Sevgilim benden fotoğraf istiyo

20 günde aranızdaki saygısızlık buraya kadar geldiyse diyecek söz bulamıyorum.

Hiç mi sınırın yok , kendine saygı duydurmadin sen ?

" Atmak istemiyorum ama seviyorum " sev sev tabi, seni bu kadar basite indirgeyen o adamcigi hala sev.

Fake olmanı diliyorum, çünkü aklını kullanamayan kadınlara hiç tahammülüm yok.

Kestirip atmayı bilmiyorsan at foto , g. Baş ne varsa at.

Atma sakın bole seyler sona basına kakar gous bkmk ıstyorsa gıtsın baska resım bulsn

Konu sahibi sen şuurunu mu kaybettin? Bunlar eski ama henüz açılmış konuların. Senin bu adama bırak güvenmeyi seviyorum demen bile hata.

Başlikdan da anlasildigi gibi sevfilim kızlara sms atiyo. İçeriğini bilmiyorum ama msj nolarini gördüm . Napcam ayrilinın demeyin lütfen .s

Hatta bide tribe girer beni kandirdin, hayallerimle oynadin, artik sana guvenemem bu iliski memeni atmazsan biter
Hahaha ben olsam ilk sen yüzünün görünmesi şartıyla şeyinin fotoğrafını at derdim.
Heh aldım mı onu, sonra hadi s.. git. Bir daha bulaşırsan yayarım her yere bunu derdim.
Hep kızlar mı tehdit edilecek?

Ben esımle 4 yıl cıktım hata bır yıl ıs nedenyle yurt dısında bulndu goruntlu vb konustk ama bole terbyess bısy dılmedı kı namusu olrk gordu ve hala da der senn bu yonu severm dıe kndını hafıfe atmısın 20 gun nedr ya

Daha yeni sevgilim başka kızlarla mesajlasiyor diye konu acmamis miydin? Ciddi misin ya gerçekten? ?
Allahm ne gunlere kaldik yarabbimmmm!!?!?! Acaba hala sevgilisimi onuda sanmiyorum ama neyse. Bu kizlarla fingirdesn sende meme gonder koleksiyon yapsn abaza

20 gündür tanıdığın birisine göğüslerini açmayacağına göre, fotoğrafını da göndermemelisin.
bu arada bayağa hızlı çıkmış asker....
hem sevgi ile şantaj bir arada yürümez, asla taviz verme

Katılıyorum fakat toplumun kadınlar üzerinde inanılmaz bir baskısı var ; sanki bu adamla olmaz ise ömür boyunca kimse çıkmayacak , kimseyi sevemicek , aslında olayın özünde kadınların korkusu var bunu gören erkekte her türlü kullanmaya başlıyor.

Öncelikle selam tatlım ilişkin hayırlı uğurlu olsun Mutlu Mesut olun belli ki seviyorsun çocuğu ....
Ufacık bir tavsiye bebeciğim özel hayatın hiç birimizi ilgilendirmez sana sadece şu kadar tavsiye söyleyebilirim ;hayatta kimse için kendinden ödün verme o fotoğrafı gerçekten atmak istiyorsan ne ailen ne insanlar ne üçüncü göz zaten umrunda olmaz gerçekten atmak istediğin İçin Atarsın ama istemiyorsan da kimse için kendinden ödün verme en değerli sensin üzülmemek için öyle olmak lazım karar senin Canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…