Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar zamandır ilişkiniz var ?Sabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
1 sene falanNe kadar zamandır ilişkiniz var ?
Kaç yaşlarınız ?1 sene falan
o 20 ben 23Kaç yaşlarınız ?
Yoğun bir işi mi var ?o 20 ben 23
KargocuYoğun bir işi mi var ?
Kendisiyle açıkca konuştum ben bu konuyu bana sürekli bahaneler üretiyor konuşunca çok yoğundum çalışıyorum zaten biliyosun falan hep böyle konuşuyorBunu kendisiyle açıkça konuş rahatsız olduğunu belirt. Devam ederse yol verirsin
Genelde bu tarz durumlar sonrasında ayrılık oluyor erkeğin ilgisizleşmeye başlamasıyla eski sevgilimden ben de 1 ay oldu bu yüzden ayrıldım ama benim ki uzak mesafeydi ve polis memuruydu yoğun çalışıyordu uzaklıkta gittikçe tükenmişti ilişkiyi siz üstüne düşünüyorsanız o yüzden de aramıyor olabilir.Kendisiyle açıkca konuştum ben bu konuyu bana sürekli bahaneler üretiyor konuşunca çok yoğundum çalışıyorum zaten biliyosun falan hep böyle konuşuyor
Hayır son zamanlarda böyle ben ondan ayrılamıyorum belkide bunu farketti1 senelik ilişkide hep mi böyleydi? İlgisiz davranan merak etmeyen erkege gule gule
E niye böyle yaptığını anlamışsındır o zamanKendisiyle açıkca konuştum ben bu konuyu bana sürekli bahaneler üretiyor konuşunca çok yoğundum çalışıyorum zaten biliyosun falan hep böyle konuşuyor
Nasıl yaniE niye böyle yaptığını anlamışsındır o zaman
ona vazgeçilmez gibi davrandıysanız muhtemelen nasıl olsa yazıyor arıyor diyip rahatlamıştır ve artık kendi yapmıyordur.Hayır son zamanlarda böyle ben ondan ayrılamıyorum belkide bunu farketti
Peki ne yapmam gerek şuan o belki de ilgisini kaybetti gerçekten ayrılmak istemiyorum bu beni ruhen çok çökertirona vazgeçilmez gibi davrandıysanız muhtemelen nasıl olsa yazıyor arıyor diyip rahatlamıştır ve artık kendi yapmıyordur.
İşte seni cepte gördüğü için daha çok böyle davranıyor ama böyle davranmasının asıl sebebi sevmemesigerçekten ayrılmak istemiyorum bu beni ruhen çok çökertir
Seven öyle bir ilgileniyor ki uzun mesajlar ya da uzun konuşma beklemiyorsanız yorgunluk, vakit bulamamak bana göre bahane. İnsan tuvalet molasında nasılsın yazabilir. Ya da yemek molasında 5 dakika sesinizi duymak için arayabilir.Sabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
Bu ilişkide durdugum için hala kendimden soğuyorum zamanında arkadaşımında vardı böyle toksik ilişkisi aynı oda benim gibi ilk birlikteliğini o kişiyle yaşamıştı yıllarca ayrılamadı herşeyine rağmen bu çocukta ilerde aldatır iyice onun gibi yüzsüzleşir diye korkuyorum bende yüzeysel yasarken zarar gördü korkularımdan dolayı gidemiyorum buda apayrı itici arkadaşım aynılarını söylerdi bana eskiden kızardım ona sen salakmısın hayat çok kısa evlensen bile mutlu olabilicekmisin onunla seni hertürlü kabul edecek birini bul derdim de öyle olmuyomuş insanın korkuları olunca zaten ailen sorun etmese sende umursamazsın erkeğin ne düşündüğünü karşındaki sırf buyüzden seni hor görüp terk edicekse gitsin dersin de erkekler cok pislik kızlar güvenip konusamıyor bileSeven öyle bir ilgileniyor ki uzun mesajlar ya da uzun konuşma beklemiyorsanız yorgunluk, vakit bulamamak bana göre bahane. İnsan tuvalet molasında nasılsın yazabilir. Ya da yemek molasında 5 dakika sesinizi duymak için arayabilir.