- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi degerlim25
-
Bir de bir şey sormak istiyorum ;
Ailenize neden yalan söylüyorsunuz?
Madem yaptığınız yanlış değil, ailenize neden yalan söyleme gereği duyuyorsunuz ?
Açıkça söyleyin , ne var ki bunda ?
Ben gerçekten , erkek arkadaşıyla kalır insan vs vs.
Ama işin içine aile girince doğru bulmuyorum.
Benim için bu işin en uygunsuz tarafı ailenizi küçültmenizdir.
Üzüldüm. Aileniz sizi nerde bilirken, siz nerdesiniz ...
Kizlar genel konusyorm tekrar soyluyorum benim oraya gidyo olmam ahlaksizlik olarak gorluyor sanirim ama orda kaliyo olmam yanlis bsey yaptgmi yada yapcagmi gostermz. evet dogru dusununce haklsinz gdio kaliyo olmam yanlis olmamasi grrekn bise belki de ablasinin oyle konusmasi benim gozumu acti evet benim icinde o son oldu. benim sadexe dusundgum ve sizlerden fikir bekledgim konu bundan sonrasi icindi bundan oncesi icin beni yargilamaniz degil bilmem anlatabildm mi
yazdığım şeyi okumanı rica ediyorum biraz rahatlayabilirsin umarım
Evet tolcancim okudum inan bana anlattklarin ayni sekilde benimde basmdan gecti ilk basta bende cok cekinip sikilmstim ama ailesi hicbi sskilde bana beni kotu hssedrcek bsey dememisti taaki ablasi ile olanlar basima gelene denk
Asıl sizin yorumunuz itici.. Genç bir arkadaşımız bir hata yaptım bundan sonra nasıl davranmalıyım diye bizlere danışıyor,yardım istiyor...ne işin varki sevgilinde onu geçtim herşeye ağlayan birisiniz galiba çok itici
ahahahherşeye ağlayan birisiniz galiba çok itici
canım benim dediğimi yap sen ki burda utanıcak biri varsa o ablasıdır. madem onunda kızı var kendi kızına söylenmesini istemediği şeyleri sanada söylememeliydi. erkek arkadaşınla konuş ve onu bi güzel uyarsın ve senden özür dileyene kadar asla o eve gitme. sende salak değilsin yani eğer ters bişey görseydin zaten gitmezdin. yazılanları okuyunca çok üzüldüm ve çok şaşırdım. sen sıkma canını herkes kendinden sorumludur sen de öyle yanlış yaptığını bilsen zaten yapmazdın. umarım herşey dilediğin gibi olur
Merak ediyorum, konu sahibi neden bize cevap vermiyorsunuz ?
Bir tek Tolcan arkadaşımıza cevap veriyorsunuz da, dikkatimi çekti ?
Evet dogru belki hatami gosterdi bana gozumu acti. Herkes bi cephe almis sanki baska tarzda konusmus. sonucta bnde orya gidiyrum dye boyle rencide edici tarzda konusmalri gerekmez. ama herkese dusunceleri icin tsk ederm.Bazen bazı hatalarımızın, hata olduğunun farkında olmayız ve ALLAH bunu bize sert bir şekilde öğretir. Siz yine ablanın söylediği sert bir cümle ile kendinize gelmişsiniz.Orada kalmanız daha ağır bir şekilde de karşınıza çıkabilirdi.
Ama yine de iyi bir ders oldu bu bence, eğer gerçekten yaptığınızın hata olduğunu anladıysanız.
Bazen bazı şeyleri böyle sert öğrenmek daha iyidir inanın.
Şer gibi görünür ama hayırdır.
Yazılanlara laf söylüyorsunuz da ne yazmışız yahu ? Merak ettim . Niye üzüldünüz ?
Tesekkur ederim gercekten hissettgim seyi anlatamamm fazlasyla kirildimm. bugun sevglimn yanndayken aradi benim yannda oldgmu blmyordu sevglim biraz ciksti neden o kadar agir bi cumle kurdun falan gbi.. oda ben orda laf sokma amacli demedim eve gtmek nasip olmasinki dedi sadce saka yaptim genel olrak konistum degerlim25 in hakknda degil falan dedi bilmyorum ablasini sevyorum ve ailesinden biri ile aramizda soguklluk olsun istemyorum o yuzden bugunden sonra.onlara.karsi nasil davranmam gerektgni inan bilmyorm
Evet dogru belki hatami gosterdi bana gozumu acti. Herkes bi cephe almis sanki baska tarzda konusmus. sonucta bnde orya gidiyrum dye boyle rencide edici tarzda konusmalri gerekmez. ama herkese dusunceleri icin tsk ederm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?