- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi dertlikizz12
-
ki su da var konu sahıbı foto atarsa whatsapptan atcak sanırım...whatsapp gonderılen butun resımlerı kullanma hakkına sahıp!!!
Normal değil tabiki . Göğüs filan
bunu nereden çıkardınız?
Kullanacak diyer birsey yok ama eger son gunlerde baktiysaniz bu konusmanin gizli kalmasini ve sifrelenmesini istiyormusunz diye bir soru cikiyor, yani sifrelemediginiz her sohbet adamlar tarafindan ulasilabilir kaliyor.
evet ulaşılabilir ama yayınlanabilir değil. arada fark var. vatsap üzerinden gönderdiğimiz tüm fotoğrafları saklayıp hadi yayınlayalım gibi bi durum yok.
yok tabi ama ne gerek var simdi yani dimi, zaten kiz ogle birsey yapmasin bence hatta kimse yapmasin...
Yani bununla ilgili kafanın karışıp hala bize sorman da çok anlamsız.Biz şimdi göğüslerinin fotosunu çek gönder desek göndercek misin.20 günlük sevgilinin senden istediği şeye bak.Değil 20 gün 20 yıl olsun.Sen bunu normal karşılıyorsan kendine saygın yoksa,bi de seni göndermezsen konuşmam diye tehdit ediyorsa gönder gönder.Ama bu şarlatanı hayatından gönder.Normal değil tabiki . Göğüs filan
Sevgilim askerde . Biz 20 gündür birlikteyiz. 2 buçuk senedir filan da tanisiyoruz
Dün benden fotoğraf istedi bende atmiyacagimi söyledim . Israr etti yine Hayır dedi . Benim le atana kadar konuşma dedi . Aradan 1 kaç saat geçti msj attim.cevap yok . Baya çok maj attım sonunda cvp verdi . Sen bana guvenmiosun dedi hemen silcem dedi . Ben atmak istemiyorum onu da kaybetmek istemiyorum sizce napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?