• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana köpek diyor

Bu adam sevse ne olur sevmese ne olur.Benim gibi birinin köpeği olduğun için sanslısın diyor ve sen hala napmalıyım diyorsun :KK24:

ne yazacağımı şaşırdım kaldım. bir oğlum var sıpadan başka argo hitap ettiğimi hatırlamama. şayet biri de bana veya ailemden birine böyle hakaret etse gösteririm ona gününü. siz nasıl sessiz kalabiliyorsunuz?? kabulleniyor musunuz??
vallahi üzülüyorum böyle gençlere, yazık hem de çok yazık.

images.webp
Buymuş Kokachin. Prenses derken dizi karakteri bir prensesmiş. Konuya da güldüm istemsizce. Ne bileyim neresinden tutarsan tut elinde kalıyor çünkü, hangi birine yorum yapayım bilemedim. Benim gibi birinin köpeği olduğun için çok şanslısın cümlesini okurken nedense koptum. Biz bazen sevgilimle amaçsızca saçmalıyoruz anlamsız cümleler falan kuruyoruz. Onları hatırlattı belki de ondan güldüm bilmiyorum.

Sesinizi çıkarmadığınıza göre kabulleniyorsunuz demektir, burdan kim ne yapsın? Hem ona bu lafı dedirtecek yüzü de vermişsiniz anlaşılan ki rahatça diyor, saygısı yok size, sevgisi olsa ne olur?

Merhaba kizlar baslik biraz komik oldu biliyorum.. yillardir bu forumdayim ama yeni uye olup ilk defa konu yazmak nasip oldu..

benim bir kac aydir bir iliskim var ve birbirimuzi cok seviyoruz. Ama surekli kavga ediyoruz her gun.. yurtdisinda yasayip okudugu icin gorusemiyoruz bu yuzden barismamiz da zor oluyor.. bu sefer de konu isimdi. Cocugunun ismini kokochin koymak istiyormus.. (prenses ismiymis)
Bende kopek ismi gibi dedim ciddiye alip benim bi tane kopegim var o da sensin diyor.. bana kopek diyip facebookta adimi kopek olarak kaydetmis. Benim gibi birinin kopegi oldugun icin sanslisin diyor.. ama saka yapar gibi degil yani ben hic eglenmedim surekli boule seyler diyor ama zaten daha dun cok siddetli tartistigimiz icin bisey diyemiyorum.. ne cevap vermeliyim cok mu abartiyorum¿¿ bana surekli kopek hayvan der bi kere aşkım sevgilim canim vb. dedigini hatirlamiyorum
Onun sana köpek demesine yorum bile yapmayacağım da,senin,sana köpek diyen birine hala sevgilim demen ve sevgili olman hakkatten ilginç.

zaten sadece benim kopegim var o da sensin :KK70: dese guler gecerdim konu cok uzadi ve hep yazarken gulucuk koyar bu sefer koymadi o yuzden canimi sikti benimde :/

öyle desenize. gülücük koymadı diye.

bütün yorumlar boşa. siz kendi kendinize kuruntu yapıyosunuz. harbiden ergen ilişkisi gibi

İlişkide saygı oldu mu hiç bilmiyorum ama şuan saygı falan göremiyorum ben.
Gerçekten arkadaşların yazdığı gibi bu yüzü sen vermişsin...
Bu ilişkiyi gözden geçirme....!!!
Direk bırak gitsin diyorum. İlerisi olamaz çünkü...
Ve daha ileri ki ilişkilerinde sana ders olsun asla eşin dahil olsa aranda mesafe olmalı ki haddini bildirmek zorunda kalma...
Kendi değerini bilmen gerek tatlımm :KK36:

Facede köpek diyemi kaydetmiş seni:KK70:ay Allah,ım fantazisini bu kadar net face taşıyanınıda ilk kez duyuyorum çok eğlenceliymiş.
Bide bu köpekçilerin havlamasını isteyen modelleri var, daha ona sıra gelmemiş demekki:ıslık:bide kokoçi ne ya:bicak:

Sunlari okudukca Yatip kalkip kocama şukrediyorum yarabbim
Adam 20 yasindayken ask siirleri okuyordu
Bunlarinki nasil bi iliski ya
Daha agzindan iyi bi hitap duymadim diyip cok sevdigine inanman da acayip?
Nasıl anladin seni sevdigini?

aah ne güzel. bende umarım öyle biriyle karşılaşırım bir gün.
yeni nesil bırakın aşk şiirlerini, kitap bile okumuyor.

Merhaba kizlar baslik biraz komik oldu biliyorum.. yillardir bu forumdayim ama yeni uye olup ilk defa konu yazmak nasip oldu..

benim bir kac aydir bir iliskim var ve birbirimuzi cok seviyoruz. Ama surekli kavga ediyoruz her gun.. yurtdisinda yasayip okudugu icin gorusemiyoruz bu yuzden barismamiz da zor oluyor.. bu sefer de konu isimdi. Cocugunun ismini kokochin koymak istiyormus.. (prenses ismiymis)
Bende kopek ismi gibi dedim ciddiye alip benim bi tane kopegim var o da sensin diyor.. bana kopek diyip facebookta adimi kopek olarak kaydetmis. Benim gibi birinin kopegi oldugun icin sanslisin diyor.. ama saka yapar gibi degil yani ben hic eglenmedim surekli boule seyler diyor ama zaten daha dun cok siddetli tartistigimiz icin bisey diyemiyorum.. ne cevap vermeliyim cok mu abartiyorum¿¿ bana surekli kopek hayvan der bi kere aşkım sevgilim canim vb. dedigini hatirlamiyorum

Sevgilin sana köpek demiş,seni köpek olarak bile kaydetmiş üstüne de ''Benim gibi birinin köpeği olduğu için şanlısın ''diyor..Sen de diyorsun ki daha yeni tartıştık o yüzden bir şey diyemiyorum..

Sen ciddi misin??O zaman ,kusura bakma ama adam haklı o zaman.

Sen zaten adamın k.peği olmuş durumdasın.

Senin gibi aman sevgilim elimden gitmesin diye her şeyi yutmaya çalışan kızları zaten anlamıyorum.

Sevgiyle,saygının bir bütün olduğunu; bir ilişki de ikisinin da ayrılmaz olduğunu lütfen öğrenin.

Benim sevgilim bunu yapacak,aynı dakika kapının yolunu gösteririm ona.

Önce kadınlara saygı göstermeyi öğrensinler ve sen de konu sahibi hastalıklı bir ilişkiye doğru yol alıyorsun.

Bilesinn.

Son düzenleme:
Back
X