Sevgilim bana küfrediyor:((

sen zaten ilk başta küfür etmekle ona bu ilişki de küfür serbest demişsin.
alınılacak bir durum yok.
kendine nasıl davranılsın istiyorsan sen de aynı şekilde davranmalısın.

Sen küfür ederek başlatmışsın o ise devam ediyor. Arada cinsellik olsa ne olacak birde tam anlamı ile olmadı ne demek ? Sen bir bireysin insansın kimse sana zorla bişey dayatamaz obje olarak göremez sen ona ben sana mecburum diye göstermişsin oda genii takılıyor. Ettiği laflar ağır maalesef daha öncede mi tam olmayan cinselliğin oldu fark etti erkek arkadaşın bu lafları ediyor. Arkasında duramayacaksan yaşamayacaktın bundan sonra seçimlerine dikkat edersin saygı olmayan yerde sevgi olmaz ayrıl gitsin.

Sen küfür ederek başlatmışsın o ise devam ediyor. Arada cinsellik olsa ne olacak birde tam anlamı ile olmadı ne demek ? Sen bir bireysin insansın kimse sana zorla bişey dayatamaz obje olarak göremez sen ona ben sana mecburum diye göstermişsin oda genii takılıyor. Ettiği laflar ağır maalesef daha öncede mi tam olmayan cinselliğin oldu fark etti erkek arkadaşın bu lafları ediyor. Arkasında duramayacaksan yaşamayacaktın bundan sonra seçimlerine dikkat edersin saygı olmayan yerde sevgi olmaz ayrıl gitsin.

hayır ilk... ondan başkasını da istemiyorum bu kandil gecesi bile ağlıyorum:( bıktım artık.. sinirlenince ağzına gelen herşeyi söylüyo.. sevmiorum bile dedi ama ayrıl demekle olmuyo ki insan o kadar kolay silemiyo hele kalbinde o varken:( çok acı çekiyorum işte çaresizlik..

hayır ilk... ondan başkasını da istemiyorum bu kandil gecesi bile ağlıyorum:( bıktım artık.. sinirlenince ağzına gelen herşeyi söylüyo.. sevmiorum bile dedi ama ayrıl demekle olmuyo ki insan o kadar kolay silemiyo hele kalbinde o varken:( çok acı çekiyorum işte çaresizlik..

Erkek arkadaş ilk olmadığını idda ederse ne yapacaksın ? Kaç kişi ile kimbilir yaşadın bu şekilde diye bi gider daha kötü olur olaylar. Çaresiz olduğunu düşünme bundan sonra attığın adıma dikkat edersin bi seçim yapmışsım ama bu senin seçimin senin hayatın bu ilişki eninde sonunda bitecek çünki tek taraflı onun derdi belli ki sende ona bunu göstermişsin yani bunu yapan ilerisinide yapar düşüncesi vardır. Kalbi bırak mantığına bak. Bakire gözü ile bakmıyorum ben sana zaten kızlığım dursun ama yaşayacağımı yaşarım diyen insanlar hep komiktir benim gözümde senin ki belki sevgilini kaybetmemek adına ama en büyük hata burda senin kendine yeni yol çizeceksin.

Bir erkeğin bir bayana üstelik sevgilisine o en sevdiğini küfür etmesi hiç yakışır bir şey değil.Demek ki saygı kalmamış bu sevgiyi de alır götürür.Az da olsa bir şeyler yaşamış olabilirsiniz ama mantıklı düşünün insan sevdiğine nasıl ağır hakaretlerde bulunur.Bi arkadaşımın başına da gelmişti uzun yıllardır çıkıyorlardı (Hem de baya seviyorlardı).baştan beri çocuk küfrediyormuş en basitinden,sonra daha ağır hakaretlerde bulunmuş.(Birazda başta durumu engellemek lazım yani).Uzun süre katlandı bu duruma herkese de anlatamazdı.Ve ayrıldırlar.Sevgi bir yere kadar dedi.Geçte olsa anladı.Sizde lütfen kendinizi önemseyin.

bana geri zekalı dese 3 gün küserim
bu nasıl bir seviyedir ilişkide anlamadım acilen terk etmeli normali budur
ama sen de de var tabiki bir bayana küfür asla yakışmaz
tencere kapak meselesi yani ayrılma devam et:34:

Back
X