Ee basbaya meraklısın işte, 5 ay olmuş öpmüyor diye dert edinmişsin.Ben yaklaşırsamda beni böyle şeylere meraklı bi kız olarak görucek demekki öncekilerle böyleymis diycek
Konuyu okuyunca bunda 4 yil once ki bi olay aklima geldi.bi bayan arkadasim cok yakisikli reklamci bi cocukla tanismis ve sevgili olmuslardi.benide tanistirdi.cocuk gayet efendi birine benziyordu.aylar aylar gecti bunlarin arasinda elele tutusmaktan ote bisey yasanmamis.arkadasim bu durumdan sikayet ederek benimle paylasti.bende utaniyor olabilir ona zaman ver dedim vs... Daha sonra kiz bunu takip etmeyi dusundu ve bi is cikisi bunu takibe baslamis.cocuk istem cikmis alsancakta bi ewe girmis.yarim saat sonra o ewden basinda peruk ve bayan kiyafetleriyle cikmis.tabi arkadasim sok gecirmis.daha sonra cocuk bi kuafore girmis ve cikista son model bi arabaya binmis.arabada 45 yaslarinda zengin tipli bi adam.kiz takibe devam etmis tabi.bi otelin onunde durmuslar ve 1 saat sonra cikmislar adamla otelden.kiz aglaya aglaya beni aradi.anlatti inanmadim once.dedim ara onu cagir konusun.aramis bulusmuslar ve cocuk tercihlerim farkli belki sende bu sorunumu asarim sandim ama olmadi affet beni demis.yasadigim en ilginc olaydi.arkadasim hala bekar ve erkeklere asla inanci yok.kendini isine vermis bi sekilde yasiyor.5 aydır birisiyle birlikteyim çok mutluyum seviyorum oda beni çok seviyo bunu hissedebiliyorum ama tek sorunum bana yaklasmıyo haftada 2 3 kes görüşüyoruz gidince bi klasik sarılma ki sarılma bile denemez sonra elimi tutuyo ama okadar yani başka bişey yok beni öpmedi bide ki ben daha önceki iliskilerimde hep şikayet ederdim erkekler sevemez sadece öpüp koklamak zevk almak için bizimle birlikteler felan diye ama boylede hiç olmuyo ya sinemaya gidiyoruz adam yine yaklasmıyo öküz gibi oturuyo öyle bende mi sorun var anlamadım
neden içinden geldiği gibi davranmak yerine olmadığın biri gibi davranıyorsun ki?
5 aydır birliktesin,1 ay sonra yarım yıldır beraber olacaksınız.insan sevdiğine dokunmak ister bunda anormal bir durum yok.çocuktan uzak durunca da 'böyle şeylere meraklı değilmiş' izlenimi de vermiyorsun aslında.bu mantıkla bakarsan o da "beni böyle şeylere meraklı bir erkek olarak görecek demekki öncekilerle de böyleymiş diyecek" diye düşünmesi gerekir.Eee?
Bir düşün sana yaklaşıp seni öpse böyle mi düşünürdün gerçekten?
Tabiiki gidip dudaklarına yapışma bu çok ayıp olur, ama belliki içinde güzel duygular besliyorsun bunu karşındakine hissettir.gözlerinin içine bak mesela sonra hafifçe gülerek kaçır..
genç ve aşık olmak.. dünyanın en güzel durumlarından bir tanesi
5 aydır birisiyle birlikteyim çok mutluyum seviyorum oda beni çok seviyo bunu hissedebiliyorum ama tek sorunum bana yaklasmıyo haftada 2 3 kes görüşüyoruz gidince bi klasik sarılma ki sarılma bile denemez sonra elimi tutuyo ama okadar yani başka bişey yok beni öpmedi bide ki ben daha önceki iliskilerimde hep şikayet ederdim erkekler sevemez sadece öpüp koklamak zevk almak için bizimle birlikteler felan diye ama boylede hiç olmuyo ya sinemaya gidiyoruz adam yine yaklasmıyo öküz gibi oturuyo öyle bende mi sorun var anlamadım
16konusu icin kusura bakma,
belli oluyor o yasta olmadigin ancak yine de aklima takidi, kendin yanit ver istedim.
onemli olan erkek arkadasinin herhangi bir sey yapmasa dahi bu konuda seninle benzer seyler hissedip hissetmedigi,
dedigim gibi ufacik bir bakistan bile anlayabilirsin.
Istiyorsan 3secenegin var,
ya zamana birakacaksin,
ya adimi sen atacaksin,
ya da onun adim atmasini saglayacaksin.
Once buna karar verirsen davranislarini da ona gore belirlersin.
Konuyu okuyunca bunda 4 yil once ki bi olay aklima geldi.bi bayan arkadasim cok yakisikli reklamci bi cocukla tanismis ve sevgili olmuslardi.benide tanistirdi.cocuk gayet efendi birine benziyordu.aylar aylar gecti bunlarin arasinda elele tutusmaktan ote bisey yasanmamis.arkadasim bu durumdan sikayet ederek benimle paylasti.bende utaniyor olabilir ona zaman ver dedim vs... Daha sonra kiz bunu takip etmeyi dusundu ve bi is cikisi bunu takibe baslamis.cocuk istem cikmis alsancakta bi ewe girmis.yarim saat sonra o ewden basinda peruk ve bayan kiyafetleriyle cikmis.tabi arkadasim sok gecirmis.daha sonra cocuk bi kuafore girmis ve cikista son model bi arabaya binmis.arabada 45 yaslarinda zengin tipli bi adam.kiz takibe devam etmis tabi.bi otelin onunde durmuslar ve 1 saat sonra cikmislar adamla otelden.kiz aglaya aglaya beni aradi.anlatti inanmadim once.dedim ara onu cagir konusun.aramis bulusmuslar ve cocuk tercihlerim farkli belki sende bu sorunumu asarim sandim ama olmadi affet beni demis.yasadigim en ilginc olaydi.arkadasim hala bekar ve erkeklere asla inanci yok.kendini isine vermis bi sekilde yasiyor.
Belki dışarda yapamıyordur çocuk bir eve gitse açılacak
Öyle değilmisin ki?Baksana bunun için konu açmışsın.
lk bir yıl sevgilim benim elimi tutmadı be neyden bahsediyosun sen. ergen falansın sanırım5 aydır birisiyle birlikteyim çok mutluyum seviyorum oda beni çok seviyo bunu hissedebiliyorum ama tek sorunum bana yaklasmıyo haftada 2 3 kes görüşüyoruz gidince bi klasik sarılma ki sarılma bile denemez sonra elimi tutuyo ama okadar yani başka bişey yok beni öpmedi bide ki ben daha önceki iliskilerimde hep şikayet ederdim erkekler sevemez sadece öpüp koklamak zevk almak için bizimle birlikteler felan diye ama boylede hiç olmuyo ya sinemaya gidiyoruz adam yine yaklasmıyo öküz gibi oturuyo öyle bende mi sorun var anlamadım
Sevgilisine dokunmak, hissetmek istiyor diye neden ergen olsun?i
lk bir yıl sevgilim benim elimi tutmadı be neyden bahsediyosun sen. ergen falansın sanırım
Yok kız utangaçmış çok açılmaz.Çok açılırsa nolucak
nasıl ilişki yaşadığımı nerden biliyorsun. ergen olduğun konuşmalarından çok belliSevgilisine dokunmak, hissetmek istiyor diye neden ergen olsun?
Herkes sizin gibi uzaktan uzağa ilişki yaşamak zorunda değil
Ben ve çoğu üye öyle düşünmedik ve yardımcı olmaya çalıştık..nasıl ilişki yaşadığımı nerden biliyorsun. ergen olduğun konuşmalarından çok belli
E oyle zaten dogru anlicak cocukBen yaklaşırsamda beni böyle şeylere meraklı bi kız olarak görucek demekki öncekilerle böyleymis diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?