Sevgilim bana yaklasmıyo :(

Konuyu okuyunca bunda 4 yil once ki bi olay aklima geldi.bi bayan arkadasim cok yakisikli reklamci bi cocukla tanismis ve sevgili olmuslardi.benide tanistirdi.cocuk gayet efendi birine benziyordu.aylar aylar gecti bunlarin arasinda elele tutusmaktan ote bisey yasanmamis.arkadasim bu durumdan sikayet ederek benimle paylasti.bende utaniyor olabilir ona zaman ver dedim vs... Daha sonra kiz bunu takip etmeyi dusundu ve bi is cikisi bunu takibe baslamis.cocuk istem cikmis alsancakta bi ewe girmis.yarim saat sonra o ewden basinda peruk ve bayan kiyafetleriyle cikmis.tabi arkadasim sok gecirmis.daha sonra cocuk bi kuafore girmis ve cikista son model bi arabaya binmis.arabada 45 yaslarinda zengin tipli bi adam.kiz takibe devam etmis tabi.bi otelin onunde durmuslar ve 1 saat sonra cikmislar adamla otelden.kiz aglaya aglaya beni aradi.anlatti inanmadim once.dedim ara onu cagir konusun.aramis bulusmuslar ve cocuk tercihlerim farkli belki sende bu sorunumu asarim sandim ama olmadi affet beni demis.yasadigim en ilginc olaydi.arkadasim hala bekar ve erkeklere asla inanci yok.kendini isine vermis bi sekilde yasiyor.

şuan aynı böyle oldum
adam saygılı mesafeli daha ne istiyorsun
az yaklaşsa bu seferde sapık diyecegine bırak böyle kalsın

Haklısınız bu söylediklerinizi dinliycem gerçekten

5 ay bence uzun bile ya, insanın sevdiği insanla öpüşmesinden doğal ne var?

İyice içirin adama bir gece, hatta içkisine ilaç atın Şaka bir yana ben hiç tutmam kendimi eğer istiyorsam, hele ki 5 aylık sevgilimse karşımdaki, çilek dudaklarına yapışıp kalırım vallaAma direkt hamle yapmak istemiyorsanız bir akşam vedalaşırken hafif yanağınızı çevirebilirsiniz, böylece dudağınıza yaklaşır. E buradan da mesajı alsın bir zahmet beyfendi.

Hayret yalnız, arkadaşım olan hiçbir erkeğin öpüşmek için bu kadar bekleyeceğini düşünemiyorum.

Onun adım atmasını sağlamak istiyorum ama ...

Tuhafmis gercekten. Acaba cok mu bu tip seylere kapali gozukuyosun ya da bastan keskin cizgiler mi cizdin? Eger sen yeterince yakin davrandigini dusunuyosan sikinti. Dusunsene adamla evlenmissin tv izlerkrn falan insan arada opusmek etmek ister bu put gibi duruyo.biraz dene adami..

Çok sağol ben hemen bunalıma girmeye başlıyorum

i
lk bir yıl sevgilim benim elimi tutmadı be neyden bahsediyosun sen. ergen falansın sanırım

Sevgilisine dokunmak, hissetmek istiyor diye neden ergen olsun?
Herkes sizin gibi uzaktan uzağa ilişki yaşamak zorunda değil
nasıl ilişki yaşadığımı nerden biliyorsun. ergen olduğun konuşmalarından çok belli

nasıl ilişki yaşadığımı nerden biliyorsun. ergen olduğun konuşmalarından çok belli
Ben ve çoğu üye öyle düşünmedik ve yardımcı olmaya çalıştık..
Ki ergen olsa bile yardımcı oluruz sorun yok :)
Ama sen ne diyorsun ya üff ergen misin demek hoş değil bence..
Herkesin ilişki yaşama şekli de farklıdır sevme şekli de farklıdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…