Sevgilim başka kız için kavga etmiş !

Derdimi okuyup , ilgilenip , yorum yapma inceliğini gösteren herkese teşekkürler ;

aslında ben hiç kıskanç biri değilimdir , bu olayda nasıl kıskandım bilmiyorum :) şimdi doğal olarak beni tanımadığınız için inanmazsınız ama ne biliyim ona yoldaki mini mini şortlu kızları gösteririm ne güzel bacakları var derim , havuzda denizde tangalı yada üstsüz turistleri gösteririm zorla yada mesela arkadaş grubuyla sürekli ps3 yada bilardo falan oynamaya gider , oysaki ben derim sürekli , neden kordona gitmiyosunuz falan , 2 arkadaşı amerikaya gitti yaz tatilinde bende yalvardım sende git vizyonun genişler , yeni yerler görürsün , elinde fırsat var hem arkadaşlarında gidiyor yalnızda olmazsın diye yalvardım bu senede geçen senede ama gitmiyor , yani verdiğim örnekler işte hiç kıskanç olmadığımı onu sıkmadığımı anlatmak için , bu yüzden dünkü halime o bile şaşırdı ve kendisi çok kıskanç olduğu için beni öyle göremediği için benim bu tavrım hoşuna gitmiş nerdeyse :))

tekrar yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim ama , arada beni azarlayanlardan daha nazik olmalarını rica ediyorum

Derdimi okuyup , ilgilenip , yorum yapma inceliğini gösteren herkese teşekkürler ;

aslında ben hiç kıskanç biri değilimdir , bu olayda nasıl kıskandım bilmiyorum :) şimdi doğal olarak beni tanımadığınız için inanmazsınız ama ne biliyim ona yoldaki mini mini şortlu kızları gösteririm ne güzel bacakları var derim , havuzda denizde tangalı yada üstsüz turistleri gösteririm zorla yada mesela arkadaş grubuyla sürekli ps3 yada bilardo falan oynamaya gider , oysaki ben derim sürekli , neden kordona gitmiyosunuz falan , 2 arkadaşı amerikaya gitti yaz tatilinde bende yalvardım sende git vizyonun genişler , yeni yerler görürsün , elinde fırsat var hem arkadaşlarında gidiyor yalnızda olmazsın diye yalvardım bu senede geçen senede ama gitmiyor , yani verdiğim örnekler işte hiç kıskanç olmadığımı onu sıkmadığımı anlatmak için , bu yüzden dünkü halime o bile şaşırdı ve kendisi çok kıskanç olduğu için beni öyle göremediği için benim bu tavrım hoşuna gitmiş nerdeyse :))

tekrar yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim ama , arada beni azarlayanlardan daha nazik olmalarını rica ediyorum

olur öyle arada. adet gününse falan :27:

2014 gelinlerinden tanıyorum seni yasmincim bence kıskanmışsın belli bnede olsam kıskanırım ama erkeklik damarı kabarmış bence bizim başımızada gelebilirdi bence doğru olanı yapmış çünkü birilerinin böyle piss tacizcilere haddini bildirmesi gerekiyor

Son düzenleme:
2014 gelinlerinden tanıyorum seni yasmincim bence kıskanmışsın belli bnede olsam kıskanırım ama erkeklik damarı kabarmış bence bizim başımızada gelebilirdi bence doğru olanı yapmış çünkü birilerinin böyle piss tacizcilere haddini bildirmesi gerekiyor

saol tatlımm :)) evet kıskandım , azcık üstte kıskançlığımla ilgili bişilerde yazdım oku istersen onu :)

valla yasmincim ne yalan söleyeyim ben de olsam ilk anda mantık falan devreye sokmadan direkt kıskanırdım kıskanç biri olarak.:9: ama daha sonra düşündüğümde mantığını oturturdum mantık çerçevesinde düşünebildiğinde aslında doğru olanı yapmış duyarlı bir erkek olarak

en doğrusunu yapmış cnm.... o kızın yerinde sen yada kızkardeşi de olabilridi... bazı kadınlarımız kızlarımız erkek baskınlığından korktukları için farkedince kaçıyorlar ama arkasından gelincede ses çıkaramıyorlar.........
kıskançlık yapmanı da çok iyi anlıyorum ama inan en doğrusunu yapmış... bu Şe...ler ses çıkaran olmadıkca yaş farketmeksizin kızları kadınları taciz etme yetkilerini kendilerininde göryorlar.... çok iğrenç birşey...

not:sadece ilk mesajı okudum

Son düzenleme:
valla yasmincim ne yalan söleyeyim ben de olsam ilk anda mantık falan devreye sokmadan direkt kıskanırdım kıskanç biri olarak.:9: ama daha sonra düşündüğümde mantığını oturturdum mantık çerçevesinde düşünebildiğinde aslında doğru olanı yapmış duyarlı bir erkek olarak

baştan sona aynıyız canım :))bende ilk anda kıskandım sonra uzlaştık zaten , bende konuyu o an ki sinir halimle açmıştım :))

Ben aslında çok kıskanç bir insanım.
Ama böyle bir durumu kıskanmazdım, aksine hoşuma giderdi.
Böyle durumlarda banane diye çekilse herkes ortalık o ş... adamlara kalacak .
Problem yok zaten şu an aranızda ama sen yine de bence olumsuz hiç düşünme ..

Ben aslında çok kıskanç bir insanım.
Ama böyle bir durumu kıskanmazdım, aksine hoşuma giderdi.
Böyle durumlarda banane diye çekilse herkes ortalık o ş... adamlara kalacak .
Problem yok zaten şu an aranızda ama sen yine de bence olumsuz hiç düşünme ..

teşekkürler canım çok haklısın , herkes banane dese dünya yaşanmıcak bi hale gelir zaten ...

tartşmaya eger ilk önce kız girseydi sonra sevgilin girseydi daha mantıklıydı ama olayda veren mutlu alan mutluyken tartışmayı sevgilin başlatmış anlamsız geldi açıkcası

Bir kadının, taciz edilen hemcinsi için böyle yorum yapabileceği hiç aklıma gelmezdi. ''Veren mutlu, alan mutlu'' öyle mi? Çok ilginç!

Ben olsaydım napardın yaklaşımı iyidir karşı tarafındakini düşündürmek adına ama her konuda işlemez bu.Her konuda işlemeyen örneklerden biri de senin yaşadığın olay.Tacizci bi adamın kızlara yaptığı tacizle, tacizci bi kadının erkeğe yapacağı taciz aynı şey mi de ben olsam erkekle kavga etsem napardın diyosun. Çok yanlış düşünmüşsün. Bayanlar bu konuda daha korumasızdır ve bi bayan olarak senin bunu anlaman gerekirdi.Kaldı ki sevgilin çok çok yerinde ve çok doğru bi davranışta bulunmuş.Sevgiline böyle hayal kırıklığı yaşattığın için özür dilemelisin bence.

Düşüncenize tümüyle katılıyorum.

Hanımların bacaklarını, göğüslerini sevgilinize göstermeyi niye görev edindiniz? Madem empati yaptırmayı seviyorsunuz: Başka hanımlar yanlarındaki beylere, sizin bacaklarınızi, poponuzu, göğsünüzü v.b. zorla gösterseler hoşunuza gider mi?

Bence sevgilinin yaptığı davranış doğru ne olursa olsun o pis sapığa haddini birisinin bildirmesi gerekiyordu.Demek ki sevgiliniz bu terbiyesizliğe dayanamayıp kavga çıkarmış o kızı kendi yerime koyduğumda hak veriyorum...

Hanımların bacaklarını, göğüslerini sevgilinize göstermeyi niye görev edindiniz? Madem empati yaptırmayı seviyorsunuz: Başka hanımlar yanlarındaki beylere, sizin bacaklarınızi, poponuzu, göğsünüzü v.b. zorla gösterseler hoşunuza gider mi?

görev edindiğimi kim söyledi hayırdır ?? keşke yanlış anlaşılmasaydım , ayrıca konumuz bu değil farkındaysanız ama ben genede açıklayım, benim biyerlerimi gösterseler tabiki hoşuma gitmez o yüzden bende tanga giyip havuza gitmiyorum , yada sadece ve sadece popomu kapatabilen şort giyip sokağa çıkmıyorum , ama onları yapanlar rahatsız olmuyorlarki giyebiliyorlar , benimde dikkatimi çeken şeyleri , sevgiliminde görmesini istiyorum bu durumdanda rahatsız olmuyorum.

delikanlı adammış sevgilin vesselam.. :51: Benım sevgilim Böyle Bi şey yapsa alnının ortasından öperdim.. Böyle Bişe görüp de tepkisiz kalan erkek delikanlı mıdır ? yıllaaar önce Bana da otobüste Biri Böle Bi sarkıntılık yapmıştı.. yaşım da ufak.. neyse arkada bi çocuk fark etmiş tekme tokat dövüp atmıştı otobüsten.

daha nasıl bir sevgili istiyosunuz ya :52:

adamla gurur duycana trip atmışsın kötü olmuş

bu zamanda kalmış demekki böyle adamlar helal olsun :46:

ama hastayken biz de de mantık kalmıyor ki şekerim o sinirle parlıyoruz :49:

Back
X