Sevgilim bana küstü, konuşmuyor:(

yuh be ay içim sıkıldı .inadından yapıyor benimki diye düşünüyorum ama hadi hayırlısı sinirlerim bozuldu :)

devir değişti de bu kadar mı değişti.... eskiden kızlar küserdi, naz ederdi.. şimdilerde erkekler küsüyor, kızlar ne yapacağını şaşırıp ''delircem '' diyor....
siz de ona onun davranışıyla karşılık verip biraz sessiz kalsanız keşke...bırakın kendi haline, düşmeyin üzerine!!! bir küskünzede olarak nacizane tavsiyemdir...

ya doğru söylyorsunuz bende aynen öle davranacam ne diye yıpratıyorsam kendimi delimiyim neyim yaay saolun kızlar konuşmak bile ii geldi:)

ya doğru söylyorsunuz bende aynen öle davranacam ne diye yıpratıyorsam kendimi delimiyim neyim yaay saolun kızlar konuşmak bile ii geldi:)

İnan bak, sen güçlü olduğunu göster, 2 hafta dayan bak nasıl değişiyor, saygı duyuyor sana..Çokiyi kalpli birisin belli ama bu kadar iyi olmak bu devrde kötü..İpleri sen eline al..Haydi hoşçakal, kendine iyi bak tatlı kız

arzensu, '' kaçan kovalanır '' demişler ya çok doğru demişler.

hayat küsecek kadar, küseni çekecek kadar uzun değil....bir anne tavsiyesi, aman dikkat !!!

kızlara kıyamıyorum, kıyanlarada çok gıcık kapıyorum açıkçası...

ben naz edeceğime o ediyor ne biçim iş anlamadım ama işte kıyamıyorum o bana kıyıyor aman boşverdim haklısın hayat çok kısa ve değerli

son zamanlarda yurdum kızlarındaki erkek manyaklığından erkeksizlikten ölme korkusu hastalığından dolayı beşpara etmez eğitimsiz kültürden bir haber yurdum erkekleri kendilerini ağırdan satmaya başladılar
Kaçan kovalanır lafını şuan girdiğiniz tüm erkek ortamlarında erkeklerin birbirine nasitah olarak verdiklerini malesef bilmelisiniz.

Tarih vermesi saçma olabilir ama ayrı şehirlerdesiniz...
Tarih verdiği halde buluşmayalım demişsin çıkıp gelseydi de gelmem deseydin ne olacaktı?
Ben diyecek birşey bulamadım, çocuk haklı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…