Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..
Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..
3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..
Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.
Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.
al benden de o kadar
hayır tabi ki, belki yobaz biridir diyen arkadaşa cevaben yazdım ben onu.
allah hakkımızda hayırlısını versin..
belki erken olduğunu düşünüyordur çünkü muhafazakar erkek çok
zaten sürekli yurt dışında, şehir dışında, haftada bi iki kere ancak görüşebiliyoruz
Amin.. Yobaz dememiş ki ;
He valla bocegm. Bence sorun yapma ıns. Hayırlı bır evlılık yaparsnz.şımdıden mutluluklar dlerım.hersey gonlunuzce olsun bebışımhehehhe öyle mi diyosunuz :)))) inşallaaahhh
kızım ne guzel ıste forumu dolduran kızlar erk. Arkadsı hamıle bırakp kacmıs yok kımı cınsel obje olarak kullanyo denekkı cocuk cok edebı ne guzel ıste
hayatımda ilk defa bu dertten yana muzdarip olanı gördüm
genelde erkekler ilişkini başında öpmeye kalkarlar bizler yakınırız
ay bilmiyorum ama çok güldüm
kızlar yanlış anlamayın, ben de üzerime atlasın demiyorum ki tabi ki, benim de sınırlarım var elbette sizler gibi.
ben sadece bana hiç bi şekilde yaklaşmamasını kafama takıyorum, acaba bi problem mi var diye.
belki de dediğiniz gibi, etraf pislik adam dolu, terbiyelisini ahlaklısını görünce tanıyamıyoruz kim bilir...
beraber uyuduğunuzda hiç sarılmadımı sana
geçmişi hakkında bilgi alabiliceğin ortak arkadaşın varmısarılma denmez, kolunu omzuma attı sadece, gerçi ben de biraz gergindim, oyüzden olabilir.
Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..
Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..
3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..
Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.
Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.
geçmişi hakkında bilgi alabiliceğin ortak arkadaşın varmı
cinsel sorunu varsa kötü olur ama değilse aslında çok güzel
şimdi bu adama gidip de "neden bana dokunmuyorsun" diye de sorulmaz ki
belki ilk adımı senden bekliyodur oda sen istemiyorsun diye düşünmüş olabilir mi?
Bence beraber kalmanız falan yanlış değil. Ayrıca sarılmasını öpmesini istemekte de haksız değilsin bana kalırsa.
Belki de kendine hakim olamıcandan korkmuşturBu da bi seçenek ama bak cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?