- Konu Sahibi sunshine44
-
Sende "memnun oldum bende Sunshine"deseydin.aslında herşeyi başlıkta anlattım gayet güzel güzel konuşurken bana laf arasında olurmu öyle şey sığır dedi ben tabi şok oldum sonra yalvarmaya başladı ben sana ne zaman kavga ettiğimiz zaman öyle dedim tabiki şakaydı falan filan dedi ama ben cevap vermedim..
Sende "memnun oldum bende Sunshine"deseydin.
üzülme dostum.. ben de çok kiloluyum ve eski sevgilim bunu sevdiğini söylerdi.. 3. yılda buna bi haller oldu benle alay etmeye falan bşladı.. sonra birgün bana "Silindir gibisin" dedi... ama bu erkeklerin kendi ayıbı bırak salaklıklarına onlar üzülsün... Sonra ben de ona öyle bir ders vererek ayrıldım ki aylarca süründü peşimde sonra yeni bir sevgili olduğunu öğrenince deliye dönmüş... ablası bile bana ne laflar etti... Üzülme sen.. her şey gelir geçer.
aslında herşeyi başlıkta anlattım gayet güzel güzel konuşurken bana laf arasında olurmu öyle şey sığır dedi ben tabi şok oldum sonra yalvarmaya başladı ben sana ne zaman kavga ettiğimiz zaman öyle dedim tabiki şakaydı falan filan dedi ama ben cevap vermedim..
cnm ne var bunda niye bu kadar alındın ki?ne zamandar beri sevgilisiniz?
iki senedir normalmi size göre bu şakası?
sagol arkadaşım ama keşke kilolu olsaydım 48 kiloyum ve bunu duymak çok agrıma gitti ne kadar saygısız biriyle oldugumu farkettim bide eğitimci olcak kendisi
aslında herşeyi başlıkta anlattım gayet güzel güzel konuşurken bana laf arasında olurmu öyle şey sığır dedi ben tabi şok oldum sonra yalvarmaya başladı ben sana ne zaman kavga ettiğimiz zaman öyle dedim tabiki şakaydı falan filan dedi ama ben cevap vermedim..
sagol arkadaşım ama keşke kilolu olsaydım 48 kiloyum ve bunu duymak çok agrıma gitti ne kadar saygısız biriyle oldugumu farkettim bide eğitimci olcak kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?