• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim işteyken aramıyor

yasamadinsen1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2025
3
2
1
22
Kendisi teknik servis olarak çalışıyor. Sabah ben aradım işe başlamadan. Saat 12 gibi kısa bir mesajlaştık çalışırken video falan atmış. Saat 2 ye kadar aramadı ben de çalışıyor diye düşündüm. Bi aradım müşteri daha gelmediği için kafede kahve içiyorlarmış. Yarım saattir burdayız diyor. Bu yarım saat içinde 5 dakika beni arayıp ne yaptığımı sormak çok mu zor. Yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.

Kendisi teknik servis olarak çalışıyor. Sabah ben aradım işe başlamadan. Saat 12 gibi kısa bir mesajlaştık çalışırken video falan atmış. Saat 2 ye kadar aramadı ben de çalışıyor diye düşündüm. Bi aradım müşteri daha gelmediği için kafede kahve içiyorlarmış. Yarım saattir burdayız diyor. Bu yarım saat içinde 5 dakika beni arayıp ne yaptığımı sormak çok mu zor. Yoksa ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.
Haklısınız adam yarım saat oturup bi kahve içip dinlenemez, önceliği siz olmalısınız.

Ben eskiden böyle şeyleri çok takardım ama bu bize sosyal medyanın dayatması.Yok seven erkek iki eli kanda da olsa yazar bu doğru ama iş yerinde saat başı bizimle mesajlaşamaz oranın amacı çalışmak.Ama bu demek değil ki hiç bakmasın,kısıtlı zamanlarda,molalarda bakmalı ama sürekli ergen gibi 7/24 mesajlaşmayı ben de sevmiyorum gün içinde mesaj atınca -2 saate kadar bakmamak normal- geçmeyecek şekilde mesajlaşmamız yeterli.

Haklısınız, yarım saatin içinde beş dakika da olsa arayıp şu an ne yemek yaptığınızı ayy pardon ne yaptığınızı sormalıydı.
Sonuçta iki saat önce konuştuğunuzdan beri yaptığınız yemek ayy pardon yaptığınız aktivite değişmiş olabilir.
Yemek onemli oyle demeyin :D
Erkegin kalbine giden yolu s.. pardon. yol midesinden gecer.

Back
X