sevgilim ben ve ablasi

degerlim25

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
24
2
18
Zonguldak
Meraba kizlar herkese iyi aksamlar. uzun suredir takip edyorum bu siteyi ama hic konu acmamistim. dun aksam basimdan gecenleri anlatmak istyorum ben mi abartyorum nedir ne degildr fikirlerinizi merak edyorum.uzun bi iliskim var 5. senemize grdik allaha sukur. ailesinden herkes beni bilir tanir cddi dusunyoruz arada onlra kalmya gdyorum evli iki cocuk sahbi 27 28 yaslarinda bi ablasi var oda bu onbes tatilde orda diye iki uc gunlgne bunlara kalmaya gttim. neyse masadayiz sevglim ablasi ben yemk yiyoruz ablasi bi anda nerden actysa konuyu "eee degerlim25 kiz annesi olmak da zor desene ilerde benimde kizlar senin gbi elalemin evinde yatip kalkcak " dedi sok oldum resmen sok oldum evet patavatsiz bos konusurdu ama bu kadarina da hakki yoktu.bu arada bazen kendince kiloyu da dalgaya alip espri yaptgni sanar ama cok sinir olrum. nedendir bilmyorm agzmi acip hcbsey de soylemedim.neyse cok kirildim agladim onun yuzunden sevglme soyledim o aklinca saka yaptgni sanyo falan dedi konyu kapatti. neyse evime geldim tabki ailem bilmyo onlarda kaldgmi. neyse ben hala sevglmle telde o konunun tartismasni yapyordum nasil oldu bilmyorm benim dediklermi duymus. sanirim kapiyi dinledi sevglim telde konusurken gece sessliginden duydu galiba. dun gece beni aradi saatin 3 unde. acmadim msj attm bse mi oldu ..abla ddm evet iste bana salak manyak dicek kadar zehir kuscak kdar bse yapmadim ben falan dedi. Bnde hic blmyorm belki ona dedim o sozleri belki sevglme sinirle cikmstr agzmdan cunki hic hatrlamyorm suan. neyse dedim buyugumsun ablamsin ben dedgmi hatrlamyorm ama dedysem de ozur dilerim ama cok kirildim dedim.falan baya mesajlastik dun gece. sonra bu sabah sevglimn calstgi yere gttim ablan bunlari nerden duydu dye sordum oda kapiyi dinlemistr o yapar oyle falan dedi. sonra ben yine sinirlenip aglayinca dayanamadi aldi telni elne ben ona gostercem gununu dedi. bende benim yuzumden aralari kotu olsun istemedgimden teli zorla elinden aldim.bi baktim mesaj atmis. kardesim degerlim25 in telinden benim msjlari ve birlikte cekildgmz resimleri sil. gordukce hirs yapyrm demis. sonra iste bokum kadar cocugun soyledklerne bak falan demis. sevglimde biraz cikisti sen onu bosver gerekirse silerim onu sen onemlsn benim icn sen uzulme yeter vs hep boyle konustu bana ama ablasinin o sozlerii sizce yenilip yutulcak bsey mi yani haksiz myim napmalyim lutfen bseler soyleyin. bu arada yasim21.

Bu ne iğrenç bir olay böyle..

Bende bir abla olarak, kardeşimin sevgilisi bizde kalsın istemem.. Almam zaten eve.. O ne öyle, şey evi gibi..

En düzgün halini yazdım..

Ablası varken anasına da gitmeyeceksin demek ki..
Resmen gelme demiş.. Nedir bu merak anlamıyorum..

Ya ne olursa olsun ben sevgilimin evine kalmaya gitmezdim bence sende gitme ablasinin soylegi de tam terbiyesizlik

Ablası ,yarın bir gün ailene de yumurtlar orada kaldığını ..

Bence bir daha hiç bir şekilde onlara gitme..

siz ona kızmışsınız o size.. konuşup halledilmeyecek birşey gibi gelmedi.. size hakaret etmemiş sanırım, siz ona hakaret ettiniz diye düşünmüş..

fakat naçizane tavsiyem evleneceğiniz ciddi düşündüğünüz kişinin ailesinin evinde kalmamak daha iyi bence..
kayınvalide görümce vs şu an "kızımız tabi gelecek kalacak" derler yarın öbürgün binbir şey derler..
bir arkadaşımı istemeye geldiklerinde "formaliteden soruyoruz o zaten evimizde bile kaldı kızımız oldu bile" demişlerdi.. kızın annesi şok olup nasıl utanmıştı hala unutamam.. ailenizin şimdi haberi yok diyorsunuz,,, yarın öbürgün böyle şeyler saklı kalmaz,,, kırılacakları laflar onlar da duyabilir.. sevgilinizle başbaşa kalmak en doğal istek fakat aile ile yüz göz olunuyor işte.. siz de olmuşsunuz maalesef..

Su gune kadar ailesinden hicbi ima gormemistim aksine annesi kzi gibi gorur beni bende aramizdaki bu samimiyete dayanarak gttim oyle zirt pirt da degil. annesi yalniz kalincs cok bunalyor sikintli bi donem gecryo o sebeple gttim. evet ablasi gercekten beni cok kirdi. sizce bu olaylardan sonra yuz yuze geldgmzde nssil davranmalym

Ortada resmiyet yok siz ailenizden annesinde kaldiginizi sakliyorsunuz dogru mu anladim ablasi hakaret etmeden size oldugunuz konumu gostermis kinamayin bence burda ki bir cok kisi de ablasi gibi dusunuyor ayrica ablasi kapi dinlese bile telefonda konustuklarinizi nasil duyacak ?

Evet ablası oldukça ağar konuşmuş ama siz dedirtmişsiniz o lafları kendinize.....daha sevgilisiniz aileyle şimdiden bu kadar içli dışlı olmaya ne gerek varki....gördüğünüz gibiböyle hoş olmayan laflar dönüyor.....

yanlış bulsa bile kalmanı insan evinde böyle bi laf etmez biz böyle gördük ha edecekse baştan kabul etmeyecek. konu sahibine fikir verirken bencede biraz edepli konuşun abartmayın yani

Ben zaten ablasinda kalmyorum annesinin evinde kalyorum ayrca duzgun konussan iyi edersin o nasik bi cumledir

valla canım bende gidiyorum kalıyorum bi kere annesi hani başına bişey gelse bizden bilirler tarzı konuşmuş benimde yaşım 21 bu arada.o da tolcan benim hayatımda olduğu sürece bu eve gelicekte kalıcakta hiç biriniz bişey söyleyemezsiniz söylersenizde bir daha yüzümü göremezsiniz bunumu istiyosunuz demiş o da olur mu öyle şey tarzı konuşmuş ve artık arada kendisi eve gitmen zor olur gel bizde kal der ki biz ayrı şehirlerdeyiz mecburum orda kalmaya. bana ablası öyle bişey söyleseydi pardon da ben o.... yapmıyorum diye bi güzel cevabını verirdim. kimse karışamaz senin hayatına sana laf söyliceğine kendi kızlarına baksın ay çok sinirlendim şu anda o abla şu anda yanımda olsa saçını başını yolardım saygısız kadın.

Sevgilinizin kendine ait, tek başına yaşadığı bir evi olsa da o eve gidip kalsanız bu kadar garip karşılanmaz... O bile gereksiz. Ama ne demek gidip ailesi ile yaşadığı evde kalmak... Evli değilsiniz ki. Belli ki ailece rahatsız oluyorlar gidip kalmanızdan. Ya da o gün ablası rahatsız olmuş olabilir. Siz diyorsunuz ki ablası da gelecek diye gidip kaldım orada... Ablası ailesi ile başbaşa kalmak istiyordur belki? Neden sizinde orda olmanızı isteyeceğini düşündünüz ki? Ablasının davranışı hiç hoş değil tabi ki.. Ama kalbinizi kırmak istemem ama bir yerde haklı gibi sanki... Bende kızımın bana yalan söyleyip sevgilisinin evinde kalmasını istemezdim... Hem siz böyle rahatlıkla gidip kalıyorsunuz. Sanıyor musunuz ki hakkınızda iyi düşünürler? Hayır. Yüzünüze gülerler, arkanızdan sevgilinize ''oğlum bu ne rahat kız bize göre değil'' derler. Bence bir daha asla kalmaya gitmeyin...

Son düzenleme:

Evet dogru algiladnz ama bende size ablasinn yaptgini yapin dye anlatmyorm bnu neticde kirici bi soz sonucta ben orya gdyosam nu illaki yanlis bsey yapcagim anlamna gelmez. ayrica gecenin bi yarisi ve sevglim kullandgi telden asiri yuksek ses cikyor

Ablası hoşnut değilse kabul etmeseymiş.Bu ne terbiyesizlik ya.Ben kalkıp giderdim,bir de bunları dinleyip yemek mi yedin?

Son düzenleme:
Nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz ve en önemlisi ailenizden gizli erkek arkadaşınızın evine kalmaya gidiyorsunuz.
Size laf etmeleri normal yani, siz söylemişsiniz ailemin haberi yok diye demekki doğru değil yaptığınız, doğru olsa aileniz biliyor olurdu.
Sizin hayatınız beni ilgilendirmez ama ablasına bu lafı ettiren sizsiniz, demekki rahatsız oluyorlar, orda kalmanızı istemiyorlar.
Sizde bu lafları, şaka yollu da olsa duymak istemiyorsanız gitmezsiniz olur biter.

valla sizin hatanız ne işiniz var sizin erkek arkadasınızın evinde .yok annesi sıkılıyomuş yok depresyondaymış yok bilmem ne ..sizene canım aaaaa size gelene kadar kızı var ablası var kardeşi var komşusu var varda var yani. ben anlamıyorum ya hayır oturmaya gidersin de kalmakta neyin nesi her zaman mesefa koyun kayınvalidenzle görümcenizle benimde kaynanam var sözlüyüm bende ama arada bir dışarıda kahve içerim arada hal hatır sorarım telefonla aryıp o kadar bu nedir ya .Ablasıda patavatsızlık yapmış oyle söz denmez yanlış görüyosa kardeşine soyler getirmesin seni eve o da ayıp etmiş ama cesaretli kadınmış herkes soyleyemez

ablası durumdan memnun değilse yanlış buluyorsa size laf sokmaya çalışacağına kardeşine düşüncelerininden bahsetse tabiki daha düzgün bir iletişim olurdu.. ama zaten patavatsızdır demişsiniz.. çok kurcalamayın yaşananları.. ilerde "patavatsız" bir görümceniz olacak madem bari aranız şimdiden bozulmasın.. konuşun.. neden geldiğinizi güzelce anlatın rahatsız olup olmadığını sorun aranızda halledersiniz bence.. sevgiliniz şimdiden arada kalmasın ne gerek var.. ama siz de azaltarak bitirin kalma olayını.. benim tavsiyem bu..

Normalde asla susuan biri deglimdir ama onunla hic bu tazz munakasa ya girmedgmzden olsa gerek bse soylemedim. ve soncta sevdgim adamin ablasi benim yzmden aralari acilsin istemem

Buyrun alın görün işte .
Nasıl insanların ağzına payeleri veriyorsunuz.
Nasıl insanların kafalarında, aileniz hakkında asılsız düşünceler oluşturuyorsunuz.
Yarın bir gün, bu kadın kalkıp ailenize de yumurtlar orada bekarken kaldığınızı ...
O zaman annenizin, babanızın yüzünde beliren üzüntü sizi üzmeyecek mi ?
Değer mi, ne için kim için ?
Ablası böyle düşünüyorsa emin olun annesi de düşünüyordur.
Anasına bak kızını al demişler.
Yarın bir gün namusunuza laf gelirse hoşunuza mı gidicek. 5 senedir çıkmak nedir ?
Nişanlı bile olsanız bu yanlış .
Araya anne, abla vs giriyor.
Bilemedim , bence kadın çok doğru söylemiş. Patavatsızlık da değil bu.
Ben olsam düşündüm de harbiden benim kızımda asla gidemez.
Bir de iki ucu kakalı değnek hesabı. Sevgilinizin ailesi, ailenizin bildiğini bilse "aman ne rahat aile" olacak.
Ailenize yalan söylediğinizi bilse "aman bu kız ailesine yalan söylüyorsa ileride bize de söyler, oğlumuza da söyler" olacak.
Yani kısacası oğlum olduğunu düşünsem, sevgilisi bizim evde kalsa "oh ne iyi yahu, evlenmelerine gerek yok" diye düşünürdüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…