o ,
Çarşaf buruşuk vs demiş , kızı takan yok.sana değil çarşafa odaklanmışsa demişsin ya ne bileyim öyle anladım hahahaha pardon![]()
konu yatak ve çarşaf olunca.. neyse pardon tekrarÇarşaf buruşuk vs demiş , kızı takan yok.
Beğenmemiş kusur arıyor demek.
Bunlar tecrübe,
seks değil.
![]()
Ya bunlar daha 18 yaşlarındaÇarşaf buruşuk vs demiş , kızı takan yok.
Beğenmemiş kusur arıyor demek.
Bunlar tecrübe,
seks değil.
![]()
Merhaba arkadaşlar. 5 senelik ilişkim var. Sevgilime bugün fotoğraf attım aynadan odam da biraz dağınıktı çarşafım buruşmuştu. Aradan bi kaç saat geçtikten sonra sevgilim, fotoğrafına baktım da çarşafın niye öyle dedi. Düzeltsene dedi. Çok zoruma gitti daha bu yaşta bunlara takılcak değiliz. Ona ne. Kırıldım bunu söyledim. Kötü bi şey demedim dedi. Daha önce teyzemler bize anormal şekilde eviniz dağınık pis şu bu muhabbeti yapmışlardı bende çok bunaldığımda sevgilimle paylaşmıştım. Teyzengil size dağınık demişti yanlış hatırlamıyosam diyerek yüzüme vurdu. Beni çok kırdığını yaptığının çok ağır olduğunu söyledim. Bu yaşta insanların derdi bu olmaz Dağınığım evet dedim ve WhatsApp tan çıktım. Şimdi abartıyosun demiş ben ağır bi şey demedim falan gibi şeyler demiş ama gerçekten çok kırıldım, çok zoruma gitti bunların hesabını yapması. Sanki beni beğenmemeye başladı gibi
Merhaba arkadaşlar. 5 senelik ilişkim var. Sevgilime bugün fotoğraf attım aynadan odam da biraz dağınıktı çarşafım buruşmuştu. Aradan bi kaç saat geçtikten sonra sevgilim, fotoğrafına baktım da çarşafın niye öyle dedi. Düzeltsene dedi. Çok zoruma gitti daha bu yaşta bunlara takılcak değiliz. Ona ne. Kırıldım bunu söyledim. Kötü bi şey demedim dedi. Daha önce teyzemler bize anormal şekilde eviniz dağınık pis şu bu muhabbeti yapmışlardı bende çok bunaldığımda sevgilimle paylaşmıştım. Teyzengil size dağınık demişti yanlış hatırlamıyosam diyerek yüzüme vurdu. Beni çok kırdığını yaptığının çok ağır olduğunu söyledim. Bu yaşta insanların derdi bu olmaz Dağınığım evet dedim ve WhatsApp tan çıktım. Şimdi abartıyosun demiş ben ağır bi şey demedim falan gibi şeyler demiş ama gerçekten çok kırıldım, çok zoruma gitti bunların hesabını yapması. Sanki beni beğenmemeye başladı gibi
Bence bu daginikliktan siz de rahatsizsiniz ki zorunuza gitmis. Herseyi de sevgilinizle paylasmayin. Boyle ilk firsatta yuzunuze vurur. Aile icinde olan biten hicbir seyi anlatmayin. Olay gereksiz yere buyumus bence.
İyi de sevgilinizin sizi eleştirmesinden niye bu kadar gocunuyorsunuz? Her eleştiri art niyetle yapılmaz ki. Deli dolu aşkı yaşamak nedir ayrıca filmlerde mi yaşıyorsunuz? Çocuk gibi davranıyorsanız çocuk gibisin derYaran var zoruna gidiyo falan dedi bu aralar beni beğenmediğini düşünüyorum. Kavga edince çocuk gibisin diyor, ayakların yere bassın diyor. Açıkçası aşık olan bir insanın bunlara takılmayacağını bu yaşlarda deli dolu aşkını yaşayacağını düşünüyorum. Gülerek dese kız orası ne öyle dağınık topla bak falan alınmam ama böyle demesi ve o olayı yüzüme vurması beni çok incitti. Ben 19 sevgilim 21 yaşında
Yaran var ki alınıyosun gibi şeyler dedi. Söyledikleri kırıcı. Gülerek söylese kız o yatak ne topla falam bende tatlı tatlı konuşurum ama bu şekilde söylemesş beni çok üzdü. Teyzemlerle olan olayı yüzüme vurması falan. Beni beğenmediğini düşünüyorum. Kavga edince çocuk gibisin, ayakların yere bassın falan diyor. Çok erken tanıştık, çocukluk aşkıyız. Bu yüzden etraftaki kızları bilmediğinden kıymetimi bilmediğini alışkanlık haline geldiğimi düşünüyorum.. Ben 19 sevgilim 21 yaşında.
Dağınık demesinden ziyade teyzenlerin konusuyla ilgili bel altı vurması hoş olmamış,ayrıca ne anlatıyorsun böyle şeyleri?Merhaba arkadaşlar. 5 senelik ilişkim var. Sevgilime bugün fotoğraf attım aynadan odam da biraz dağınıktı çarşafım buruşmuştu. Aradan bi kaç saat geçtikten sonra sevgilim, fotoğrafına baktım da çarşafın niye öyle dedi. Düzeltsene dedi. Çok zoruma gitti daha bu yaşta bunlara takılcak değiliz. Ona ne. Kırıldım bunu söyledim. Kötü bi şey demedim dedi. Daha önce teyzemler bize anormal şekilde eviniz dağınık pis şu bu muhabbeti yapmışlardı bende çok bunaldığımda sevgilimle paylaşmıştım. Teyzengil size dağınık demişti yanlış hatırlamıyosam diyerek yüzüme vurdu. Beni çok kırdığını yaptığının çok ağır olduğunu söyledim. Bu yaşta insanların derdi bu olmaz Dağınığım evet dedim ve WhatsApp tan çıktım. Şimdi abartıyosun demiş ben ağır bi şey demedim falan gibi şeyler demiş ama gerçekten çok kırıldım, çok zoruma gitti bunların hesabını yapması. Sanki beni beğenmemeye başladı gibi