Sevgilim ben aramadıkca aramıyor?

selinn1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
303
-55
11
22
Sabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan

Sabah rutin günaydın mesajları gece iyi geceler ama ben yazmadıkca yazmıyor gün içinde aramadıkca aramıyor bunun sebebi ne sizce? Evet o çalışıyor şuan ama hiç mi özlemez bi insan
Ne kadar zamandır ilişkiniz var ?

Bunu kendisiyle açıkça konuş rahatsız olduğunu belirt. Devam ederse yol verirsin

Bunu kendisiyle açıkça konuş rahatsız olduğunu belirt. Devam ederse yol verirsin
Kendisiyle açıkca konuştum ben bu konuyu bana sürekli bahaneler üretiyor konuşunca çok yoğundum çalışıyorum zaten biliyosun falan hep böyle konuşuyor

Kendisiyle açıkca konuştum ben bu konuyu bana sürekli bahaneler üretiyor konuşunca çok yoğundum çalışıyorum zaten biliyosun falan hep böyle konuşuyor
Genelde bu tarz durumlar sonrasında ayrılık oluyor erkeğin ilgisizleşmeye başlamasıyla eski sevgilimden ben de 1 ay oldu bu yüzden ayrıldım ama benim ki uzak mesafeydi ve polis memuruydu yoğun çalışıyordu uzaklıkta gittikçe tükenmişti ilişkiyi siz üstüne düşünüyorsanız o yüzden de aramıyor olabilir.

Seven öyle bir ilgileniyor ki uzun mesajlar ya da uzun konuşma beklemiyorsanız yorgunluk, vakit bulamamak bana göre bahane. İnsan tuvalet molasında nasılsın yazabilir. Ya da yemek molasında 5 dakika sesinizi duymak için arayabilir.

Seven öyle bir ilgileniyor ki uzun mesajlar ya da uzun konuşma beklemiyorsanız yorgunluk, vakit bulamamak bana göre bahane. İnsan tuvalet molasında nasılsın yazabilir. Ya da yemek molasında 5 dakika sesinizi duymak için arayabilir.
Bu ilişkide durdugum için hala kendimden soğuyorum zamanında arkadaşımında vardı böyle toksik ilişkisi aynı oda benim gibi ilk birlikteliğini o kişiyle yaşamıştı yıllarca ayrılamadı herşeyine rağmen bu çocukta ilerde aldatır iyice onun gibi yüzsüzleşir diye korkuyorum bende yüzeysel yasarken zarar gördü korkularımdan dolayı gidemiyorum buda apayrı itici arkadaşım aynılarını söylerdi bana eskiden kızardım ona sen salakmısın hayat çok kısa evlensen bile mutlu olabilicekmisin onunla seni hertürlü kabul edecek birini bul derdim de öyle olmuyomuş insanın korkuları olunca zaten ailen sorun etmese sende umursamazsın erkeğin ne düşündüğünü karşındaki sırf buyüzden seni hor görüp terk edicekse gitsin dersin de erkekler cok pislik kızlar güvenip konusamıyor bile

Back
X