• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana köpek diyor

baharguzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
338
228
103
Merhaba kizlar baslik biraz komik oldu biliyorum.. yillardir bu forumdayim ama yeni uye olup ilk defa konu yazmak nasip oldu..

benim bir kac aydir bir iliskim var ve birbirimuzi cok seviyoruz. Ama surekli kavga ediyoruz her gun.. yurtdisinda yasayip okudugu icin gorusemiyoruz bu yuzden barismamiz da zor oluyor.. bu sefer de konu isimdi. Cocugunun ismini kokochin koymak istiyormus.. (prenses ismiymis)
Bende kopek ismi gibi dedim ciddiye alip benim bi tane kopegim var o da sensin diyor.. bana kopek diyip facebookta adimi kopek olarak kaydetmis. Benim gibi birinin kopegi oldugun icin sanslisin diyor.. ama saka yapar gibi degil yani ben hic eglenmedim surekli boule seyler diyor ama zaten daha dun cok siddetli tartistigimiz icin bisey diyemiyorum.. ne cevap vermeliyim cok mu abartiyorum¿¿ bana surekli kopek hayvan der bi kere aşkım sevgilim canim vb. dedigini hatirlamiyorum

Ben şeye takıldım..
''Benim gibi birinin kopegi oldugun icin sanslisin diyor..'' Yani köpek kısmını bi kere şaka amaçlı dmeiş olsa bile, ki o da garip, bu cümleyi kurması çok acayip geldi bana. Böyle birşeyin şakası olmaz, insan sevgilisini kendinden küçük görmez, aşağı görmez. Hiç normal değil...

Daha neler diyacagiz...Bu adamin sizi gercekten sevdiginden eminmisiniz????
Iliskinizi gozden gecirin derim.mm

Çok mu sevgisiz buyuyorsunuz ben anlamıyorum ki!
Hayır yani böyle gerizekalı adamlara başka türlü tahammül edemez insan. !!

Kokochin diye bir ismi evladıma koyacagim dediği an o adam benim için bitmiştir zaten.
Yok popocin, pipicin. Ikınsu falan dusunseymis, te Allahim:olamaz:

Merhaba kizlar baslik biraz komik oldu biliyorum.. yillardir bu forumdayim ama yeni uye olup ilk defa konu yazmak nasip oldu..

benim bir kac aydir bir iliskim var ve birbirimuzi cok seviyoruz. Ama surekli kavga ediyoruz her gun.. yurtdisinda yasayip okudugu icin gorusemiyoruz bu yuzden barismamiz da zor oluyor.. bu sefer de konu isimdi. Cocugunun ismini kokochin koymak istiyormus.. (prenses ismiymis)
Bende kopek ismi gibi dedim ciddiye alip benim bi tane kopegim var o da sensin diyor.. bana kopek diyip facebookta adimi kopek olarak kaydetmis. Benim gibi birinin kopegi oldugun icin sanslisin diyor.. ama saka yapar gibi degil yani ben hic eglenmedim surekli boule seyler diyor ama zaten daha dun cok siddetli tartistigimiz icin bisey diyemiyorum.. ne cevap vermeliyim cok mu abartiyorum¿¿ bana surekli kopek hayvan der bi kere aşkım sevgilim canim vb. dedigini hatirlamiyorum
Köpek senin sülalendir de sen de.ne biçim laf derse aa hayatım iltifat ettim dersin.laf arasında aa köpek ablan ya da köpek kardeşin nasıl de .başka bi gün köpek baban nasıl canım de.

20
Senin icin sorun degil gibi gorunuyor.yaw boyle saka bile yapilmaz ki bi de ciddiydi diyosun.niye kendine bu davranisi layik goruyosun arkadasim!

ya bende bazen ona derim mal falan diye ama ciddi degiliz yani
Ben şeye takıldım..
''Benim gibi birinin kopegi oldugun icin sanslisin diyor..'' Yani köpek kısmını bi kere şaka amaçlı dmeiş olsa bile, ki o da garip, bu cümleyi kurması çok acayip geldi bana. Böyle birşeyin şakası olmaz, insan sevgilisini kendinden küçük görmez, aşağı görmez. Hiç normal değil...

Kendisi cok egoist sadece bu konu degil.. egosu asiri asiri fazla..

Çok mu sevgisiz buyuyorsunuz ben anlamıyorum ki!
Hayır yani böyle gerizekalı adamlara başka türlü tahammül edemez insan. !!

Kokochin diye bir ismi evladıma koyacagim dediği an o adam benim için bitmiştir zaten.
Yok popocin, pipicin. Ikınsu falan dusunseymis, te Allahim:olamaz:

Ay bi dizi izliyo. Tutturmus sacimi omuzlarima kadar uzatip sakal birakicam diye. Ordaki çin mi mogol mu prensesinin ismiymis. Ogluna da kubilay ya da cengiz koyacakmis..

Nişanlım benle uğraşır oda sever ama bu laflar ağır laflar uğraşmak değil bu hakaret uğraşmak ne olur iki laf atışırsın o da tatlı tatlı bunun neresi uğraşma çözemedim.

Diyorki ilkokulda erkekler sevdigi kizlarin sacini cekip kotu davranirmis. Bende cok sevdigimden yapiyorum.isteyerek yaptigim bisey degil. Zaten sinirlensem kopek deme desem hemen ozur diler..

Back
X