Sevgilim Bana Güvenmiyor !

Bu kişi hasta işte. Ben buyum diye bağırıyor. İster görün, ister görmeyin.

Offff off aman Allahım benimde korkum bu işte . O diyo ki evlenince yan yana olcagimiz için düzelecek ben de tam tersi evlenince
Bana bu şekilde davranırsa karısı olarak katlanamam diyorum
Aynen oyle canim,daha sevgiliyken boyleyse bu adam inan bana evlenince daha kotu olur,cunku o zaman bide kendince sana sahip oldugunu,senin sadece ona ait oldugunu dusunecek,ailene bile gondermezse hic sasirma derim,zararin neresinden donsen,kardir demisler canim iyi dusun guvensizlik oyle yenilir yutulur degil..

Bir gün sabrınız bitecek, ehhh yeter diyecek ve alttan almayı bırakacaksınız. O zaman ne olacak?
Nazlamayın şunları bu kadar.

Düzelmezse kesinlikle geçmez . Bide işin kötüsü ben onu inandircam diye mahvoluyorum onu da bu gereksiz şüpheler yiyo bitiriyor

Tabiki gecmez. Niye kendini ona inandirmak icin mahvediyorsun? Benim gördügüm tek sey insanlari bazi seyleri inandirmak icin ugrasmaya degmez karsidaki yine istedigini düsünür sende ugrastiginla kalirsin cünkü degmez. Kendine güvenen adam sevgilisinede güvenir iliskisinede.

kendini neden ezdiriyossun. bir kere açıklarsın biter. inanmazsa üstüne düşme gerekirse ayrıl. inan böyle bi insanla hayat geçmez

Hasta kiskanc.. Yurumez

Çok merak ediyorum ilişkinize ne oldu

evlenince yandın

Ciddi olma.böyle olmaz.

Böyle erkekler genelde kendisi aldatan tipler oluyor. Kendileri yaptığı için de sizden de beklemiş. Nerde namussuz adam varsa böyle bunaltıyordu karısını. Bence kaçın kurtarın kendinizi

Köle misin ? Evlendiğin zaman üzerine kapıyı kitlerse görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…