Daha ne istiyorsun?5 aydır birisiyle birlikteyim çok mutluyum seviyorum oda beni çok seviyo bunu hissedebiliyorum ama tek sorunum bana yaklasmıyo haftada 2 3 kes görüşüyoruz gidince bi klasik sarılma ki sarılma bile denemez sonra elimi tutuyo ama okadar yani başka bişey yok beni öpmedi bide ki ben daha önceki iliskilerimde hep şikayet ederdim erkekler sevemez sadece öpüp koklamak zevk almak için bizimle birlikteler felan diye ama boylede hiç olmuyo ya sinemaya gidiyoruz adam yine yaklasmıyo öküz gibi oturuyo öyle bende mi sorun var anlamadım
madem istiyorsunuz siz yanasin.
tepki vermenizden ve yanlis anlasilmaktan cekiniyor olabilir.
Bu erkeklerde ne yapsa yaranamiyor. Yanassalar mi , yanasmasalar mi. Iste butun mesele bu.
Daha ne istiyorsun?
Efendi çocuk demek ki.
5 ay öpüşmek için ya da sarmaş dolaş olmak için zaten çok erken değil mi? Yavaş yavaş ilerlemesi daha doğru bence. Önce birbirinizi tanıyın, alışın, ondan sonra yaşayacaksanız bir şeyler yaşayın. Kaldı ki her görüştüğünüz/çıktığınız insanla yakınlaşmanız gerekmez. Daha önce şikayet ettiğiniz şeyin tam tersi bir durum yaşıyorsunuz; ama bu durumdan da memnun olmuyorsunuz. Olmaz ki amaaa :)
sen yaklasmayı denedin mi hiç?
Aynen öyle ama çok bişey istemiyorum bi öp yeter be adam
Bunu bana degil ona soyleyeceksin.
senin vereceğin tepkiden çekiniyordur belkide.bence güzel bişey.sen genede çok istekli gözükme.fırsat bilip daha fazlasını ister falan
ben temas olmadan iliskiyi yurutemeyenlerdenim,Ben yaklaşırsamda beni böyle şeylere meraklı bi kız olarak görucek demekki öncekilerle böyleymis diycek
boşver iyidir böyle.benim eşimde böyleydiBende ondan korkuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?