• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana sevgisizsin dedi :(

çünkü maddi beklentilerini karşılamıyor, sevmiyorsunda geriye onla birlikte olmaya devam etmen için başka bir seçenek kalmıyor..
bir sor bakalım kendine ama dürüst bir cevap ver.. yakışıklı olmasa bu ilişkiye devam edermiydin?
iyi niyetini sevyorumm

e ama siz iyi niyetli değilsiniz nasıl olacak ki böyle..
ayrıca 3 ayda ne sevgisi bu onuda anlamadım.. insanlar birbirini tanıdıkça sever değer verir..
çocuk zaten sizi çözmüş pek sevebileceğini sanmıyorum..
paragöz degilim ben lüksü seviyom sadece

sevgisizs
n dedi
E doğru demiş.

Terbiyesizlik, ayıp onun dediği değil, sizin doğumgününüz için pasta kesen adama "ben öyle basit şeyleri sevmiyorum" demeniz.

Gerçekten 25 yaşında değilsinizdir diye umuyorum. 17 yaşında çocuk bile hatır gönül nedir, nezaket nedir bilir çünkü.

Farklı olarak ne yapması gerekliydi? Henüz 3 aylıkken Demet Akalın yüzüğüyle gelse keyfinizi yerine getirirmiydi?
Keşke bazen erkeklerde şu forumda olsa diyorum. Ancak yine de eminim ki okuyanlar vardır, kimlerden uzak durmaları gerektiğinin bilincine varırlar.

E doğru demiş.

Terbiyesizlik, ayıp onun dediği değil, sizin doğumgününüz için pasta kesen adama "ben öyle basit şeyleri sevmiyorum" demeniz.

Gerçekten 25 yaşında değilsinizdir diye umuyorum. 17 yaşında çocuk bile hatır gönül nedir, nezaket nedir bilir çünkü.
20 yasındayım

Farklı olarak ne yapması gerekliydi? Henüz 3 aylıkken Demet Akalın yüzüğüyle gelse keyfinizi yerinize getirirmiydi?
Keşke bazen erkeklerde şu forumda olsa diyorum. Ancak yine de eminim ki okuyanlar vardır, kimlerden uzak durmaları gerektiğinin bilincine varırlar.
kalbimi krıyosunuz ama :(

Back
X