Sevgilim benden fotoğraf istiyo

Ay koptum Allahım yaratıyondaa nıe takıp etmyon kesın bu askerı anası bebeken hop dıe hoplatıodu kucanda tutamadı yere dusurdu kafa noksan

ki su da var konu sahıbı foto atarsa whatsapptan atcak sanırım...whatsapp gonderılen butun resımlerı kullanma hakkına sahıp!!!

20 günlük? Foto isteği? Ve eğer atmazsan konusmuyo?bunun sana zerre saygısı yok. Aklına başına topla. Saka misin sen bu gerçek olamaz. Bu adamı hala seviyo olamazsın .

Normal değil tabiki . Göğüs filan

Adam resmen masturbasyon yapmak icin senden meme fotosu istedi dogru mu anladik ? Allahim nerden buluyorsunuz bu haddini bilmeyen abazalari, tabiki birdaha arayip sorma cikar gitsin hayatindan bu nedir yaa birde bunun tereddutunu yasayip soruyorsun bize. Senden oyle foto isteyen adam hakkinda nasil bir pozitif dusunce kalabilir aklinda acaba ?
Birde 20 gunluk sevgilin yani...

bunu nereden çıkardınız?

Kullanacak diyer birsey yok ama eger son gunlerde baktiysaniz bu konusmanin gizli kalmasini ve sifrelenmesini istiyormusunz diye bir soru cikiyor, yani sifrelemediginiz her sohbet adamlar tarafindan ulasilabilir kaliyor.

Kullanacak diyer birsey yok ama eger son gunlerde baktiysaniz bu konusmanin gizli kalmasini ve sifrelenmesini istiyormusunz diye bir soru cikiyor, yani sifrelemediginiz her sohbet adamlar tarafindan ulasilabilir kaliyor.

evet ulaşılabilir ama yayınlanabilir değil. arada fark var. vatsap üzerinden gönderdiğimiz tüm fotoğrafları saklayıp hadi yayınlayalım gibi bi durum yok.

Daha 20 gündür sevgilisin şekerim sakın atma beden sana bir tavsiye sil şimdiden bunu isteyen ilerde seninle birlikte de olmak istiycek kendine yazık etme tatlım hayatını kararmadan sil onu yol ver gitsin

evet ulaşılabilir ama yayınlanabilir değil. arada fark var. vatsap üzerinden gönderdiğimiz tüm fotoğrafları saklayıp hadi yayınlayalım gibi bi durum yok.

yok tabi ama ne gerek var simdi yani dimi, zaten kiz ogle birsey yapmasin bence hatta kimse yapmasin...

Tabi adam askerde, testosteron tavan yapmış, aşkım bana resmini gönder, göndermeyince de trip yap.. Ohh ne güzel valla. O kadar kötü durumdaysa işini resim olmadan halletsin..
Gönderme sakın canım, ben zamanında çok sevdiğimi sandığım sevgilime gayet normal vesikalık bir fotoğraf yolladım, ayrıldığımda hiç aklıma gelmeyecek şeylerle tehdit etti beni.
Arkadaşının numarasını bulup fotomu sildirene kadar neler çektim ya.

Bence bir insanın sevgilisinden fotopraf istemesinde de, kızın göndermesinde de bir yanlışlık yok.
Ama yeni bir ilişkide özellikle göndermezsen göndermem dendiğinde hiç güven vermiyor.

D dertlikizz12

evladim sen okuyor musun? yas 20. okuyorsan git derslerine bak sen, bos ver bu evlatcagizi da.
hepimiz genc olduk, o yaslardan gectik. tecrube ile sabittir. sen onune bak, guzelce oku. ne sevgiler cikar karsina.
sakin fotograf da gonderme. 20 gunluk iliskide flort olur, mahcubiyet olur, el ele dokunma olur; bunlarin hayali olur. fotografina karsi baska seyler yapmak olmaz.

Normal değil tabiki . Göğüs filan
Yani bununla ilgili kafanın karışıp hala bize sorman da çok anlamsız.Biz şimdi göğüslerinin fotosunu çek gönder desek göndercek misin.20 günlük sevgilinin senden istediği şeye bak.Değil 20 gün 20 yıl olsun.Sen bunu normal karşılıyorsan kendine saygın yoksa,bi de seni göndermezsen konuşmam diye tehdit ediyorsa gönder gönder.Ama bu şarlatanı hayatından gönder.

20 gündür sevgilisiniz ve o askerde.. Senden açık foto istiyor, sen kaybetmek istemiyorsun..(20 günde ne aşkmış bu)
7,5 ay sonrada tekrar konu açarsın foto yollarsan, ona güvendim yolladım, benimle yatmazsan fotoları ailene yollarım yada internete atarım diye.. Yada para vermezsen de diyebilir..
Kaldıki değerlerinden taviz vermek.. Seni et parçası görüyor anla yani..
Tercih senin..

20 günde mi sevdin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…