- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi dertlikizz12
-
Şimdi fotoğrafı hevesle indirmeye çalışacak. Sonra bir açacak ki
Hemen telefonu milletten saklamaya girişecek falan offf
Sakin oule bir hata yapma.ne cesaretle senden biyle bir sey isteyebiliyor.Normal değil tabiki . Göğüs filan
erkek arkadasımla lise yıllarında tanışmıştık o zaman çıkmıstık sonra ayrıldık tabı aradan yıllar gecti
2 ay önce askere askere gıttıgını gördüm faceden msj attım. 1 bucuk ay fılan konuştuk .
ve tekrar barışmaya karar verdik . şimdi 10 gundur birlikdeyiz.
ama eskiden kendısı cok capkındı acaba hala yapıyomudur dıye aklımda suhpe var .
capkın erkek nasıl yola getırılır ?
hergun msj atıyo aksam arıyo fılan konuşuyoruz ama aklımda suhpe var
Başlikdan da anlasildigi gibi sevfilim kızlara sms atiyo. İçeriğini bilmiyorum ama msj nolarini gördüm . Napcam ayrilinın demeyin lütfen .s
Hatta bide tribe girerbeni kandirdin, hayallerimle oynadin, artik sana guvenemem bu iliski memeni atmazsan biter
Hahaha ben olsam ilk sen yüzünün görünmesi şartıyla şeyinin fotoğrafını at derdim.
Heh aldım mı onu, sonra hadi s.. git. Bir daha bulaşırsan yayarım her yere bunu derdim.
Hep kızlar mı tehdit edilecek?
Allahm ne gunlere kaldik yarabbimmmm!!?!?! Acaba hala sevgilisimi onuda sanmiyorum ama neyse. Bu kizlarla fingirdesn sende meme gonder koleksiyon yapsn abazaDaha yeni sevgilim başka kızlarla mesajlasiyor diye konu acmamis miydin? Ciddi misin ya gerçekten? ?
Böyle başa böyle tarak derler canım :)Ahahaha bak bu aklima gelmemisti ama super fikirmis
kızlar da saf olmasın bu kadar... 20 gün tanıdığım adam böyle bir teklifte buluncak ben de acaba göndersem mi diye düşünücem... bu saflık değil olamaz... hadi 15 yaşına kadar bu saflığı kabul edelim, ama sonrası artık yani ııı ııhhh... insan kocasına bile çıplak foto atmamalı bence görcekse canlı görsün foto ne yaa... her şey gelir insanın başına.... sonra diz boyu rezillik elden ele dolaşan mm ler... ayyyy töbe ...
konu sahibi kaç yaşında acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?