• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana dağınık dedi

Dağınıksındır, değilsindir bunlar kafaya takılacak şeyler değil ki. Abartmışsınız sanki biraz. Yüzüne vurmak gibi düşündüğünü sanmıyorum sevgilinizin. Bunlar gülünüp geçilecek şeyler. Bana dağınıksın denilse evlenince de sen toplarsın falan derdim hatta, ne olacak :)

Bi kac kisiden daha pis kelimesini duymussun yazik cocugun dedigine neden alindinki demekki var bi daginiklik veya pislik.
Bu arada daginik ve pis olmak ayri bisey ama siz ikisinide duymussunuz alinmak yerine cozum bulun.

Bu kadar abarttığına göre içten içten sevgilinin haklı olduğunu biliyorsun. Dert değil, çözümü çok basit, sabahları dakikalar içinde odanı mis gibi yapabilirsin, alışkanlık haline geldiğinde de dağınıklıktan rahatsız olmaya başlarsın. Elbette bunu sadece ve sadece kendi keyfin için yapmalısın

Merhaba arkadaşlar. 5 senelik ilişkim var. Sevgilime bugün fotoğraf attım aynadan odam da biraz dağınıktı çarşafım buruşmuştu. Aradan bi kaç saat geçtikten sonra sevgilim, fotoğrafına baktım da çarşafın niye öyle dedi. Düzeltsene dedi. Çok zoruma gitti daha bu yaşta bunlara takılcak değiliz. Ona ne. Kırıldım bunu söyledim. Kötü bi şey demedim dedi. Daha önce teyzemler bize anormal şekilde eviniz dağınık pis şu bu muhabbeti yapmışlardı bende çok bunaldığımda sevgilimle paylaşmıştım. Teyzengil size dağınık demişti yanlış hatırlamıyosam diyerek yüzüme vurdu. Beni çok kırdığını yaptığının çok ağır olduğunu söyledim. Bu yaşta insanların derdi bu olmaz Dağınığım evet dedim ve WhatsApp tan çıktım. Şimdi abartıyosun demiş ben ağır bi şey demedim falan gibi şeyler demiş ama gerçekten çok kırıldım, çok zoruma gitti bunların hesabını yapması. Sanki beni beğenmemeye başladı gibi

Yaran var zoruna gidiyo falan dedi bu aralar beni beğenmediğini düşünüyorum. Kavga edince çocuk gibisin diyor, ayakların yere bassın diyor. Açıkçası aşık olan bir insanın bunlara takılmayacağını bu yaşlarda deli dolu aşkını yaşayacağını düşünüyorum. Gülerek dese kız orası ne öyle dağınık topla bak falan alınmam ama böyle demesi ve o olayı yüzüme vurması beni çok incitti. Ben 19 sevgilim 21 yaşında
Merhaba arkadaşlar. 5 senelik ilişkim var. Sevgilime bugün fotoğraf attım aynadan odam da biraz dağınıktı çarşafım buruşmuştu. Aradan bi kaç saat geçtikten sonra sevgilim, fotoğrafına baktım da çarşafın niye öyle dedi. Düzeltsene dedi. Çok zoruma gitti daha bu yaşta bunlara takılcak değiliz. Ona ne. Kırıldım bunu söyledim. Kötü bi şey demedim dedi. Daha önce teyzemler bize anormal şekilde eviniz dağınık pis şu bu muhabbeti yapmışlardı bende çok bunaldığımda sevgilimle paylaşmıştım. Teyzengil size dağınık demişti yanlış hatırlamıyosam diyerek yüzüme vurdu. Beni çok kırdığını yaptığının çok ağır olduğunu söyledim. Bu yaşta insanların derdi bu olmaz Dağınığım evet dedim ve WhatsApp tan çıktım. Şimdi abartıyosun demiş ben ağır bi şey demedim falan gibi şeyler demiş ama gerçekten çok kırıldım, çok zoruma gitti bunların hesabını yapması. Sanki beni beğenmemeye başladı gibi

Yaran var ki alınıyosun gibi şeyler dedi. Söyledikleri kırıcı. Gülerek söylese kız o yatak ne topla falam bende tatlı tatlı konuşurum ama bu şekilde söylemesş beni çok üzdü. Teyzemlerle olan olayı yüzüme vurması falan. Beni beğenmediğini düşünüyorum. Kavga edince çocuk gibisin, ayakların yere bassın falan diyor. Çok erken tanıştık, çocukluk aşkıyız. Bu yüzden etraftaki kızları bilmediğinden kıymetimi bilmediğini alışkanlık haline geldiğimi düşünüyorum.. Ben 19 sevgilim 21 yaşında.

Alınmış olabilirsiniz, orası tamam da, dediklerinin nesi çok ağır yahu? Siz bu derece kırılganlıkta nasıl hayatta kalıyorsunuz ki...
Dağınıklık ben de sevmem. Yaşınız kaç ki, bu yaşta bu yaşta diye tutturmuşsunuz? Sanki bebeksiniz.

Pardon da bu yaşta bunu mu düşüncem demişsin garibime gitti, kaç yaşında dağınıklık mertebesinden sıyrılır insan? Aydınlat da bilelim:KK51:
Daha dün sokakta seksek oynayan biriysen yorumumu es geç:KK51:

Bu nasıl 5 senelik ilişki adam daginiksin da diyemeyecek mi?
Benim erkek arkadaşım da acayip dikkatli ve benden titizdir. Değil odamı görmek arabama bindiğinde bile bu ne dağınıklık ne pasaklilik der çünkü hakli. Olan şeyi soyluyor sonuçta.

Yaran var zoruna gidiyo falan dedi bu aralar beni beğenmediğini düşünüyorum. Kavga edince çocuk gibisin diyor, ayakların yere bassın diyor. Açıkçası aşık olan bir insanın bunlara takılmayacağını bu yaşlarda deli dolu aşkını yaşayacağını düşünüyorum. Gülerek dese kız orası ne öyle dağınık topla bak falan alınmam ama böyle demesi ve o olayı yüzüme vurması beni çok incitti. Ben 19 sevgilim 21 yaşında

Yaran var ki alınıyosun gibi şeyler dedi. Söyledikleri kırıcı. Gülerek söylese kız o yatak ne topla falam bende tatlı tatlı konuşurum ama bu şekilde söylemesş beni çok üzdü. Teyzemlerle olan olayı yüzüme vurması falan. Beni beğenmediğini düşünüyorum. Kavga edince çocuk gibisin, ayakların yere bassın falan diyor. Çok erken tanıştık, çocukluk aşkıyız. Bu yüzden etraftaki kızları bilmediğinden kıymetimi bilmediğini alışkanlık haline geldiğimi düşünüyorum.. Ben 19 sevgilim 21 yaşında.
İyi de sevgilinizin sizi eleştirmesinden niye bu kadar gocunuyorsunuz? Her eleştiri art niyetle yapılmaz ki. Deli dolu aşkı yaşamak nedir ayrıca filmlerde mi yaşıyorsunuz? Çocuk gibi davranıyorsanız çocuk gibisin der
"Dağınıksın" demesine bile tavır yapıyorsanız gerçekten çocuk gibisiniz.
Bir de etraftaki kızlarda ne varmış?

Dağınık demesinden ziyade teyzenlerin konusuyla ilgili bel altı vurması hoş olmamış,ayrıca ne anlatıyorsun böyle şeyleri?

Nesi ağır bunun? Herkes dediğine göre dağınık olma ihtimaliniz de yüksek. Hatta 18 yaşında olup “dağınıklığa takılmayacak yaştayız” dediğinize göre kesin dağınıksınız. Sevgiliniz için bu önemli bir konuysa evet sizi beğenmemeye başlamış olabilir. Bu çok üzücü olur ama bu konuda onu suçlamanız saçma.

“Bu konuda ne yapmam gerek” deseniz farklı şeyler yazardım. Ama sevgilinizi suçladığınız için diyebileceğim tek şey onun bir suçu yok, bir özellikten dolayı insan insandan soğuyabilir. Bu doğal.

Teyzende dağınıksınız dediğine göre sevgilinin söylediğinde vardır demek ki bir hikmet. Ayrıca liseye yeni başlamış kız gibi "amaaaan bu yaşta derdimiz bu mu olacak yeeaaaa bırak dağınık kalsın" edalarından çık derim zira karşındaki erkek seninle aynı düşünmüyor. Belki ilerde aynı evi paylaşacaginizi düşünerek seni uyardı.

Olumsuz eleştiriler karşısında hemen kırılmak yerine biraz kendimize dönüp bakmamız lazım derim. ;)

Back
X