Sevgilim bana yaklasmıyo :(

busram16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
208
17
38
İstanbul
5 aydır birisiyle birlikteyim çok mutluyum seviyorum oda beni çok seviyo bunu hissedebiliyorum ama tek sorunum bana yaklasmıyo haftada 2 3 kes görüşüyoruz gidince bi klasik sarılma ki sarılma bile denemez sonra elimi tutuyo ama okadar yani başka bişey yok beni öpmedi bide ki ben daha önceki iliskilerimde hep şikayet ederdim erkekler sevemez sadece öpüp koklamak zevk almak için bizimle birlikteler felan diye ama boylede hiç olmuyo ya sinemaya gidiyoruz adam yine yaklasmıyo öküz gibi oturuyo öyle bende mi sorun var anlamadım

5 ay öpüşmek için ya da sarmaş dolaş olmak için zaten çok erken değil mi? Yavaş yavaş ilerlemesi daha doğru bence. Önce birbirinizi tanıyın, alışın, ondan sonra yaşayacaksanız bir şeyler yaşayın. Kaldı ki her görüştüğünüz/çıktığınız insanla yakınlaşmanız gerekmez. Daha önce şikayet ettiğiniz şeyin tam tersi bir durum yaşıyorsunuz; ama bu durumdan da memnun olmuyorsunuz. Olmaz ki amaaa :)

Daha ne istiyorsun?
Efendi çocuk demek ki.

Valla banada çok saçma geliyo ama insan istiyo bendemi sorun var sevmiyomu diye düşünüyo ister istemez

senin vereceğin tepkiden çekiniyordur belkide.bence güzel bişey.sen genede çok istekli gözükme.fırsat bilip daha fazlasını ister falan

b
Ben yaklaşırsamda beni böyle şeylere meraklı bi kız olarak görucek demekki öncekilerle böyleymis diycek
ben temas olmadan iliskiyi yurutemeyenlerdenim,
baktim cekiniyor veya benim libido yukselmis hic dusunmem,
benzer sekilde sizin gibi kaygilarim da yok,
birsey hissediliyorsa yasanir o istek olumuyorsa ve duygusal paylasim yeterlidegilse hayatimda bir erkegin olmasina da luzum yok,
benim icin onu dostlarimdan ayiran ozellik cinselliktir, bu illa yatakta olmasi gerekmez bakislarini kacirma bile bu hissi verebilir...

dipnot duseyim, bu sekilde yasadigim tum iliskilerimde evlenme teklifi de aldim, ciddi dusunmez olayina katilmiyorum yani.

eger art niyetle davranacagini dusunuyorsaniz, zaten bundan kacmak yerine size uymadigni gorup bitirin derim.

istekler de tercihler de sizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…