olayın yobazlıkla ilgisi yok bence.
aynı yatakta uyumaya -hem de sevgilisiyle (!)- var ama öpüşme vs. yok.. ilginç.. belki cinsel bi problemi vardır... :26:
Ya bence anormal. Peki sana sevdını nasıl söyluyo. Yanı duygularnı acıkca soyluyor mu?
bütün arkadaşlarıyla tanıştırdı, her yere birlikte gidiyoruz ve ailesi beni biliyo.
seni çok seviyorum da dedi bi kaç kere.
ama işte tık yok
bilmiyorum ki, sosyal olarak çok girişken bi insan, iş hayatında da öyle. yüzlerce arkadaşı var, çok konuşkan, neşeli... hiç çekingen gibi değil yani. yobaz gibi de gelmemişti bana ama tabi insan bilemez ki di mi.
allahım ne bu adamın derdi
bilmiyorum ki, sosyal olarak çok girişken bi insan, iş hayatında da öyle. yüzlerce arkadaşı var, çok konuşkan, neşeli... hiç çekingen gibi değil yani. yobaz gibi de gelmemişti bana ama tabi insan bilemez ki di mi.
allahım ne bu adamın derdi
şimdi bu adama gidip de "neden bana dokunmuyorsun" diye de sorulmaz ki
belki ilk adımı senden bekliyodur oda sen istemiyorsun diye düşünmüş olabilir mi?
ne güzel işte ya, helal süt emmiş erkek ...
kızı görür görmez içine düşenlerden değil,belli ki efendi terbiyeli...
ama biz bayanlar bunda bile bir kusur arıyoruz :86:
ben yerinizde olsam kaçırmazdım arkadaşı
bak bence biraz seni ozlesin. Bakalm nası tepkı vercek yada ozlemını nasıl ifade edecek. Boyle ışın flan cksn 1 2 gun gorusmeyn
Cok guzel acıklamssn +repŞimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..
Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..
3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..
Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.
Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?