• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim benden ayrıldı

inanın ben de aynı durumdayım neden kendime bunu yaptım neden bunlara izin verdim. şu an ne yapmalıyım bilemiyorum.
Bu bir süreç ve üzülmemeliyim ağlamamalıyım diye düşünmeyin, bir yas süreci olacak bu süreci uzatmayın, o kişiyle asla iletişim kurmayın, o size gelecek ama sakın özürünü bile dinlemeyin
Sevdiklerinizle zaman geçirin, klasik olacak ama boş boş durmayın çalışıyorsanız bile sizi mutlu edcek hobi bulun
Kendinize bakın evde bile olsanız eskisinden daha güzel olun
Bir sabah gelecek ve bu konu bitmiş hiçbir şeyi önemsemiyor olacaksınız

Adam sana diyor ki kendi istediğim gibi birini bulana kadar benimle kal. İstediğini bulunca daha da üzüldün mü diye mesaj atmaz. Böyle bir ayıp yapılıp sonra çocuk kandırır gibi üzüldün mü diye sorulur mu. Komşusu yapsa üzülür insan. Kendinize değer verin böyle insanlara paspas olmaya bayılıyorsunuz. Kız şunu kuzenin yapsa siler atarsın elin adamına kul köle olursunuz

Bu bir süreç ve üzülmemeliyim ağlamamalıyım diye düşünmeyin, bir yas süreci olacak bu süreci uzatmayın, o kişiyle asla iletişim kurmayın, o size gelecek ama sakın özürünü bile dinlemeyin
Sevdiklerinizle zaman geçirin, klasik olacak ama boş boş durmayın çalışıyorsanız bile sizi mutlu edcek hobi bulun
Kendinize bakın evde bile olsanız eskisinden daha güzel olun
Bir sabah gelecek ve bu konu bitmiş hiçbir şeyi önemsemiyor olacaksınız
tavsiyelerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim

Sana zerre kadar değer vermiyor maalesef. Ara ara seni yoklar, lutfen herhangi bir şekilde seninle iletişim kurmasına izin verme yoksa barışma umudu ile bir üç sene daha harcar bir gün sosyal medyada nişanlandığını veya evlendiğini goruverirsin.

taa ayağına kadar gitmişsiniz ve adam görüşmemiş. bundan daha ötesi de yok artık. emin olun şuanda bir sevgilisi var zaten. toptan hayatından gidip ego tatmini yapamayacağı için sizi yokluyor. her yerden silin, biraz kafanızı toplayın.

Ben de benzer bir durumdan geçiyorum

Tum ilişki ciddiyete binmisken, herkese benden bahsederken bir anda çat diye bitirdi.

Sana aşık değilim, seninle gelecek göremiyorum dedi aramalarima cevap vermiyor, WhatsApp ta engelliyim. Ben de sizin gibi kendimi rezil ediyorum

Bu ara sürekli aklimda kapisina gitsem düşüncesi var.

Sonr bağlanma stillerini okudum, ben neden iliskilerimde sevmesem bile ilişkimi merkeze koyuyorum, tum hayatimoluyor, ayrilinca aşırı aci cekiyorum, surekli terk edilen ben oluyorum vs...

Karşımdkaki adam da kaçıngan baglanma stiline uyuyor. 39 yaşında, evde vakit gecir eyi seven, cocuklara bayılan adam evli değil, en uzun iliskisi 18 ay sürmüş aşık olduğu halde bir bahaneyle ayrılmış. Bizimki de fena gitmiyordu ve birden bitirdi.

Bence sizde de kaygılı baglanma olabilir, gurursuzlugunuz bu yüzden

Balim bu çocuk seninle evlenmez. Ancak vaktini calar, oyalar, ugrastirir. Evlenmek istemiyorum diyip soguk yapip ayrilan erkekten de sana koca moca olmaz. Ayriliginin acisini yasa, kendine zaman ver unutana kadar. Ama ille bu olacak diyip hayirsinizin birinede yapismanin bir manasi yok. Olan senin vaktine, sağlığına olur. Engelle ve unutma dönemine gir.

merhaba 3 yıllık bir ilişkim vardı. ayrı şehirlerde yaşıyorduk. şubat ayında nişan yapmayı düşünüyorduk ama bazı sağlık sorunları nedeniyle yapamadık. Nisan ayından beri de aramız pek iyi olmamaya başladı. kaba davranmaya, arayıp sormamaya başladı. genelde arayan hep ben oluyordum. o ise ya telefonlarımı açmıyor, sonasında geri de dönmüyor ya da işim var deyip hemen kapatıyordu. defalarca sebebini sordum hep işim var dedi. ben gün geçtikçe içten içe huysuzlandım hep. geçen hafta da bulunduğu şehre gittim görüşmek istediğimi söyledim ama o gelmeyeceğini söyledi. bana evlenmek istemiyorum demişti çok öncesinde ama sonra toparlamıştık. bunu söyledi yine önceden de söyedim dedi. ben de ayrılığı kabullendim ve geri döndüm. o gün yine mesaj attı üzüldün mü diye. bir erkek hem evlenmek istemiyor hem de ayrılmak istiyor gibi tavır takındıktan sonra neden üzülüp üzülmediğini sorar karşısındakine? üzgün ve kızgın olduğu söyledim. benimle konuşmayı sevdiğini onu rahatlattığını söyledi. hiçbir şey yazmadım ama canım çok yanıyor günlerdir ağlıyorum. ne yapacağım ben içimdeki duygularımı söylemeli miyim
Sizi elinin altında tutmak istiyor ama bir yandan da evlilik olmasın ciddiye binmesin diyor hem pastam dursun hem karnım doysun hesabı sakın iletişimde olmayın yoksa ilerde daha çok üzülürsünüz hem de zaman kaybı

İnsanlar bin türlü kötülük gördüğü insan dibine kadar gelmişse yok, defol git diyemiyor. Nezaketsize bak. Onun yaşadığı şehre gitmişken yanınıza gelmemesi affedilir bir sey mi sizce?

Hala tutunur laf, söz aramaya değer mi?
Kendinizi bu kadar hiçe saydırmayın lütfen.

ya üç yıl bence uzun bir süre. evet belki uzak şehirlerdeydik ama sürekli konuşur ayda bir de görüşürdük. şimdi o yokken boşlukta gibiyim yoluma nasıl devam etmem gerektiğini bilemiyorum.
3 senedir seninle evlenmek istemediyse yanında durduğunuz kabahat kusura bakmayın
evet evlenmek istemediğini anladım artık üzgünüm ama geçer heralde. tekrar dönmeye kalkmaz değil mi ara ara. bunu kaldıramam çünkü
Dönmek isterse dönmeyeceksin ki sen kendi hayatına başka birini almaya bak lütfen sana değer verene degeri hissettirene birlikte ol biraz zamanla onun yokluğuna alısırsın önce bir toparlan kendine gel sonra hayatına devam et ama o hödükle degil yoksa kendine daha fazla üzersin gecen zamanı geri alamazsın

Ben de benzer bir durumdan geçiyorum

Tum ilişki ciddiyete binmisken, herkese benden bahsederken bir anda çat diye bitirdi.

Sana aşık değilim, seninle gelecek göremiyorum dedi aramalarima cevap vermiyor, WhatsApp ta engelliyim. Ben de sizin gibi kendimi rezil ediyorum

Bu ara sürekli aklimda kapisina gitsem düşüncesi var.

Sonr bağlanma stillerini okudum, ben neden iliskilerimde sevmesem bile ilişkimi merkeze koyuyorum, tum hayatimoluyor, ayrilinca aşırı aci cekiyorum, surekli terk edilen ben oluyorum vs...

Karşımdkaki adam da kaçıngan baglanma stiline uyuyor. 39 yaşında, evde vakit gecir eyi seven, cocuklara bayılan adam evli değil, en uzun iliskisi 18 ay sürmüş aşık olduğu halde bir bahaneyle ayrılmış. Bizimki de fena gitmiyordu ve birden bitirdi.

Bence sizde de kaygılı baglanma olabilir, gurursuzlugunuz bu yüzden
Kaygılı bağlananlar istenmedikleri yerde diretmiyor, bitince içlerinde derin acı yaşıyolar, bahane aramayın

Senı sevmıyor.. aldatıyor baskası var 100 de 100. Ben uzak ilişki yaşayıp aldatılmadım dıyen kımseye ınanmıyorum kımse kusura bakmasın😂 cok uzucu ama yolunuza bakın bel bağlamayın.

Sana zerre kadar değer vermiyor maalesef. Ara ara seni yoklar, lutfen herhangi bir şekilde seninle iletişim kurmasına izin verme yoksa barışma umudu ile bir üç sene daha harcar bir gün sosyal medyada nişanlandığını veya evlendiğini goruverirsin.
Yok bu sefer ben de çok kırgınım ve üzgünüm. Döneceğini sanmıyorum ama olur da dönerse beni bıraktığı yerde bulamayacak

Adamin sizinle ilgili herhangi bir plani yok sadece cepte tutmak icin yazmistir asik olsa yada birini hayatina alsa daha yuzunuze bakmaz

merhaba 3 yıllık bir ilişkim vardı. ayrı şehirlerde yaşıyorduk. şubat ayında nişan yapmayı düşünüyorduk ama bazı sağlık sorunları nedeniyle yapamadık. Nisan ayından beri de aramız pek iyi olmamaya başladı. kaba davranmaya, arayıp sormamaya başladı. genelde arayan hep ben oluyordum. o ise ya telefonlarımı açmıyor, sonasında geri de dönmüyor ya da işim var deyip hemen kapatıyordu. defalarca sebebini sordum hep işim var dedi. ben gün geçtikçe içten içe huysuzlandım hep. geçen hafta da bulunduğu şehre gittim görüşmek istediğimi söyledim ama o gelmeyeceğini söyledi. bana evlenmek istemiyorum demişti çok öncesinde ama sonra toparlamıştık. bunu söyledi yine önceden de söyedim dedi. ben de ayrılığı kabullendim ve geri döndüm. o gün yine mesaj attı üzüldün mü diye. bir erkek hem evlenmek istemiyor hem de ayrılmak istiyor gibi tavır takındıktan sonra neden üzülüp üzülmediğini sorar karşısındakine? üzgün ve kızgın olduğu söyledim. benimle konuşmayı sevdiğini onu rahatlattığını söyledi. hiçbir şey yazmadım ama canım çok yanıyor günlerdir ağlıyorum. ne yapacağım ben içimdeki duygularımı söylemeli miyim
Geç bir duvarin karşısına içindeki duyguları anlat daha çok tepki verir. Bir süre aglarsin sonra da hayatına bakarsın. Ben olsam zaten ite kaka yürüyen bir ilişki için aglamazdim da neyse.

Bi de mesaj atmış üzüldün mü diye sanki alay eder gibi.Bence hiç geri dönüş filan yapmayın.Belli ki bunları sizden ayrılmak için yapmış.Üzülmeye değmez.

evet evlenmek istemediğini anladım artık üzgünüm ama geçer heralde. tekrar dönmeye kalkmaz değil mi ara ara. bunu kaldıramam çünkü
Döner, yalnız kalır yazar birini bulur tekrar unutur. Siz müsaade ettikçe her şeyi yaparlar.
Başka bir şehre gittiğiniz halde görüşmüyorsa mutlaka başka bir ilişkisi vardır diğer turlu imkansiz gelmemesi. Bir kahve içelim der insan , sizi ayrılık konuşması yapmaya bile layık görmemiş kendinize biraz değer verin ve konuşmayın o pislikle.

Back
X