• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana sığır dedi..

aslında herşeyi başlıkta anlattım gayet güzel güzel konuşurken bana laf arasında olurmu öyle şey sığır dedi ben tabi şok oldum sonra yalvarmaya başladı ben sana ne zaman kavga ettiğimiz zaman öyle dedim tabiki şakaydı falan filan dedi ama ben cevap vermedim..

tavrını bellı et kendınızı ezdırmeyın bole bole baslar ılerde daha daha beteri olucak

madem öyle; bi sığırın erkek arkadaşı olarak hayvanlığın dibine vurmuş kendileri

bence hic ama hic alinma burdada (ben ziraat muhendisiyim koyde gorevliyim) ciftciler baze danam benim diye bile sevebiliyor. samimiyetten ileri gelmiştir o.benim askimda insnalari danam benim diye seviyor:>

Hangi sigir ama bunun danasi var, inegi var, bogasi var, buzagisi var, tosunu var, angusu var, okuzu var, biraz daha spesifik olabilir misin deseydin. :27:

Son düzenleme:
ben olayı kilo yönünden değil de yani erkekler böyle tuhaflıklar yapabiliyor bir süre sonra demek istediğim için anlattım... Bi süre sonra samimyet fazla artıyo arada sanırm ve erkekler içlerinde ne varsa açığa çıkarıyorlar... düşünmeden pat diye söyleyiveriyorlar.. Bizleri boşuboşuna üzüyorlar.. sen de 2 sene oldu demişsin bak... Saygısı olmayan insanla olmuyor bunu 3 senenin sonunda anladım.. çevremde de böyle görüyorum.. Dikkatli ol derim.. çünkü can çıkar huy çıkmaz derler.. Değiştirmeye çalışsak da olmuyor.

doğru söylüyosun arkadaşım bak seninde başına gelmiş daha iyi anlarsın durumu saygı diye bişey kalmadı zaten evlilikten ne hayır gelir bilmiyorum

:52::52::52:kusura bakma canım çok güldüm.ama sana değil.
sevgilinin öküzlügune:52::52:

öyle öküze,böyle sığır deseydin:52:ben öyle derdim valla.

not:yanlış anlama canım sığır kötü bir hayvanlar değil.
ama sevgilinin söylemesi patavatsizlik olmuş.sikma canını.burnunu sürt biraz:47:

gül canım sorun degil arkadaşlarımda güldü hep zaten..bugün yine on defa aradı mesajlar attı hiç cevap vermedim

Canim sikma canini.kimse o adam okuzun teki imis.azindan kacmistir.kafasi karismistir.ka kasiyla ole konusuyosa falan.bosver uzme kendini.kilolu oldugun icin uzuldun.sen yap diyetini yap sporunu zayifla.az yesene sigir su gobege bak de.

arkadas cevresinden ağzına bulaşmış olsa gerek. tabii ki ne olursa olsun söylememesi gerekiyordu ama kötü niyetle söylediğini sanmyorum. dediğim gibi erkeklerin malesef arkadaş çevresi böyle aşağılayıcı kelimelerle dolu olduğu için ağzına yapışmış gibi.. özür dilemiş fln bidaha yapmaz bence süründürme fazla:31:

Hoş bir şey değil tabiki ama ağzından kaçmıştır bence. Sürekli olmuyorsa sorun yok affedilir

Direkt dusundugum, bu ara kendi cevresinde bu laf dillerine dolanmis, her sey icin bunu kullanmaya baslamislar, senle konusurken de gayri ihtiyari cikivermis agzindan...
Okudugum an boyle hissettim...
Egitimci de olsa, herkes geyigi sever, arkadas ortami bazen liseye doner:)
Eger boyleyse cok takilma, yok alakasi yok dersen kizmakta cok haklisin...

Canım eğitimci de insan :) İlişkiden ilişkiye değişir canım kullanılan sözler. Benim bir arkadaşım sevgilisini geri zekalı diye sevdiğini söylemişti, şok oldum ne var bunda o geri zekalının içinde bile bir sevgi var demişti :D Ben hoşlanmam mesela insanların haddini aşmalarından. Tepkin iyi olmuş, anlasın ne yapmaması gerektiğini ama çok uzatma. Sonra anlatırsın sevmediğini, şimdilik çok büyütülecek bir şey değil.

Benim nişanlımda bana çingene kılıklı demişti:1: bende aynı sen gbi kafama takıp konu açmıştım :) böyle laflardan hoşlanmadığnı söyle aranızı bozma ama kavga etmeye götürme olayı :)

genelde burda ayrıl derler onun için yazdım derdimi buraya destek almak için ama kadınların çok büyütme dicekleri tuttu :1:

Canim sikma canini.kimse o adam okuzun teki imis.azindan kacmistir.kafasi karismistir.ka kasiyla ole konusuyosa falan.bosver uzme kendini.kilolu oldugun icin uzuldun.sen yap diyetini yap sporunu zayifla.az yesene sigir su gobege bak de.

yok canım kilolu degilimki hatta çok zayıfsın kilo al der hep bu sığır nerden çıktı bilmiyorum terbiyesiz insan deliriyorum aklıma geldikçe

ya tamam demesi hos degilde takilma bu kadar sevgili esittir en yakin arkadas.ayriyetten hani sakasina gibi demis anladigim kadariyla.sigir gibisin felan diye hakaret etmemis.sende pardon duyamadim filan deseydin canim :D

sevgiliyken sığır diyorsa evlenince kim bilir neler der :50:
a aaaa şaşırdımmm :9:

Back
X