- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Daha önce hayatına giren biri güvenini sarsmış olabilir canimKızlar sizinde başınızı agritiyorum ama benim gibi olan var mı veya ne yapmam lazım bana bi fikir verin lütfen. Ciddi bi ilişkim var 2 yıldır. Ama sevgilim bana guvenmiyor her yaptigimi sorguluyor inanmıyor. Diyeceksiniz ki güvenini sarsacak bisey mi yaptın , kesinlikle Hayır hayatıma o girdiği günden beri olgun evli bi bayan nasıl davranıyorsa mümkün olduğunca o şekilde davrandim erkek arkadaşım bile olmadı üniversite de kaldı ki ona karşı bi hata yapmak veya aldatmak söz konusu bile olamaz. 2 yıldır yan yanaydik rahattik unuversite bitti ben memlekete geri döndüm ailem bilmiyor daha doğrusu annem biliyor ama.onun yanında da tel de konuşamiyorum mesela arıyo beni. Ben acamayinca kızıyo veya bi isim var telefonum orda çekmiyo diyorum nereye gidiyosun doğru söyle nerdeydin sen demeye başlıyo. Her yaptığım şeyin altın da bişeyler arıyo sürekli agzimdan çıkanları sorguluyo inanmak istemiyo gibi sanki bi acigimi arıyo gibi. Bense onun yaptıklarının karşısında ona kızmıyorum aramiz daha da kötü olmasın diye ona inandirmaya çalışıyorum biseyleri. O zaman mutlu oluyoruz bizden iyisi olmuyo
Ama ya bigün inanmazsa bana ? Kii inanmadigi zamanlarda oluyo doğruyu söylediğim halde bagiriyo cagiriyo düşün düşün işin içinden çıkamaz haldeyim onunla da konuştum bazen hatamin farkindayim diyo bazen de acaba ben de bu kızın gunahini mi alıyorum acaba diye hic düşünmüyo
bukadar dıkkat etmenıze ragmen sızı zor durumda bırakması kı ılıskının temelı olan guvenı sorgulaması...Kızlar sizinde başınızı agritiyorum ama benim gibi olan var mı veya ne yapmam lazım bana bi fikir verin lütfen. Ciddi bi ilişkim var 2 yıldır. Ama sevgilim bana guvenmiyor her yaptigimi sorguluyor inanmıyor. Diyeceksiniz ki güvenini sarsacak bisey mi yaptın , kesinlikle Hayır hayatıma o girdiği günden beri olgun evli bi bayan nasıl davranıyorsa mümkün olduğunca o şekilde davrandim erkek arkadaşım bile olmadı üniversite de kaldı ki ona karşı bi hata yapmak veya aldatmak söz konusu bile olamaz. 2 yıldır yan yanaydik rahattik unuversite bitti ben memlekete geri döndüm ailem bilmiyor daha doğrusu annem biliyor ama.onun yanında da tel de konuşamiyorum mesela arıyo beni. Ben acamayinca kızıyo veya bi isim var telefonum orda çekmiyo diyorum nereye gidiyosun doğru söyle nerdeydin sen demeye başlıyo. Her yaptığım şeyin altın da bişeyler arıyo sürekli agzimdan çıkanları sorguluyo inanmak istemiyo gibi sanki bi acigimi arıyo gibi. Bense onun yaptıklarının karşısında ona kızmıyorum aramiz daha da kötü olmasın diye ona inandirmaya çalışıyorum biseyleri. O zaman mutlu oluyoruz bizden iyisi olmuyo
Ama ya bigün inanmazsa bana ? Kii inanmadigi zamanlarda oluyo doğruyu söylediğim halde bagiriyo cagiriyo düşün düşün işin içinden çıkamaz haldeyim onunla da konuştum bazen hatamin farkindayim diyo bazen de acaba ben de bu kızın gunahini mi alıyorum acaba diye hic düşünmüyo
O zaten hergün evlenmek istediğini dile getiriyor ama benim ailem hazır değil daha babam çok sinirli birisi suan da söyleyemem belli bi isin olsun ben seni boşuna mi okuttum der banaOkullarınız bitmiş, madem bu kadar üstüne düşüyor gelsin ailenle tanışsın.
Zaten sonra hesap verme işleri azalır.
Hatanız buhayatıma o girdiği günden beri olgun evli bi bayan nasıl davranıyorsa mümkün olduğunca o şekilde davrandim
20 yaşındayım 2 yıl okudum ben oda 23 yaşında . Konuştum onunla durumu oda farkında ama bazen haklısın hata yapıyorum diyor bazen de beni böyle yapan sensin aklıma şüphe sokuyosun diyor . Şüphe den kastı da mesela telefonu acamamam. Biraz önce aramış beni telefonun meşgul du diyo bende Hayır değildi kimseyle konusmadim diyorum tamam olabilir böyle şeyler diyecegine linke konuştun nerdeydin doğru söyle yemin et falan filanüniversite mezunu iseniz en az 22 yaşında olmanız lazım, telefonla konuşmak için bu kadar sıkıntı çekmenize anlam verememekle beraber, sevgilinizin şüpheciliği çok can sıkıcıymış konuştunuz mu açık açık bunalıyorum sana laf anlatmaktan diye
Evet var eskiden hep aldatılmış nerdeyse ama bunun biletini bna kesemez ki. Benim en samimi arkadaşlarım bile bana, bize yemin et sen bu çocuğu aldattin mi yoksa dediler ya . Niye bu cocuk böyle şüphe ediyor diye. Kendime inandirmya çalışmaktan sıkıldım hiç suçum günahım olmadığı halde ondan azar isitmekten sıkıldımaynı benim kuzenimin yaşadığını anlattın ya inanılır gibi değil ya ben merak ediyorum ben bile rahatsız olup şüphe duyuyordum kuzenimden çocuk beddua bile ediyordu şöyle yaprsan böyle ol diye güven bi ilşkide en önmli şey bence böyle hayat nasıl geçer hep ona hesap vererk ömür geçer mi bence geçmişten kalma bir güven problemi var sevgilinizin
Bazen tepki gösteriyorum zaten ama o zaman daha da kötü oluyor aramiz. Noldu niye sinirlendin hani yalan söylemiyodun diyo bazen de söylediği şeylere gülüyorum ben evde oluyorum mesela inanmıyo sen evde değilsin diyo başlıyorum gülmeye öyle saçma geliyo ki o zaman da niye gülüyosun diye kızıyoşu insanlarla ömür tüketiyorsunuz..
güven kırıcı bir şey yapmadıysanız sevgiliniz daha önce kandırılmış, aldatılmış acısını sizden çkarıyor.
bence net tepkinizi koyun. ola ki ilerde evlenirseniz sizi evden de çıkarmaz bu
20 yaşındayım 2 yıl okudum ben oda 23 yaşında . Konuştum onunla durumu oda farkında ama bazen haklısın hata yapıyorum diyor bazen de beni böyle yapan sensin aklıma şüphe sokuyosun diyor . Şüphe den kastı da mesela telefonu acamamam. Biraz önce aramış beni telefonun meşgul du diyo bende Hayır değildi kimseyle konusmadim diyorum tamam olabilir böyle şeyler diyecegine linke konuştun nerdeydin doğru söyle yemin et falan filan
Benim istediğim oni yarı yolda bırakmak değil ama , onun güvenini kazanmak daha napa bilirim diye düşünüyorumbukadar dıkkat etmenıze ragmen sızı zor durumda bırakması kı ılıskının temelı olan guvenı sorgulaması...
sıze hıc huzur vermıyecegını gosterır
cok ıyı dusun bu kısıyı
Heh işte sevgilim evlendiğimiz de tam tersi olacagini söylüyor şimdi uzaktayiz senden haber alamiyorum göremiyorum ondan böyle evlenince hiç biri kalmayacak evlenelim diyo sürekliTatlım acıkcası konunun tamamını okumadım, güvenini sarsacak bişey yapmadığını ögrendim o yetti bana. Cok arıyormusunuz bu kompleksli tipleri? Bana güvenmeyen yerde bile çalışmam ben, kaldıki ilişki yasayacağım! Evlenince bu katlanarak artacak. Güven olmazsa hiçbir ilişki yürümez özellikle karı koca ilişkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?