- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
bence söyle açıkca tatile çıkmadan.benim maddi açıdan elim sıkışık tatile çıkmasak mı de mesela
bencede paranın olmadığını söyleyebilirsin..
işte tüm meselede bu ya onu diyemem ben çok utanırım yaotelde biraz pahalı bir yer aklım çok karışık
merhabalar sizlerden bi konuda fikir almak istiyorum aklım çok karışık :26: erkek arkadaşımla 1 günlük tatil planı yaptık kalacağımız yeride beğendik fakat otel masrafları konusunda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum geçen yaz yine 1 gün beraber kaldık onda masrafın bir kısmını ben zorla zor verdim erkek arkadaşıma almam diye çok diretti ama zorla verdim ben ya açıkcası benim bu defa maddi yönden baya sıkışmış durumdayım yani çalışmıyorumda henüz:26: ne yapacağımı bilemedim ya oda çalışmıyor fakat birikmişlerim var falan diyor hep yani maddi açıdan sıkıntısı yok onun ama ben bu defa teklif etmezsem masraf konusunda çok ayıp olur diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım yani sesimi çıkarmasamda kendimi çok rahatsız hissedeceğim lütfen fikirlerinizi söyleyin ne yapabilirim:26:
herkes genelde durumumu söylememden yana teşekkür ederim herkese ya ben çok çekingen biriyim aslında evet sevgilimle güzel ve gün geçtikçe güzel ilerleyen samimi bir ilişkimiz var fakat bilmiyorum bu konularda sanki para yiyen bir kız durumuna düşmek istemiyorumne alakası var diyeceksiniz ama ne bileyim asla ödetmez bile biliyorum ama ben rahat edemem o ailesinin tek çocuğu durumları iyi kendine ayrı bir hesabı var birikimi falan var çalışmamasına rağmen yani ben yeni mezun oldum üniden henüz çalışmıyorum e doğal olarak babamdan alıyorum harçlığımı o sebeple bi birikimim yok malesef onun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?